Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mega TuT/Bug] Grzyby

Creepas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mało masz warezów/torrentów w sieci ?

albo wykup licencje jak masz taki problem

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Full wersja platinum hide ip czytac instrukcje http://www.mpcforum.pl/topic/566303-tut-najprostszy-sposb-na-darmowe-sm/

Konto za free na spedshare premium potrzebne zeby pobrać powyzyszy program http://www.mpcforum.pl/topic/632875-tut-darmowe-konto-premium-na-speedyshare-3-dni/

Najnowsze hacki Metin 2 i nie tylko !!! Każdy hack jest przeskanowany i nie ma żądnych wirusów !! Zapraszamy do rejestracji i testowania !!!

<a href="www.zarabiamtu.cba.pl">Zapraszam !</a>

Opublikowano

właśnie, wyskakuje że poniższa strona nie może zostać odnaleziona, już myślałem że tylko ja mam ten problem

Opublikowano

Platinum Hide IP 3.0.9.6 full wersja i jest tam chyba z 30-40 krajów i po kilka ip na 1 kraj ale na Hong-Kong tylko 1 ip

Możesz dać link do tego Platinum Hide IP 3.0.9.6 ??

Opublikowano

mam pytanie zmieniam IP np Hong-Kong daje video i nic sie nie pokazuje adblock mam wylaczony co robie zle??

up;juz wszystko ok maly problem z ip byl ;)

Opublikowano

2 dzień mam z tym problem wcześniej cały tydzien działało, a od wczoraj zadnych ankiet nic pusto nawet 1 filmiku o co chodzi wie ktoś może??? Macie ten sam problem??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam.

Mam problem. Robie wszystko tak jak jest napisane ale caly czas mi wyskakuje disconet ;/ Mimo ze mam wylaczonego Firrewall'a anty wira oraz nie posiadam Hamachi.

Prosilbym o szybka pomoc ;D

Z gory dzieki

Opublikowano

Wy zamiast sie chwalic podajcie co robicie dokladnie , albo nazwy ankiet itp inne posty powinny byc karane % , takie chwalenie sie w temacie od robienia darmowych grzybow bez udzielenia info..

Opublikowano

Ja dziś zobaczyłem ten poradnik, pobrałem ten program. Pierwsze dałem ip francuskie, wyskoczyły podajże dwie reklamy, później niemieckie ( BONN, na obecną chwilę nieaktywne) i tak zebrałem 10 grzybów. Resztę na niemieckim ip jechałem z ankietami, to samo niemiecki e-mail i tak uzbierałem dziś 18 grzybków. ;)

Opublikowano

SecurityKISS nie działa kiedy jest włączone hamachi, przynajmniej u mnie tak jest ... Centrum sieci > Wyłącz hamachi, i powinno działać ;)

Opublikowano

Wie ktoś co się stalo z ip z Bonn i jednym Paryżem? Bo znikły mi a tam jest najwięcej grzybów. Usunąłem i zainstalowałem na nowo ale nie pomogło ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...