Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

qulpak14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pytanie mam. Bo np. jakbym chciał kupić dla meda Medic Boxa, to jak to działa... Dostaje nieskończona ilość tego? Czy to na jakis określony czas jest? Proszę o pomoc ;D

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takie pytanie mam. Bo np. jakbym chciał kupić dla meda Medic Boxa, to jak to działa... Dostaje nieskończona ilość tego? Czy to na jakis określony czas jest? Proszę o pomoc ;D

jezeli kupisz te pudla na 30 dni to przez te dni mozesz je uzywac chyba 4 na 1 runde (moze sie i myle bo nie gralem w warrock 0.5 roku)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ta niby masz 4 medy na 1 runde ale jak masz change i zuzyjesz caly px przed medic boxami to wylatuje ci 3 medic boxy

np masz medy i flashe obstawiasz se campa flashami wszystkimi 2 a potem rozkladasz boxy a jak ustawiasz i wyzucasz 4 boxa to ci nie wyleci chyba ze zostawisz go az ktos uzyje jednego z wyzuconych boxow, jak juz ktos lub ty uzyje conajmiej 1 boxa to juz ci wyleci ten ostatnij box xD

Opublikowano

MAM PYTANIE CZY WIECIE MOŻE JAK TO SIE ROZGRYWA OPSY TO ZNACZY JAK JE PLANOWAC I JAK TO SIE ROBI ITP.A I CZY MACIE MOZE PROSTY SPOSUB NA ZDOBYCIE 500 PKT. NA PLAYSPANIE BO CHCE G1 KUPIC ^^ THX ZA ODPOWIEDZI

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie:

Czy jak kupie FAMASa (lub obojetnie co) w Item Shopie za kredyty to:

-ten item wymaga jakiegos poziomu?

-jest staly czy konczy sie po 7,30... dniach?

Thx in advance ;)

Opublikowano

YYY... Item Shop za kredyty? jak już to za dinary a za kredyty to w marketplactz ;P

Powiedz dokładnie o co chodzi o itemshop czy kredyty to pomoge.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Sorry ;d faktycznie napisalem to troche glupio (IS z metina mi sie wplatal).... Chodzi o Marketplace :D

Opublikowano

@UP jak kupisz na Marketplace to nie wymagany jest lvl a broń będziesz miał na 30 dni

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

Mam problem.

ściągnąłem hacka. Za pierwszym razem działał normalnie. Za drugi jak włączyłem to wystąpił problem. wszystko się ładuje i po skończeniu ładowania dzieje się coś takiego:

http://zapodaj.net/10b4892f4c00.jpg.html

Dodam, że jak chce uruchomić grę bez włączenia hacka to wszystko jest ok.

O co kaman?

Rozwiązania prosiłbym kierować na PW.

alghouti69_2_1.png
Opublikowano

Witam. Mam problem. Ściągnąłem hacka, włączam go to piszę: Waiting for Warrock.exe. Następnie włączam Warrocka, i po chwili włącza się hackshield, i hack znika, a warrock włącza się normalnie bez cheata. Proszę o odpowiedź. Dam ++

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

up normalnie włączasz opcje teleport w hacku..

Naciskasz klawisz do zapisywnia danego miejsca, najczęściej jest to f5 lub f6 idizesz gdzieś i teraz naciskasz kalwisz do przenoszenia cię do zapisanego wczesniej miejsca, najczęściej klawisz f7 lub f8.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Co mam zrobić, kiedy hacki (które działają moim kolego i do których działania mam potzrebne programy) nie umieją pokonać hack shiled? Wyłączam antywirusa itd. Potem włączam hacka, następnie wr i kiedy włącza mi się hack shiled to (albo) hacki mi się wyłącza, wyłącza mi się wr (a hack dalej oczekuje na połączenie), wr zaczyna działać, ale potem sie zwioesza. Co mam robić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
(albo) hacki mi się wyłącza

Jak ci się injector czyli hack wyłącza to bardzo dobrze. Injector musi zniknąć po załadowaniu Hack Shielda.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Jak ci się injector czyli hack wyłącza to bardzo dobrze. Injector musi zniknąć po załadowaniu Hack Shielda.

Chodzi mi o to, że hack nie chce sie połączyć i po uruk znikachomieniu hack shileda wyskakuje o tym informacja, a nastęonie hac

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Uczeń
Opublikowano

Ostatni hack zamieszczony przez pewna osobą działał prawie znakomicie..cóż wyjechałem na działkę na 2 dni a po powrocie.. umm przestał działać wydaje mi się że został wykryty...trochę mnie to zmartwiło aczkolwiek sądzę że za dużo osób z niego korzystało...gra się wyłączała po wejściu do ekranu logowania..mam nadzieję że ktoś doda coś nowego podobnego do ostatniego hacka.. pozdrawiam

Opublikowano

level 25

nie gralem na hackach , lagi mogly byc minimalne ( bo w pywnicy drugi komp 24/7)

kupilem credyty na allegro . kupilem pare bajerow pogralem 5min , dostalem sie na mastera w niskim pokoju i wszystkich wywalałem z niego :D, po 2min wywaliło mnie z gry a konto zostalo zblokowane , pisalem do gamefirst i dostałem jakąś automatyczna odpowiedz ze nie ma szans na odbkokowanie, zawsze tak odpisuja czy mozna sie gdzies odwołac jeszcze ??

pytanie drugie ///zakładajac konto jest możliwosc utworznia nicku bez liczb ??

pozdr

34nmm4m.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...