Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mega TuT/Bug] Grzyby

Creepas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niestety ktoś się spuścił supportowi jak szmata i powoli blokują tą opcje możliwe ,że wyjebią wideo ;x niestety ale na 1 ip można do 10 filmików ;) w sensie adblock pozwala na max 10 filmików tak mi się zdaje ;P kolega ma 120 grzybów i od jakiegoś czasu wgl nie idzie

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niestety ktoś się spuścił supportowi jak szmata i powoli blokują tą opcje możliwe ,że wyjebią wideo ;x niestety ale na 1 ip można do 10 filmików ;) w sensie adblock pozwala na max 10 filmików tak mi się zdaje ;P kolega ma 120 grzybów i od jakiegoś czasu wgl nie idzie

ja na s20 na ktorym gram juz nie mam woglole filmow od 1 czerwca a zrobilem tak dla jaj konta na innych servavh i na tamtym mam... kaszana chyba za duzo grzybow sie kosiło i dlatego

Opublikowano

Patrzyłem na chomikuj.pl jest dużo hackow do sfgame. Nie próbowałem, ani nie ściągałem ich. Próbował ktoś ich używać ?

Cheatów do tej gry nie ma. Są jedynie Bugi. A wszystkie są na MPCforum.

Opublikowano

@Refresh

Po co odświeżasz? :D Coś konkretnego chcesz wiedzieć? Dostałeś już odp.

Pomogłem kliknij "Lubię to", a pomogę znowu :).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja użyłem tego video przed Security, teraz zainstalowałem i gdy klikam Video i nie chce się włączyć ... Poradzicie coś ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gromakon moje jest na innej podstawie blokuje i buguje filmiki -.^

poza tym on edytował post i nie pisał o adblocku -.- wcześniej

Opublikowano

Moze mi tkos wyjasnic co trzeba zrobic. robie wszyttko jak w komentarzach i po zmianie IP klikam wideo i dalej mam tą informacje. ze nie dostapna zadne oferty :/ uzywam secKiss

Opublikowano

Ja chyba już z 8h na to wydałem ;d około 30 sieci VPN, wiele programów do zmian IP - i nadal nic xD Żadnego filmu XDD a niektórzy po 20 grzybków dziennie kosza ;P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie polecam SecurityKiss bo nie działa przynajmniej mi. Znalazłem torrenta z platinum hide ip i wtedy mi video śmiga. Lecz Adblock nie zablokował video ale obejrzałem i nawet całego nie obejrzałem już mogłem grzybki wziąść. Zarobiłem gdzieś około 4 grzybków. Ale 1 reklama jaką widziałem mnie dobiła, dziecko w wózku ściga odkurzacz którym matka odkurza :D. Jak ktoś chciałby zobaczyć tą reklamę to mówię że oglądałem ją na niemieckim ip.

Opublikowano

@up

Dzisiaj mam to samo, slaby dzien cos, ale no nic, moze jutro bedzie wiecej ;>

btw. dzieki hotspot shield mam zwykle jedna dodatkowa reklame wieczorkami ( poznymi ), takie dziecko jezdzace odkurzaczem? Cos takiego ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...