Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angelbot By Xwaffeleisen V2.2 [Bot]

CreatiVe01

FB a ServicePack ...  

347 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Angelbot By Xwaffeleisen V2.2 dzia?a Ci je?eli masz ?

• Posiadasz SP3 i bot poprawnie dzia?a.
    • Posiadasz SP3 i bot niepoprawnie dzia?a.
    • Posiadasz starsz? wersje SP2 / SP1 i bot dzia?a.
    • Posiadasz starsz? wersje SP2 / SP1 i bot nie dzia?a.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehh pomoz ktos ogarnity komu dziala , , ,

mam te 2 wymagane programy wlanczam meta bota wpisuje y / y / start i sie bot wylancza i met sie wylancza . .

o co chodzi ? wie ktos jak to naprawiec ale prosze pisac zrozumiale co scignac itp.

z gory dzieki i poleci 5 : ]

Opublikowano

Ehh... No ten bot ma jedną wielką wadę, sam się zacina mi mniejwiecej po 10-30 minutach przestaje łowić - macie na to jakąś radę?

Mam NetFramework3, daje pokaż pulpit i co ? Efekt zawsze taki sam - chwile łowi a potem scina macie jakis sposob na to ?

Opublikowano

Mam SP3,net FW 3.5 SP1 i express 2008. Wyświetla się błąd podczas komendy start reszta jest ok,. Na innym pc odpaliłem tego FB, więc nic źle nie zrobiłem a próbowałem z 10 razy z 2 innymi obejściami.

Może ktoś pomóc ??

Opublikowano

Pobierz te obejście co jest w tym temacie : http://www.mpcforum....dziala-bothack/ Potem włącz metka bez obejścia, niech sie zpaczuje i na koniec restart kompa i wrzuć obejście do folderu z metinem.

A i najlepiej fishbota też wrzuć do folderu z metkiem i go stamtąd uruchamiaj.

by for-ever

a metka musze scignac z str teraz, czy moge miec bo mam tego z 2008 roku ale na nim nie dziala ; [

Opublikowano

Ee + że łowi na minimalized, ale -- że mało ryb wyciąga...

Ustawiam setfishdelay na 3000ms to i tak wyciąga odrazu ;p

a setbotdelay to prawie na pewno czas po jakim boteq zarzuca ponownie kija od poprzedniego wynurzenia ;]

726445248.png

^^

Opublikowano

Witam moze juz byl taki post ale nbigdzie nie znalazlem moze ktos mi pomoc bo uruchamiam metina loguje sie uruchomiam hacka wyskakuja normalnie 2 okienka kilkam ''ok'' nastepnie konsolka wpisuje ''setup'' pozniej 2x ''y'' i ''start'' lowi ladnie ale nie mam ikonki hacka kolo zegarka systemowego i nie moge dac pokaz pulpit a jak normalnie zminimalizuje to lowi z 5min i przestaje moze ktos pomoc? oczywiscie dam 5 :)

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Opublikowano

mi tez nie dzialalo! ale weszlem do gry przez obejscie! i smiga az milo :)

jakie najlepiej ustawic zeby dobrze ryby lowil??

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

A mi coś nie śmiga ;/ Wyskakują mi znaczki ,,???'' co zrobic ?

czy na privach nie dziala. ?

9e3aa330973f.gif

-> Diwang2- Szaman "ProStak" 86lv+ <- głowny char ;p

Opublikowano

mam podobnie co UP, właczam bota, wyskakuja te "okienka" i potem znaki zapytania i sie metin wylacza ;/ wiecie jak ttemu zaradzić ?? bedzie 5* za pomoc ;>

mam tak na P servach ;D nie na PL'u

gaara3jc4.jpg

vegetasygna.png

userbarc.png

Opublikowano

mi dziala.. sprubuj wgrac obejscie jeszcze raz i angel bota.. :) moze pomoze.. jezeli nie to reinstal gry :)

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

Na te znaki zapytania jest sposób ja robię tak:

Właczam metina loguję się itd, i dopiero gdy się all załaduję już chcę łowić dopiero wtedy właczam bota xD

Mi to pomaga [=

//Ciach

Opublikowano

Edytowałem posta lecz jak widać edycja nie nastąpiła. Oczywiście popełniłem błąd, nie zauważyłem że robaki się skonczyly. Wszystko działa, przepraszam za zamieszanie.

Opublikowano

mam pytanie do czego to

* Microsoft .NET Framework 3.5

* Microsoft Visual C++ Express 2008

mam te dwa zaistalowac czy jedno i po co to ?

Pomogłem dajcie 5*

Opublikowano

Witam,mam problem.Konsola się pokazała,wszystko ustawiłem,ale gdy wpisze start metin się zamyka i pojawiają się znaczki ????????????? i odpowiedz TAK czy NIE.Mam Framework,tego drugiego nie ściągałem.Czy jest szansa żeby to znikło?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...