Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mega TuT/Bug] Grzyby

Creepas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No więc tak:

Jeśli macie błąd z SecurityKISS musicie wyłączyć FIREWALL'a, czyli po prostu kilknąć start w Windows 7 wpisać Firewall ----> stan zapory ----> włącz lub wyłącz zaporę ----> wyłączyć blokowanie sieci publicznej jak i domowej -----> teraz można łączyć się z SecurityKISS, po połączeniu znów normalnie można włączyć zaporę.

Co do szarego 'Reward' musicie wstrzymać blokowanie adblocka, bo niektóre reklamy same się nie odtwarzają i musicie kliknąć przycisk play. ( działa to tak że strona przy włączonym adblocku widzi reklame, ale my nie, jeśli wyłączymy adblocka, reklama nam sie pokaże)

Jeśli będziecie mieć jakieś problemy to prosze pisać w tym temacie, nie na PW.

Opublikowano

Potwierdzam działa, jeśli skończą się oferty na niemieckim IP polecam sprawdzić jeszcze brytyjskie. Aktualnie nie mam ofert na żadnym z IP

76561198020989970.png
Opublikowano

w takim razie wytłumacz czemu u mnie zawsze się trafia i nigdy nie ma przycisku szarego wystarczy czekać -.- nie wyłączam adblocka a nawet jak bez niego jestem to nigdy play nie klikam bo nie trzeba!

Opublikowano

Ja mam tak, że łączy mi się tylko z jednym IP (niemieckim, tym po środku).

Wyłączyłem antywirusa i zaporę.

surprise motherfucker

Opublikowano

robie to codziennie możesz obejrzeć filmik raz na 24h w sensie filmik się blokuje ale adblock go klonuje jakby jak szybko klikniesz i masz kilka zbugowałem tak już 16 grzybów ;d

Prosze moda o przypięcie!

ale jak sam napisałeś na 2 ,że blokuje i się pojawia przycisk więc git ;)

Opublikowano

robie to codziennie możesz obejrzeć filmik raz na 24h w sensie filmik się blokuje ale adblock go klonuje jakby jak szybko klikniesz i masz kilka zbugowałem tak już 16 grzybów ;d

Ekhm, w jakim sensie "szybko klikniesz"?

to znaczy, że jak będę jak najszybciej klikał przycisk "get reward" to może mi się zbugować i dostanę więcej niż 1 grzyb za filmik?

21.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...