Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe wpadki w szkole

daniel741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Razem z kolegą przyklejaliśmy pięciogroszkówki do ławki za pomocą super glue, przez jakieś 3 godziny nie mogli tego odkleić ;_;

wpr4.png

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fapałem w damskim kiblu gdy nagle ktoras dziewczyna otworzyła drzwiczki od kabiny i mnie nakryła a ja w tym momencie się obróciłem i trysnąłem jej na twarz. Ona mowi sorry ziomek ze tak wchodze bez pukania, chcesz to moge ci obciagnac. A ja mowie spox to dawaj szybko bo zaraz przyra nie

i w ten sposob dwa spusty na jednej przerwie

@down

ALE TO PRAWDA, TAK BYŁO

Zazdrosny?

Albo jeszcze jedna przygoda:

Chodzę sobie po boisku szkolnym na powietrzu i nagle podchodzi do mnie jakaś dresiara i sie pyta czy mam 20 gr na szluga. No to ja wyjmuje jednego i mówie że ci dam, pod warunkiem że weźmiesz go sobie ustami i wsadziłem fajkę w dziurkę od chuja. Ona tak się troche skrępowała, ale przełamała się i zaczęła smyrać mnie językiem po naplecie wyciągając fajkę xD

Opublikowano

Fapałem w damskim kiblu gdy nagle ktoras dziewczyna otworzyła drzwiczki od kabiny i mnie nakryła a ja w tym momencie się obróciłem i trysnąłem jej na twarz. Ona mowi sorry ziomek ze tak wchodze bez pukania, chcesz to moge ci obciagnac. A ja mowie spox to dawaj szybko bo zaraz przyra nie

i w ten sposob dwa spusty na jednej przerwie

Może coś bardziej prawdziwego wymyśl np. jakieś smoki czy coś.

@topic

Spałem na religi, wiem jestem krejzi <3

Opublikowano

Na studiując mieliśmy przypał cała klasa piła se browara przed szkołą bo niby psor był chory a tu jednak przyszedł i nas widział xD

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

ale z was szalence, no ale co w sumie moga zrobic takie no lify jak wy oprocz jedzenia bulek na lekcji religii, gdzie w 90% nauczyciel ma po prostu wyjebane

pozdrawiam przegrance

Opublikowano

w 1kl gimbazy , gdy baba od fizyki wpisywała mi jedynkę pokazałem jej środkowy palec a ona to zobaczyła.

Upomnienie i rozmowa z rodzicami.

random.jpg

Opublikowano

@Smalt

'' Ja to bym się troche cykał ''. :)

@Topic

Dostałem kape za nic, i wywaliłem drzwi wejściowe do szkoły ^-^

. .

Opublikowano

Nauczycielka od matematyki wzięła mnie do tablicy, zrobiłem źle działanie, lekko się wkur*wiłem i powiedziałem " pierdole nie robie, spierdalaj "
wiem, szaleniec . <3

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Nauczycielka od matematyki wzięła mnie do tablicy, zrobiłem źle działanie, lekko się wkur*wiłem i powiedziałem " pierdole nie robie, spierdalaj "

wiem, szaleniec . <3

U nas było podobnie, pani wzieła mojego kolege do tablicy na matmie on nic nie umiał popłakał się przy tablicy xD powiedział "Ja pierdole jakie gówno ja tego nie umiem" i na drugi dzień rodzice w szkole :D

Ja ostatnio zjadłem kanapke na lekcji, wiem jestem krejzi.

Opublikowano

Była zbiórka słodyczy dla dzieci z domu dziecka, wszystko było składowany w szatni w takim osobnym pomieszczeniu.

Była ostatnia lekcja i nie chcieliśmy iść na świetlicę to poszliśmy do szatni posiedzieć, kolega z nudów spasował klucz do kłódki od pomieszczenia z słodyczami.

No i pasował :D Chyba wiecie co było dalej, ale to nie jest ten przypał bo kolega jeszcze spasował klucz od magazynu z środkami czystości, też pasował, kolega wyciągną jakiś domestos i polał nim kurtki w szatni, po paru minutach z kurtek prawie nic nie pozostało. Skończyło się na tym że musieliśmy odkupić te kurtki warte z 600 zł, na 5 :(

Te czasy gimnazjum <3

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Hmmm... W podstawówce z kumplami na korytarzu jebliśmy na ścianie dupny czerwony napis "KOMNATA TAJEMNIC ZOSTAŁA OTWARTA", po czym rozjebaliśmy umywalkę ;x Woźna nas przyuważyła i poszła do dyrektora...

Opublikowano

Siedzieliśmy na ławce na angielskim, puściliśmy 'Cztery osiemnastki'. Zaczęliśmy powiedzmy 'tańczyć', a tu nagle ławka złamała się w pół i wszyscy jeb na podłoge. xD

Opublikowano

zainstalowałem program na laptopie pani, który na następnej lekcji jak była prezentacja z rzutnikiem wyświetlił penisa na ekranie.

złapali mnie bo kolega mnie zkonfił ^^

Pisze boty do gier WWW na zlecenie.

Opublikowano

Może nic specjalnego, idę do domu, mija mnie koleżanka jadąca na rowerze i się pyta "Dokąd idziesz?" a ja : "Przed siebie" :D

461151420292002410470.png
Opublikowano

Może nic specjalnego, idę do domu, mija mnie koleżanka jadąca na rowerze i się pyta "Dokąd idziesz?" a ja : "Przed siebie" :D

To jest ten przypał w szkole ?

Top: Dostałem jedynkę ze sprawdzianu.

Opublikowano

Em

Stoimy przed klasa, kolezanka wyciaga z torby kondoma z woda ;d Ja wyciagam reke ona mi chciala polozyc na reke, a ja odruchowo schowalem reke do kieszeni, kondon spadl na ziemie (nie pekl, Durex polecam :D), i wlasnie szla vice dyrektor, no koleshanka miala przeebane :D

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Puściłęm bezczelnego bąka na muzyce i jak się pytali co tak śmierdzi to zwaliłem na kolegę i wszyscy uwieżyli, że to on HAHAHHAAHHAHAAHAHAHHAHAH

Opublikowano

CO KURWA? JAKI HARDCORE JA PIERDOLE ALE MUSIALES MIEC PRZYPAL!

Taka akcja: Nauczyciel troche zygal do mojego kumpla... Kumpel sie wkurwil i mu przyjebal. Wiem ze wiekszosc z was tutaj nie uwierzy ale to wasza sprawa ;] Powiem tylko ze kolega mial bardzo przejebane i nie polecam :D

Opublikowano

Chcialem wyjsc przez okno to stanalem na umywalce po czym sie zjebala i musialem spierdalac. Na szczescie wtedy nie bylo kamer =D

Opublikowano

Koleżanka pokazała cycki dla nauczyciela od biologi na lekcji.Potem w następnym roku szkolnym czy za kilka miechów po tym pokazaniu to nam na przerwie pokazywała.:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...