Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mega TuT/Bug] Grzyby

Creepas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lipa z tym dlatego ze masz to irlandzkie ip , itp , bo np u mnie , Adblock nic nie blokuje reklama leci normalnie , a przy Ad blocku wlaczonym reklama heinekena nie leciala , bo trzeba bylo date urodzenia wpisac byle jaka i dopiero potem leciala , czyli przy tej adblock musial byc wylaczony i nie dalo rady nic zrobic.

To samo przy innych adblock wlaczony i one itak leca, zrobilem moze z 10 filmikow po 1/2 grzyby na kilka kont i tyle.

Teraz zrobilem na francuskim , 1 filmik, grzybki nawet nie doszly.

Porpostu masz szczescie.

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mi to nie działa. Raz spróbowałem i wyskoczyła mi reklama jakiegoś filmu, a na następny dzień już się nie dało. Wyskakuje mi okno - "Sorry, there are no any offers at this moment.". Próbowałem z SecurityKISS na Chrome, Firefox 12 z SecurityKISS i anonymoX. Flaga w lewym dolnym rogu jest ciągle polska.

p1GCebw.jpg

Opublikowano

Creepas. Hehe. Moj kolega robil tak na 3 kontach odkad wprowadzili video i dostal bana tylko na jednym. :D

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Deustch (Niemcy), Bonn. Ale usuneli i juz nie dziala, bo na francuskim wyskakuja reklamy ktorym trzeba dac Lubie to!

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

U mnie adBlock nie blokuje reklam. Jakieś rady?

@Edit: Btw. polecam ip francuskie

Opublikowano

Owszem AdBlock działa ( ale tylko czasami ) , lecz nie klonuje reklam. Da sie oglądać po max 3 dziennie i tylko na niemieckim ip ( Bonn).

U mnie to samo ;) W sumie... i tak dobrze. Masz smokogryfa/gryfosmoka w 5-9 dni.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Ip Hong-Kong 20 fimów dziennie minimum mam na 1 ip :) z hong-kongu xD

Najnowsze hacki Metin 2 i nie tylko !!! Każdy hack jest przeskanowany i nie ma żądnych wirusów !! Zapraszamy do rejestracji i testowania !!!

<a href="www.zarabiamtu.cba.pl">Zapraszam !</a>

Opublikowano

Próbowałem to zrobić, lecz po 1 reklamy dalej widać, a po drugie nie klonuje, bo ciągle inna się pokazuje. Wypstrykane 3 reklamy z niemiec i już nic więcej(to akurat chyba zależy od dnia).

O co chodzi z tymi TCP, UDP itp itd xD?

UP. Skąd masz ip Hong-Kongu?

Opublikowano

Platinum Hide IP 3.0.9.6 full wersja i jest tam chyba z 30-40 krajów i po kilka ip na 1 kraj ale na Hong-Kong tylko 1 ip

Najnowsze hacki Metin 2 i nie tylko !!! Każdy hack jest przeskanowany i nie ma żądnych wirusów !! Zapraszamy do rejestracji i testowania !!!

Opublikowano

Dzięki gościu dziala ! ;d

Platinum Hide IP 3.0.9.6 full wersja i jest tam chyba z 30-40 krajów i po kilka ip na 1 kraj ale na Hong-Kong tylko 1 ip

Opublikowano

Ten Hong-Kong mi nie działa na Platinum Hide IP...

Ale dzisiaj na Security Kiss zdobyłem 8 grzybków; rekord u mnie!

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Na PlatinumHide Ip masz 2 ip hong-kongu i ta masz te ip 218 i na tym dzisiaj 18 grzybów miałem :)

Opublikowano

Na PlatinumHide Ip masz 2 ip hong-kongu i ta masz te ip 218 i na tym dzisiaj 18 grzybów miałem :)

Ale Platinum HideIP ma tylko versje triall na 2 dni potem jest platne..

A na trialu tylko amerykanskie ip mozna uzywac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...