Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angelbot By Xwaffeleisen V2.2 [Bot]

CreatiVe01

FB a ServicePack ...  

347 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Angelbot By Xwaffeleisen V2.2 dzia?a Ci je?eli masz ?

• Posiadasz SP3 i bot poprawnie dzia?a.
    • Posiadasz SP3 i bot niepoprawnie dzia?a.
    • Posiadasz starsz? wersje SP2 / SP1 i bot dzia?a.
    • Posiadasz starsz? wersje SP2 / SP1 i bot nie dzia?a.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

helper od banjo i smiga bo tez tak mialem ;p licze na +

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

chladek masz tu linka do obejscia =) Tam pisze wszystko co i Jak.

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=94347

Licze na 5*

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Mam pytanie bot mi ciagle sie zwiesza... Robie te pokaz pulpit wszystkie programy mam te co sa wymagane a takze obejscie. Co jest ? Po jakie 5-10 przynetach przestaje lowic

Opublikowano

ja tutaj mam problem bo włanczam metina i staje przed wodą włanczam injectora - setup - 2x y - start i wyskakuje mi taki error :Acces violation at 0x1E0506E9 (tried to read from 0x4B3FFB79), program terminated czy może ktoś pomóc !!!!!! PROSZĘ

@Edit DZIĘKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

ja mam teraz pytanie jakie pliki mam wrzucić do folderu z metinem??? i czy mam tego metina mieć spathowanego??? czy nie??

Opublikowano

To moze ktos wypowiedziec sie na ten temat scinania sie FB? U kogo moze teraz w tym momencie sie nie scina jak klika pokaz pulpit?

Opublikowano

U mnie konsola się nie wyświetla wie może czemu?Tylko te 2 okna. wszystko zainstalowałem oprócz .NET.... ponieważ wyskakuje mi błąd oto taki: "Aby zainstalować lub skonfigurować produkt Microsoft .NET... ,Należy użyć apletu włącz funkcje systemu windows w panelu sterowania." Za pomoc dam 3x 5!!!(jeżeli pomoc pomoże)

@@Już doszedłem do tego sam ;) Teraz mam inne pytanie jak odpalić metka bez obejścia przez główny plik.

Bo jeżeli odpalam przez główny plik metka to mi się pobiera ten cholerny torrent a jak dam że nie zgadzam się na pobieranie tego to zamyka mi się metin2 proszę o pomoc będą 2x 5 za pomoc ;)

Komentarze na profilu FUBUxMETIN:

Altwa1998r:

siema. Fubu a jak atakujesz z konia podczas jazdy to to jest skill? czy mozna tak na wiekszym lvlu konia?

KAZANxMETIN:

FuBu nasz Buk!
Opublikowano

Swietny FB thx wielkie oczywiscie *5 leci.

Dzis w 45 min 2 malze!!! Idealny zarobek :D

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

błąd naprawiłem i BOT jest zajebisty!!!!! akurat wyłowił mi małż i biała perełka się tam ukryła ;) BOT na prawda jest ŚWIETNY!!!!!!!!!!!!

Altwa1998r:

siema. Fubu a jak atakujesz z konia podczas jazdy to to jest skill? czy mozna tak na wiekszym lvlu konia?

KAZANxMETIN:

FuBu nasz Buk!
Opublikowano

Bot wyjebisty w 1h miałem ponad 11 małży a z tych małży to 3 białe 2 niebieski i 2 krwawe.

ten kto go stworzył jest boski dziękuje za to i w końcu mam EQ na +9 hehe xD

2648aea7.gif

418505.jpg

Opublikowano

A ja mam taki problem iż gdy juz klikne 2x y y i wpisze w konsoli start to nic sie nie dzieje :unsure: zrobiłem wszystko jak w instrukcjii net framework tez mam. Miał ktoś taki problem

Proszę o szybką pomoc.

Back to BF3...

Opublikowano

@2x up

A wpisałeś setfishdelay i setbotdelay ? Jeżeli nie to wpisz najlepiej setfishbotdelay na 8000 a setfishdelay na 2700 jeżeli masz wędkę +3 myślę że ci to pomoże :)

Altwa1998r:

KAZANxMETIN:

FuBu nasz Buk!
Opublikowano

To nie mam pojęcia. Może masz jakieś nie dokończone obejście albo coś podobnego. Zobacz inne obejście. Jeżeli to nie pomoże to nie wiem... Mi dziś bot wyciągnął 10małży byłem po kradzieży konta i już odrobiłem się mam stal parte i wiele innych ciekawych rzeczy ;)

Altwa1998r:

KAZANxMETIN:

FuBu nasz Buk!
Opublikowano

Ten AB jest dobry bo mam już 14 małży za dwa nie całe dni.Po 5H dziennie.

x2 up może spróbuj od nowa wrzucić AB do metka??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...