Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

qulpak14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Budowniczy
Opublikowano

Hi all jak wiecie dziś byl update i mam mały problem . WR normalnie sie włączą i gdy chce wejść pograć se w jakiś room to wlanczam i pojawia mi się czarny ekran z myszko i po chwili gra powinna sie ładować a u mnie nic sie nie dzieje co robic proszę o pomoc

Opublikowano

Proszę o pomoc ,czy w jakiś sposób można otrzymać punkty g1 nie płacąc >$<. Niektórzy coś piszą o reklamach ale nie wiem o co chodzi.Plis pomóżcie

Opublikowano

bux.to lub playspan.com poszukaj opcją szukaj xD

koxam.png

to było 19 vs 3 (ja w 3) na aim z awp ^^ U góry mój wynik :)

Opublikowano

A ja mam jeszcze takie jedno pytanie.Czy można za punkty z g1 kupić 5 slot? Czy jest to możliwe tylko jeśli posiadam premke i wykupie sobie to w grze w item shop.

Opublikowano

Sprawdziłem przed chwilą na stronce warrocka i nie znalazłem 5 slota, ale 6 można kupić za g1, kosztuje 200 puntów g1.

Ale chyba jak kupisz jakąś broń na 5 slot za g1 to automatycznie ci go odblokowuje.

Opublikowano

Ja mam taki probelm, że NIE działają mi hacki.Ściągałem ze 4 i nic.Jak odpalić hacka np. OdysHAX

Ja robie tak: ściągam , wypakowuje , mam folder z plikiem dll. i mpcforum.exe , odpalam to mpcforum i mi pisze waiting for warrock.exe , włanczam warrocka , menu tego haxa mi znika i włancza się warrock , wogóle nie ma menu haku i nie wiem co robie źle (mam Viste czy haki mogą nie chodzić na niej?) PROSZĘ O POMOC.

Opublikowano

Może przez przypadek nacisnąłeś Insert? Wciśnij po załączeniu warrocka :) Nie zaszkodzi spróbować.

A co do mojej prośby to nie znalazłem nic zabraniającego tego w regulaminie więc proszę o: :D

zrobienie małego hacka (najlepiej po polsku) z następującymi funkcjami:

-GPS

-Anty kick

-Invisible -jakiś hotkey

-Dig - jakiś hotkey

-BoneShot/Always Head

-Vehicle Invisible -ten sam hotkey co w invisible

-Aimbot

I aby hack można było aktywować i dezaktywować na jakimś hotkeyu innym do insert (chodzi o wyłączenie wszystkich funkcji a nie menu - najlepiej żeby w ogóle nie było menu)

Najlepiej gdy hack był już wykonany po aktualizacji 17.02 kończącej event "I love you"

Mam pare hacków z tymi funkcjami ale już nie działają albo te funkcje wywalają z gry i jeżeli chcesz mnie krytykować zamiast pomóc najlepiej nic nie pisz gdyż wywoła to ponownie nie kulturalną dyskusję :D

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/9056-regulamin-lokalny-dzialu-warrock/

12.Zakaz próśb o zrobienie cheata

Być zajebistym...

Opublikowano

Mam problem nie wiem czy taki byl juz . Odpowiedzial mi chyba dotrix zebym zainstalowal framework na razie sciagam .Mam problem typu takiego , sciagam np jakiegos hacka rozpakowuje go do folderu odpalam ikonke hacka i pisze Aplikacja zostala nie wlasciwie zainicjowana <cos w tym stylu , Moglby mi ktos pomoc ,tylko zeby odpowiedz byla pelna . Daje +y

Opublikowano

Tak.

To ja Ci pisałem ; d

Jeśli wyskakuję błąd "Aplikacja została nie właściwie zainicjowana (i tu jakieś cyferki)" to musisz zainstalować NET Frameworka 3.5

Być zajebistym...

Opublikowano

dobra to teraz ja się coś zapytam :)

no więc zauważyłem że w sumie w żadnym haku nie ma tak wspaniałej opcji jak NO DELAY

i tudzież jest me prze niesamowite pytanie :D

czy no delay został z patchowany czy też ta opcja jest już dostępna tylko i wyłącznie w VIP Hakach?

Wróg twojego wroga to twój przyjaciel.

Im więcej wrogów tym większy zaszczyt.

Opublikowano

Mam pytanie jak zmienic haslo jak zapomnialem podpowiedzi czy wogóle da sie zmienic moze jakos da sie jakos odzyskac ta podpowiedz . prosze o odpowiedz

Opublikowano

jak miałeś kiedyś premkę to pisz ticketa do K2 (możliwe że pomogą)

jeżeli jednak nie to nie masz na co liczyć

Wróg twojego wroga to twój przyjaciel.

Im więcej wrogów tym większy zaszczyt.

Opublikowano

Mam problem z zalogowaniem się do mojego konta. Wpisuje passy i pisze że ktoś jest zalogowany więc wchodzę na nub konto i piszę żeby ktoś zszedł ale pisze że nie jest zalogowany i nie wiem co zrobić.

Opublikowano

jak już Ci pisał rmcf w temacie:

"zrestartuj neta"

może Ci coś pomoże

Być zajebistym...

Opublikowano

Witam ! Mam Taką malutka prośbę czy by był ktoś dobry i chętny na zrobienie hacka na nowy patch ? Wystarczą mi funkcje "Fullbright , wallhack i Premium" Proszę o odpowiedź i pozdrawiam ! ;)

Opublikowano

Już powoli ludzie robią, jak widać są do tej pory 3 czy 2 na innych forach też poszukaj, lecz nie ma hackow z chamsem :/

Nieregulaminowa sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...