Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe wpadki w szkole

daniel741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stalismy cala klasa przed szatnia ( musielismy czekac az nam szatniarka otworzy szatnie ;x ) dziewczyny i chlopacy

I kmpel podlecial do kolezanki, zajebistej dupy i sciagnal jej spodenki a ona w stringach <3xD

A co do mnie to tez mialem z parenascie razy gacie zdjete przy dziewczynach razem z bokserkami :D

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robiłem kupę w damskiej toalecie bo męska była nieczynna :D

Młody buntownik z ciebie ;D

Stało sie to niedawno, wchodzimy do sali od techniki, kazdy siada I ja tez, pociagnolem tak nie fortunnie za plecak ze wysypaly sie ksiazki, to ja sie schylal I zbieram, nagle podchodzi pani z techniki I mowi; Maks chyba ci sie ksiazki wysypaly? To ja jej na to; No co ty kurwa. Od tej pory dziwnie sie na mnie patrzy xD

Opublikowano

Na religii piszę Lekcja zamiast Katecheza

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Z Kolegami rozwaliliśmy drzwi do damskiej łazienki.

Rzucaliśmy zapalniczką w łazięce i Bum.

No i gdy grałem w piłke na wf chciałem trafić w okno no i się cieszyłem bo trafiłem ale nie w te co trzeba, przez okno do nauczycielki.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Jak oblałam dyrektora wodą przez przypadek. Albo najlepsze było jak kłóciłam się z nauczycielem W-F'u rozmowa mniej więcej taka:

Dziwny pan: Czemu się opierasz o ścianę, idź sobie na świetlicę, bo się ściany niszczą.

Ja: Nie pójdę.

Dziwny pan: Dlaczego?

Ja: Bo jak się siedzi na krzesłach to się niszczą.

A potem mnie gonił i mnie straszył policją. :(

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Puściłem bąka i zwaliłem na kolegę

Fajnie tam masz jak walisz na kolegów

@Top

Dręczyłem córkę ex-wychowawcy, którego bardzo nie lubiłem

Skończyło się na wizycie u pedagoga i opierdolu od ówczesnego wychowawcy

s2c77Oa.png

Opublikowano

Dziś na matmie zobaczyłem powiedzmy tornado (Kręcące się siatki i liście) i gdy nagle nastała cisza krzyknąłem "KUR*A TORNADO!"

Mina nauczycielki bezcenna, ale na szczęście skończyło się tylko na 2 stronach zadań :(

Opublikowano

Pale na parkingu papierosa z kolegą, nadchodzi dyrektor (nie widzieliśmy go) a on do nas z tekstem "kopsnijcie szluga chłopcy". Wziął fajka i ognia i odszedł jak gdyby nigdy nic...

Opublikowano

typiara robi mi laske pod biurkiem (nie wiedzialem wtedy kto to), wyszedła spod biurka a tu nauczycielka od polaka

tez mialem tak, ze marszcze freda sobie pod biurkiem no i facetka sie zorientowala, ze mnie nie ma (bylem sam w klasie bo kazdy ode mnie spierdolil bo paly od tygodnia niemylem) i szuka mnie po klasie. nagle zobaczyla ze jakies biurko sie trzesie wiec ona podeszla i dostala takiego kamszota ze musialem na pogotowie dzwonic jebana.

jebs

Opublikowano

Walilem konia w lazience i przyszla kolezanka , zrobiła się czerwona , ja tez , podeszla do mnie i powiedziala ''yyyy...Moge ci obciagnac '' Dalem jej bo byla z niej niezla dupa i tyle ;D

Opublikowano

Kiedyś jak był apel w szkole to wszystkie klasy się zebrały w jedno miejsce . Przyszedł na dodatek jakiś historyk i kilku uczniów w tym ja zostało podzielone na grupy. Dostaliśmy kartki i mieliśmy wynotować najważniejsze info. o komunie i było taki zdanie "...złośliwe zachowanie i perfidne..." to ja przeczytałem tak "...złośliwe zachowanie i pedofilia..." mina 600 osób w tym dyrekcji bezcenna .

W gimbazie jeszcze przeczytałem kiedyś zamiast jardów to powiedziałem "jądra" xDD

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

zgarnięcie z przystanku z podejrzeniem o alkohol i przeszukanie przez dyrektorkę i nie znalazła sześciopaków po plecakach

wipek.pl

Opublikowano

Hmm mały przypał, ale był, wracam z kolegami z w-f, w 10 osób nie ćwiczyliśmy bo nam okurwieniec [w chuj wredny i chamski, nie lubi nas] kazał kółka robić.

To chuj z nim myślimy, idę do niego i pytam się czy pogramy w piłę nożną, odpowiedział mi, że nie, że będziemy ćwiczyć.

Myślę, to chuj ci w dupę i nie ćwiczę, co się okazało... w połowie w-f poszedł po piłkę i grali.

Przed grą oczywiście były ćwiczenia, ale pedalskie jak na niego przystało, kazał klepać się chłopakom po dupach [ ćwiczenie rzekomo na refleks ]

Wracając z w-f wkurwieni z chłopakami powiedziałem do nich, że to pierdolony łysy chuj i pedał, oczywiście przechodził obok mnie, nawet uwagi nie dostałem :O

Opublikowano

Przez głupi żart zgineły dwie osoby

@top

puściłam baka na apelu, jak jebało jajkiem haha, a jak dyrektorka przyszła i pytała się co tak jebie, dosłownie tak powiedziała ;d

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...