Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

qulpak14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to ok. Mój błąd. W takim razie jeśli to od wczoraj to coś musiało się stać z plikami wsadowymi gry.

Proponuję usunąć i zainstalować z powrotem.

A nie grzebałeś coś w plikach lub ustawieniach ?

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

W takim razie zrób to inaczej. Zaloguj się na konto które masz kliknij Profile, po lewej stronie na dole masz napis AddGame Account.

Klikasz go, potem create new account i zakładasz ;)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego jak załączam pliczek Injectorem to wyłącza się gra? ;/

Mam w dupie to czy dasz +, czy -..

Będę chciał + to i tak dasz -. ;)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam takie pytanko gram w Metin 2 na prywatnym serwerze YT200 i chcialbym sie dowiedziec dlaczego mi wypadaja zbroje i znikaja.Nie mam rangi na - ;/.Czy przyczyna moze byc Bug?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siemka. Mam problem z Playspan. Jak założe konto to nie dostaję 100 punktów. Zrobiłem juz pare kont i na zadnym nie dostalem. Co robić???

Już rozwiązałem problem :)

Opublikowano

MAm problem ... Chciałbym zrobić sobie darmową premke na 3 dni.. Zrobiłem aktywacje itd... I mam 150pkt. Lecz teraz mam problem z zrobieniem reklam... Gdyby ktos pomogł byłbym wdzieczny

Opublikowano
Mam takie pytanko gram w Metin 2 na prywatnym serwerze YT200 i chcialbym sie dowiedziec dlaczego mi wypadaja zbroje i znikaja.Nie mam rangi na - ;/.Czy przyczyna moze byc Bug?

To nie dział o metinie.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Mam problem.. Mianowicie, odpalam wr ładuje się HS, czarny obraz, czekam chwile i nic w sensie zamyka się aplikacja no i tak w kółko powraca do pulpitu. Mam Windows 7. Ustawiałem zgodność i dalej nic. Proszę o pomoc. :/

@Edit:

Poradziłem sobie sam - sprawa nieaktualna :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam mały i bardzo denerwujący problem. A mianowicie: ściągnołem se haki (byłem szczęsliwy całą gębą) i włączył wr. Czekam sobie spokojnie na zainicjowanie aplikacji, wszystko sięzaładowało, a tu mi nagle wyskoczył błąd (wystąpił bład z zainicjowanniem aplikacji warrock.exe, bilblblblblba). Po kilku kolejnych próbach (również z innymi hakami), podczas których powatarzał się teon sam błąd, zrezygnowałem i grałem normalnei (tu wszystko było wporzo). Czy ktoś możemi pomóc i powiedzieć o co chodzi?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

witam mam wielki proble z zalogowaniem sie na warrock.net jek sie prubuje zalogowac to wyskakuje Login error. Please try again. a np w grze da sie zalogowac proszeo szybka pomoc :( :( :( :(

kwertiu026.gif
Opublikowano

Witam

Skąd wy bierzecie te sygnaturki z Nickiem ,lvl ,profesją itp mógłby ktoś dać linka do tego generatora sygnatur ??

P.S Wie ktoś jak włączyć taką krew jak na tej focie ??

5.jpg

Pozdro

Opublikowano

Witam

Skąd wy bierzecie te sygnaturki z Nickiem ,lvl ,profesją itp mógłby ktoś dać linka do tego generatora sygnatur ??

P.S Wie ktoś jak włączyć taką krew jak na tej focie ??

5.jpg

Pozdro

Na forum jest już temat o sygnaturkach o tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/144673-tut-twoja-wlasna-samoaktualizujaca-sie-sygnatura/

A co do tego zdjęcia to powinieneś w opcjach znaleźć opcję do krwi odnoszącą się a jeżeli nie znajdziesz to spróbuj tak samo jak podczas wyświetlania opcji(podczas gry wchodzisz w czat, z tym że piszesz "/b" zamiat ''/o''.A poza tym widzę żę to jest jeszcze Warrock Chapter 1 więc może była opcja takiej oto krwi ;]

11960.png

Cheaty dla nobów ?

Nie dla ludzi z wyobraźnią :D

Opublikowano

witam mam wielki proble z zalogowaniem sie na warrock.net jek sie prubuje zalogowac to wyskakuje Login error. Please try again. a np w grze da sie zalogowac proszeo szybka pomoc :( :( :( :(

Zmień przeglądarke bo korzystasz z opery najprawdopodobniej, też tak mam. Polecam google chrome ;]

11960.png

Cheaty dla nobów ?

Nie dla ludzi z wyobraźnią :D

Opublikowano

Mam problem. Kupilem sobi premke golda na 30 dni kiedy chce sie zalogowac na konto na gamersfirst

to nie chce sie zalogowac pisze ze login jest zly czy jakos tam... Jednak kiedy sie loguje na inne konto to mi wchodzi.

W grze natomiast no to konto mi wchodzi i gra sie dobrze, ale na strone nie chce wbic. Probowalem na Mozilli Operze i nie dziala.

HELP

I love

mpcforum.pl!!!

Pij Mleko - Będziesz sikać daleko...

Opublikowano

Wiec kiedy za pomoca programu gamersfirst live sciagnolem warrocka to przy koncu instalacji antywirus avast wykryl cos takiego: Uzytkownik *******(nie zdazylem przeczytac probuje zainstalowac konia trojanskiego. Polaczenie zablokowanie. No wiec usunolem ta instalke. Z kad sciagnoc bez wirusow instalke warrocka. Czy u Was tez wykrywa to co u mnie ? Prosze o pomoc !!!!! Z gory dzieki !!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mi ten teamt pomaga caly czas biore jakies odpowiedzi

daj mi - a ja ci +

Ence Pence w ktorej rence, twoja stara spi w lazience

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...