Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe wpadki w szkole

daniel741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może nic specjalnego, idę do domu, mija mnie koleżanka jadąca na rowerze i się pyta "Dokąd idziesz?" a ja : "Przed siebie" :D

Widze ze zyjesz na krawedzi.

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przypałowy trolling na języku angielskim...

Nauczycielka tłumaczy nam nowe zastosowanie jakiegoś zbędnego dodatku mówiąc

While I was having a bath, the phone rang.

Oczywiście odpowiedziałem, że angielski to wyjątkowo dziwny język, bo przecież jak dzwonienie telefonu może przerwać bardzo ważną czynność życiową jaką jest posiadanie wanny.

Oprócz tego spytała się jednej z koleżanek (uczennica nieco mniej ogarniająca angielski) co to znaczy Firefighters, a gdy ona przez jakiś czas nie wiedziała to ja się wkurwiłem i odpowiedziałem Wojownicy Ognia xDDD

Opublikowano

Koleżanka pokazała cycki dla nauczyciela od biologi na lekcji.Potem w następnym roku szkolnym czy za kilka miechów po tym pokazaniu to nam na przerwie pokazywała.:D

Fajne masz koleżanki

Top:Rzucaliśmy długopisami i kulkami w nauczyciela od fizykii.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Moja najwieksza wpadka to ta kiedy mialem z 3 minusy z rzędu i do tego 1 za odpowiedz xD

A i jescze zucalismy na lekcji kulkami przez okno i do siebie (obraz sie zwlil :P)

Proszę o zdjęcie trochę % Staram się :)

Opublikowano

ucieklem z religi xD

90% nastolatków dostało by załamania nerwego gdyby Justin Biebier MIAŁ ZAMIAR SKOCZYĆ Z WIERZOWCA . Jeśli należysz do tych 10% osób które wzieły by krzesełko i popkorn siadło zaczeło wpierniczać popkorn i krzyczeć "Skacz Lamusie!!!" jak taK WKLEJ TO NA SWOJĄ SYGNATURE!

Opublikowano

Nauczycie kazał mi się przesiąść za gadanie a ja nie wiem jakim sposobem odpowiedziałem

- No dobra... Ale żeby mi to było kur** ostatni raz

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Oryginalnie:

Uciekłem z religii.

Wrzuciłem 4kg otwartej mąki do małej klasy od angielskiego w stroju krzyku i uczniowie opowiedzieli wszystko w taki sposób, że wyszło, że to ja :c

Opublikowano

razem z kolegami wspyalismy 3kg maki do wc xD ( klop sie zapchal a tej maki wozne nie mogly usunac) :D

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Właśnie mi się przypomniała faza z podstawówki xD Pamiętam ,że byliśmy w kiblu i tam kolega popchnął kolegę a tamten upadł i się złapał pisuaru xD A ten pisuar jeb na ziemię i w kawałach leżał xD Na szczęscie nie miałem przypału bo to nie ja :D

W gimbazie wkuriwał mnie gość to mu "prawie" wyjebałem a potem siedziałem u pedagog godzinę i straszyli mnie kuratorem =.=

Opublikowano

Jeszcze przypomniał mi się standard, czyli wojna na obślinione kawałki papieru z rurek długopisów :D W podstawówce może to słabe ale robiliśmy wojnę na samoloty. Po czasie tej wojny rzuciłem samolot i on "skręcił" i trafił w szyje nauczycielki (samolot był mały, a na szyi miała kołnierz). Chyba nie poczuła, bo nie zareagowała a ja się bałem o uwagę, po chwili pani tylko mówi żebyśmy pozbierali te samoloty z klasy :D

Opublikowano

razem z kolegami wspyalismy 3kg maki do wc xD ( klop sie zapchal a tej maki wozne nie mogly usunac) :D

za dużo tej mąki obs. Żn ściągnołeś to od kolegi nad tobą
1367580920-U384748.png
Opublikowano

W gimbazie wkuriwał mnie gość to mu "prawie" wyjebałem a potem siedziałem u pedagog godzinę i straszyli mnie kuratorem =.=

Żyjesz na krawędzi. Jak wytrzymujesz to napięcie?

Opublikowano

PRZED LEKCJĄ :

Kolega : Ej weź zrób jakieś jaja na lekcji bo nauczycielki nie będzie przez 5 minut.

Ja : Spoko.

NA LEKCJI :

Spóźniałem się na lekcje celowo, a jak już doszedłem do sali, otworzyłem drzwi i krzyknąłem "Siema Kur*y"

...

Niestety mieliśmy zastępstwo z Dyrektorką.

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Zaknebluj się, droga Anno jeżeli nie umiesz zapanować nad językiem i nie rozpowiadaj mi tutaj swoich tekstów bo mam je w głębokim poszanowaniu.

Sytuacja z katechetą, panem Janem. Jeden z kolegów rozkręcał śrubokrętem szafkę apan Jan stał koło niego i wydzierał się mu do ucha "człowieku, jedyneczka!". Zaraz potem przyszła Wice Dyrektorka i zabrała owego kolegę. Za 5minut kolega wraca, z gazetką Avonu, pan Jan nie zignorował tego fakt i od razu kazał koledze zostawić gazetkę i zająć się lekcją bo dostanie jedycznkę na co kolega spokojnie odpowiada - "mam się do pana nie odzywać". ^^

Nauczycielka z historii miała zwyczaj zawsze kogoś na lekcji pytać i raz padło na mnie. Wzięła mnie do biurka a że nic nieumiałam to na każde pytanie odpowiadałam "nie wiem", mimo że na początku już poprosiłam o jedynkę to mi jej nie chciała dać i pytała dalej. Wreszcie odpuściła, wpisała mi jedynkę do zeszytu, przy czym stwierdziła że jestem idiotką, że powinnam zmienić szkołę, co ja w ogóle w tej szkole robię, że tylko wstyd przynoszę, żebym zaczęła się w końcu uczyć, darła się tak na mnie z 15minut a na koniec stwierdziła że ona mnie zachęca do poprawy i popracowania nad sobą. A później podchodzi do mnie i mówi :

Rybeńko... Czemu się nie nauczyłaś? :c

Moja wychowawczyni na lekcji biologii, sprawdzała oceny jakie klasa ma, kazała mi wstać i wytłumaczyć klasie czemu mam takie oceny i jest ciekawa co matka zrobi jak zobaczy te oceny. Mówię do niej że mama mnie nie bije jeśli o to jej chodzi a ona - no to może zacznie. ^^

Przed lekcją religii, stoi cała klasa, ktoś komuś podaje jakieś tanie picie, z ręki do ręki, tak przez kilka osób aż wreszcie na wpół pusta butelka poleciała w korytarz. W efekcie nauczycielka dostała prawie tą butelką a dużo osób było pochlapanych. Przychodzi na religie wychowawczyni i mówi że ktoś się ma przyznać. Nikt się nie przyznał. Poszła, jebana na monitoring i kolega miał przejebane :D

Raz na lekcji religii, Pan Jan darł się do jednego kolegi żeby nie pisał po ławce. Kolega się trochę zbulwersował i krzyknął że "to jakaś dziwka popisała a pan się do mnie przypierdala". A pan Jan go przeprosił o.O

Na lekcji W-F nasz nauczyciel stwierdził że nie chciałby takich córek jak my i jak on swojej córce sypie mąkę na podłogę to ona idzie i to zbiera.

Raz na apelu kolega stwierdził że on z stąd wypierdala, na co dyrektorka krzyknęła do mikrofonu "Kaaaaczorrrrrr, wracaj tu!" (tak owego kolegę nazywaliśmy)

Dwie koleżanki się ze sobą pobiły na lekcji, powodem było to że jedna drugiej nie odpisała na liścik.

Raz na geografii nauczycielka zabrała mi i koleżance liścik, w którym rozważałyśmy ważna kwestie - kiedy wpierdalać chrupki i czy lepiej na biologii czy na religii. Na przerwie podchodzi do mnie wychowawczyni, a jadłam sobie 7days'a i mówi do mnie żebym się teraz nawpierdalała a nie na lekcji.

Raz na angielskim koledzy się pobili a spanikowana nauczycielka dzwoniła po ochroniarza, ochroniarz przyszedł i zabrał jednego i kolega spędził dwie lekcje u niego w kanciapie. ;d

Na WOSie koleżanka spytana przez nauczycielkę jak ją rodzice wychowali, odparła że wychowały ją psy.

Raz się bawiliśmy na lekcji moimi perfumami, wchodzi nauczycielka i mówi że śmierdzi kiszoną kapustą i pyta czy ktoś fasole po kieszeniach nosi.

Kiedy przyniosłam na lekcję historii kamizelkę z futerkiem, nauczycielka poprosiła mnie abym więcej jej tego "kota" do klasy nie przynosiła ponieważ ona nie zamierza nim oddychać. o.O

Na apelu nikt nie chciał śpiewać hymnu a jeden z kolegów był bardzo chętny do tego zadania. Darł(śpiewał) na całe gardło hymn i tak fałszował że dostał ewidentny zakaz pokazywania się na jakimkolwiek apelu i od tej pory każdy apel spędzał zamknięty w klasie. :D

Raz na wycieczce szkolnej, trochę się rozsypaliśmy a wychowawczyni próbowała nas zebrać, krzyczy do jednej "Agnieszka wracaj!", a Agnieszka w las :D

Opublikowano

2012 utworzenie klasy 1TPS (technikum pojazdów samochodowych) :D po 2 tygodniasz szkola stwierdzila ze nie ma gorszej klasy :D otworzenie pianki montażowej na lekcji chemii zapełnieni plecaka kolegi a potem wyjebanie przez okno :D robienie tostów i smażenie pierogów na lekcji :P zabawa kumpli motorami kto dlożej utrzyma się na kole na parkingu szkolnym :D totalny rozpierdol :D jak znajdę filmiki z przypałami to dodam :D

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Nie wiem czy to jest typowa wpadka, ale bynajmniej było śmiesznie. :D

Przed nudną lekcją polskiego, razem ze znajomymi, poszliśmy sobie zajarać (if u know what I mean). :P Siedzę sobie na tej nieszczęsnej lekcji (a mieliśmy taką babkę, że szło przy niej usnąć; dosłownie). I ona nagle wyjeżdża z napisem na tablicy 'ZŁE ZŁO'. Efektem było to, że wylądowałam na podłodze, krzesło się przewróciło i narobiło huku, a ja się nie mogłam przestać się śmiać. Mina babki była wręcz bezcenna. ;3 Do dzisiaj nie wiem, jak udało mi się tego dokonać. Ale przyjemnie wspominam tamten polski.

Opublikowano

Nie wiem czy to jest typowa wpadka, ale bynajmniej było śmiesznie. :D

Przed nudną lekcją polskiego, razem ze znajomymi, poszliśmy sobie zajarać (if u know what I mean). :P Siedzę sobie na tej nieszczęsnej lekcji (a mieliśmy taką babkę, że szło przy niej usnąć; dosłownie). I ona nagle wyjeżdża z napisem na tablicy 'ZŁE ZŁO'. Efektem było to, że wylądowałam na podłodze, krzesło się przewróciło i narobiło huku, a ja się nie mogłam przestać się śmiać. Mina babki była wręcz bezcenna. ;3 Do dzisiaj nie wiem, jak udało mi się tego dokonać. Ale przyjemnie wspominam tamten polski.

ale suchar :D :D D:D :D D:D

dzisiaj nauczycielka za kare kazała mi zrobić jej kawe. Na szczęście nikogo na korytarzu nie było a kibel był otwarty. Wziełam wode z kibla nasikałam zmieszałam z kawą i jej dałam. Hahaha ja tego sie napiła to szybko to wypluła na kolegów z pierwszej ławki. I szybko uciekała i rzygała hahaha ale jaja. Szkoda, że nie kamerowałam :D :D. Jeszcze ze środkiem przeczyszczającem było ale powiem to kiedy indziej ;d

1390144171-U592769.png

Opublikowano

dzisiejszy autentyk na polaku kolega mnie wkurzała ja go walnołem a pan psychopata (stary debil) a ja do niego S P I E R D A L AJ 2h u pedagoga (zjadłem miche ciastek ;D ) nigdy tego nie zapomne jedyny plus ciastka czekoladowe

1367580920-U384748.png
Opublikowano

na Lekcji matematyki zbudowalismy piramide z wszystkich krzesel (przerwa) poczym powiedzielismy jej ze niemamy na czym siedziec cala lekcje je sciagalismy hahah ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...