Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

qulpak14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie jak otworzyc spadochron trza miec premke ? czy co?

Aby otworzyć spadochron musisz:

1.Być w tym duuuuuuużym helikoptrze :).

2.Nacisnąć 8 a potem F.

Edit: A przynajmniej tak mi mówił kolega xD.

Opublikowano

xXproXx

Każdy hack może działać na Viście tylko jak masz przy hacku plik exe to klikasz na nim prawym-właściwości-zgodność-uruchom jako administrator i jako windows 2000

Pomogłem daj +

Ja mam prośbę do was może ktoś wrzucić filmik jak nabija kredyty na marketplace bo ciągle mi nie wychodzi

Opublikowano

xXproXx

Każdy hack może działać na Viście tylko jak masz przy hacku plik exe to klikasz na nim prawym-właściwości-zgodność-uruchom jako administrator i jako windows 2000

Pomogłem daj +

Ja mam prośbę do was może ktoś wrzucić filmik jak nabija kredyty na marketplace bo ciągle mi nie wychodzi

To nie filmik, lecz TuT, który pomógł większości użytkowników:

http://www.mpcforum.pl/topic/111624-playspan-poradnik/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam takie moze troche głupie pytanie.

Te promo-cody co się pojawiają po NOTICE: to one są już wykorzystane czy ktoś mnie cały czas wyprzedza ?

Pomogłem Plusik Mile Widziany ! :)

Opublikowano

Ej mam takie pytanko. Mam problem taki, że pobieram hacka jakiego kolwiek i wlaczam wr. Wszystko leci dobrze aż do momentu, gdy mi wyskakuje problem z aplikacją warrock (Wyślij raport o błędach). I wyłancza mi sie Warrock. Proszę o szybką odpowiedz B)

Opublikowano

koledzy, pytanie:

mam 2 promo-cody, które zauważyłem podczas gry w WR.

jeden na k1 gold. te kody pojawily sie na takim niebieskim przewijanym pasku. gdzie mam je wpisać ?>

dam 5 ;)

Pomoż biednym dzieciom, kliknij !

Opublikowano

teraz to i tak pewnie juz za puzno bo ktos je juz pewnie wykozystal ale sprobuj na gamersfirst.com/warrock

teraz moj problem: jak włączam hacka maxn'a od versji 12 to mi sie tnie ze nie moge sie ruszac prosze o pomoc oczywiscie 5* lub + :(

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Mam ten sam problem co kolega powyżej. Czemu większości osób Maxan v13 działa bez lagów , a ja po 5min w Exit trafić niemogę?

Masz odwagę?

Pomogłem? Niedawaj + Wystarczy ,że podziękujesz...

kursor93d1a.gif

Czyżby myszka Ci zwariowała? :D

7008518.jpg

Opublikowano

teraz to i tak pewnie juz za puzno bo ktos je juz pewnie wykozystal ale sprobuj na gamersfirst.com/warrock

teraz moj problem: jak włączam hacka maxn'a od versji 12 to mi sie tnie ze nie moge sie ruszac prosze o pomoc oczywiscie 5* lub + :(

To nie jest problem twojej winy tylko zawartego kodu w hacku raczej nikt ci z tym nie pomoże chyba że doda jakąś inną wersje tego hacka..

MPCForum >> War Rock

25 postów [●] 50 postów [●]

75 postów [●] 100 postów [●]

150 postów [●] 200 postów [x]

250 postów [x] 500 postów [x]

To jest pies Bolt ^(_--)^. Bolt musi uratować Penny ^(_' ')^.

Opublikowano

A to przypadkiem nie żarty z tymi promo-codami po NOTICE: ?

Opublikowano

Tak. Odblokuje Ci się ten 6 slot.

Kupując px na wspomniany 6 slot, odblokuje Ci się on, lecz nie jest tak samo z broniami.

Jeśli kupisz broń na 5 slot, to on Ci się nie odblokuje.

Być zajebistym...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...