Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

qulpak14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

level 25

nie gralem na hackach , lagi mogly byc minimalne ( bo w pywnicy drugi komp 24/7)

kupilem credyty na allegro . kupilem pare bajerow pogralem 5min , dostalem sie na mastera w niskim pokoju i wszystkich wywalałem z niego :D, po 2min wywaliło mnie z gry a konto zostalo zblokowane , pisalem do gamefirst i dostałem jakąś automatyczna odpowiedz ze nie ma szans na odbkokowanie, zawsze tak odpisuja czy mozna sie gdzies odwołac jeszcze ??

pytanie drugie ///zakładajac konto jest możliwosc utworznia nicku bez liczb ??

pozdr

jest możliwośc utworzenia konta bez nicku gdzieś w general discousion jest poradnik poszukaj sam albo jak znajdę to dam tutaj..

co do odwołania nie ma już szans... k2 ostatnio odbija i tak banują.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Jak to jest, że ściągam hacka, pogram na nim ze 3 dni i nagle przestaje działać (gra po załadowaniu wyłącza się) :huh: Dream Execution robi tak często jakieś aktualizacje czy jak ?

A może jest jakaś inna przyczyna wyłączania się gry.

Opublikowano

K2 Aktualizuje HackShielda co za tym idzie ?

Zmiana adresów czyli funkcje w cheatach nie działają i pojawia się np. crash gry lub hack sam sie deaktywuje

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Tez to mialem ale stwierdzilem ze trzeba cos zrobic i odinstalowalem warrocka i zainstalowalem go w innym folderze i mi dzialalo.

Jesli pomoglem daj + lub 5

:(xD:D

Opublikowano

Ja mam taki problem loguje się na wr wszystko pięknie i dochodzi do wybrania serwa klikam np na europe (próbowałem na wszystkich) i po chwili pokazuje mi się coś takiego " Connection failed. Returning to the main screen.

2313729862.png
Opublikowano

Witam. Mam problem. Poradziłem się w poradniku, że mam usunąć cały folder hackshielda, aby hack zadziałał. Więc usunąłem, ale teraz gra się nie chce w ogóle włączyć. Potrzebuje Hackshielda do pobrania za darmo. Z góry dziękuje.

Dam + za link, lub pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam jeszcze jeden problem. Nie mogę się zalogować na stronie Warrocka. Nie wiem dlaczego. Do gry normalnie mogę się zalogować, i wszystko działa. A na stronie loguje się, i pisze: "Login error". Powie mi ktoś

dlaczego? Bo chciałbym zaakceptować zapro do klanu. Dam +, proszę o szybką odpowiedź.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a przez jaką przeglądarkę sie logujesz.. jak przez operę to się nie da...

spróbuj przez mozillę, google chrome, lub internet explorer powinno pomóc

warn za double post

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Ludzie co wy widzicie w tym koreanie ? ... jest tak przycieta ta gra ze nie ma mozliwosci w nia grac ! strzelasz w kolesia i on po 2-3 sec otrzymuje obrazenia jak je wogole dostanie ! ta gra to dno !!! sniperki zniszczone bugi z ladowaniem broni lagi przy spawnie no masakra

majac famasa koles z mp5k mnie rozwalil co bylo dosc zabawne bo wbilem w niego caly magazynek w glowe .... KOREAN TO SYF

Opublikowano

Siemka mam pytani dlaczego nie działa mi Warrock jak mam windowsa 7 ma 32 bity i niewiem włanczam loguje sie wybieram serwer i nie widze room Dlaczego ??? za dobre odpowiedzi daje +

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć poszukuję jak najszybciej obojętnie jakiego hacka do warrocka za pomoc oczywiście plusik no i doładowanie jak będzie działał

Opublikowano

Wczoraj Grałem na Hacku. Dziś jak wszedłem na kompa nie mogłem odpalić gry na hacku. Próbowałem ściągać inne ale one też nie działały.

Opis Błędu:

Podczas Ładowania Gra Mi Się Wyłacza.

doczonagrafika.png
Opublikowano

Witam mam pewien problem otóż nie wiem na którym koncie grać a które sprzedać, proszę o wasze odpowiedzi i uzasadnienia.

Pierwsze konto,

62 lv, retail m134, 2 800 dinarow, ratio 1.56 + bronze premium 30 day(s).

Drugie konto,

41 lv, retail m60, 95 000 dinarów , ratio 1.55 + 800 g1.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...