Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jutro ma wystartować, a forum dopiero w trakcie tworzenia :D Trzeba będzie się dobrze sprężyć, żeby jutro wystartował serwer i forum. Pytanie tak jak UP. Kiedy będzie rejestracja wlączona? Lepiej dzisiaj, bo jak ludzie jutro rzucą się na rejestrację, to wam może strona nie wytrzymać :)

@ UP

Podadzą jutro :)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lepiej niech już przed startem jak "występuje"

ten błąd c++ niech go usunął bo stracą połowę graczy ... Nikt nie bd grał z wywalaniem przy każdej zmianie lokacji ;]

Dokładnie sam wiem po sobie co minute wywala z m1, lub na spocie. Jak bedzie ten blad na Polish to ja nie pogram za dlugo...

Ale jak widać administrator unika odpowiedzi na ten temat bo juz pisze któryś raz...

Opublikowano

Dokładnie sam wiem po sobie co minute wywala z m1, lub na spocie. Jak bedzie ten blad na Polish to ja nie pogram za dlugo...

Ale jak widać administrator unika odpowiedzi na ten temat bo juz pisze któryś raz...

Admin serwera wyraźnie napisał na 1 stronie, że dopiero po 21 będzie się udzielał. Jak ma czas to wcześniej ;/

Opublikowano

Za 24 h start serwera :)

4uc581.jpg

Opublikowano

Stronka on, czemu w rankingu jest pare osob ktore maja 250 lvl?

@edit

ranking juz wyczyszczony, tylko nie usuneliscie napisu: 18 Założonych postaci na dole stronki :)

Opublikowano

ProBoszcz w Teamie ?

Co to ma byc ?oO

Jezeli jest w teamie to na wstepie bedzie ogromny - i strata graczy....

W sumie sam zaczalem sie zastanawiac nad sensem gry na serwerze jezeli on jest.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Stronka on, czemu w rankingu jest pare osob ktore maja 250 lvl?

To konta Adminów beda usunięte na Starcie

Opublikowano

Proboszcz w teamie nie jest. Podał tylko informację , która piszę na stronie serwera : http://polishworld.pl/

Pozdrawiam ^^

W Rankingu byla postac o nazwie ProBoszczVip ... Dalej twierdzisz ze nie jest w teamie ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów strona jest online. ADRES: www.polishworld.pl

Prosimy o próbną rejestracje w celu wytestowana strony (KONTA W BAZIE DANYCH PO TEŚCIE ZOSTANĄ USUNIĘTE!!!)

Nicki w Top 10 były przypadkowe WIĘC PROSIMY ICH NIE UTOŻSAMIAĆ Z GRACZAMI CZY TEŻ OSOBAMI Z FORUM!!!!!!!

Opublikowano

W Rankingu byla postac o nazwie ProBoszczVip ... Dalej twierdzisz ze nie jest w teamie ?

mogł być jakimś testerem co do strony to trochę biedna ;/

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów strona jest online. ADRES: www.polishworld.pl

Prosimy o próbną rejestracje w celu wytestowana strony (KONTA W BAZIE DANYCH PO TEŚCIE ZOSTANĄ USUNIĘTE!!!)

Poliszz, 2 dni czekam na Pw od Ciebie, pisaliśmy na xat i w pon wieczorem miałeś mi odpisać, do teraz nie znam odpowiedzi ;p

Opublikowano

@2 x UP

@PolishWorld

Mozesz podac info na temat ProBoszcza ?

Jest w teamie nie ma go ?

Jest to wazne dla nas graczy.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Hehehe strona z gotowca po niemiecku...

PolishWorld !!

Powinniscie zmienic podpowiedzi ktore wystepuja przy zakladaniu konta z jezyka niemieckiego na polski ...

To tak duzo?

Cos mi sie zdaje ze ten serwer jest postawiony na gotowcu.. Wszystko na to wskazuje.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Ja nie twierdze, że nie ma go w teamie. Jak weszłam na stronkę w rankingu nie było nikogo takiego jak Probosz.

Więc nie róbcie ze mnie debilki o.O ...

Ja tylko powiedziałam, że na pewno nie jest w Teamie. Ale niech się wypowie Polish na temat proboszcza. ;] .

99523830871009328537.png

Opublikowano

Nie znacie proboszcza a pierdolicie jak potłuczeni . Łudzicie sie tym ze serwer bedzie działał ... a nie będzie . i nie że zle wam życzę ale poprostu to wiem . Maszyna na strzała .. pozdro

Opublikowano

Nie znacie proboszcza a pierdolicie jak potłuczeni . Łudzicie sie tym ze serwer bedzie działał ... a nie będzie . i nie że zle wam życzę ale poprostu to wiem . Maszyna na strzała .. pozdro

Na twojego ? hahaahha odzywa sie ten co stworzył server ,który padł przy włączeniu haha ^^

1368442936-U921713.jpg

Opublikowano

JA nie jestem W TEAMIE ja byłem na TESTACH BETA i tyle

edit ja nie jestem proboszcz który tworzył serwery ja mam tylko taką nazwę (ProBoszczVip) na mpc

Opublikowano

Twój crystal to był potęzny wypał, hahahah ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...