Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angelbot By Xwaffeleisen V2.2 [Bot]

CreatiVe01

FB a ServicePack ...  

347 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Angelbot By Xwaffeleisen V2.2 dzia?a Ci je?eli masz ?

• Posiadasz SP3 i bot poprawnie dzia?a.
    • Posiadasz SP3 i bot niepoprawnie dzia?a.
    • Posiadasz starsz? wersje SP2 / SP1 i bot dzia?a.
    • Posiadasz starsz? wersje SP2 / SP1 i bot nie dzia?a.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej a na wedce +1 jaki czas ustawic?

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Zaczynam zabawe z Metinem i pytanko

1. O co chodzi z "byciem na środku jeziora"? :D

2. Jak Łowic(tzn jak zostawic bota) aby nie wyrwac bana?

Opublikowano

Access volation at 0x1E506E9 (tired to read from 0x4B1E6F6A), program terminated.

Mam takie cos jak wpisuje w konsoli start. Na dodatek wylacza mi sie metin... czemu tak mam?

pomagam.jpg?1

Opublikowano

ej mam taki problem bo jak sciagnelem to sie zrobila taka dziwna ikonka i otowrzylem ja o nic wzielem zmnienilem nazwe z rar na exe i tez nie dzialalo

za pomoc daje 5*

Opublikowano

Polecam tego FB gram na nim i nawet spoko łowi mi rybki. (Co prawda mam go z innego forum;))

P O L E C A M!!

Komentarze na profilu FUBUxMETIN:

Altwa1998r:

siema. Fubu a jak atakujesz z konia podczas jazdy to to jest skill? czy mozna tak na wiekszym lvlu konia?

KAZANxMETIN:

FuBu nasz Buk!
Opublikowano

Jak ustawic zeby czesto wyciagal

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Ja mam taki problem, pojawiaja sie 2 okna poem konsolka. Robie tak jak na poradniku y enter , y enter. i jak pisuje START to wyskakuje jakis error po czym wylacza sie cala gra i Bot..

HELP!

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Sciagnij helpera od banjo i bedzie dzialac ;p

pomagam.jpg?1

Opublikowano

ouch ustaw 2700 w setfishdelay i bedziesz mial 9-10 malzy przez noc ;p

pomagam.jpg?1

Opublikowano

ale przyznaj ze ryby na 2700 wyciaga

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Pomoze mi ktos z moim Problemem?

Otoz: Wlaczam metka na window Mode 800x600 16 bitow, loguje sie na postac staje nad woda. Wlaczam AngelBota. Daje "setup" 2x "Y" zatwierdzajac po kolei "ENTEREM"

Wpisuje "STart" i nie zarzuca mi wedki... Stoi w miejscu i nic nie robi postac.

Prosze o Pomoc. Poleci 5*

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Sciaglem obejscie. reinstalowalem metina zby sie nie patchowal, i jak uruchamiam rprzez obejscie to pierwsze 5 serwerow mam kropki... A gram akurat na twierdzy:(

Jesli mzoesz to daj linka do obejscia, i powiedz jak zrobic zeby mi czytalo all serwery :

5*

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Sciaglem obejscie. reinstalowalem metina zby sie nie patchowal, i jak uruchamiam rprzez obejscie to pierwsze 5 serwerow mam kropki... A gram akurat na twierdzy:(

Jesli mzoesz to daj linka do obejscia, i powiedz jak zrobic zeby mi czytalo all serwery :

5*

Wez spatchuj ale tylko do tego jak masz rozpocznij gre ;p Pozniej poszukaj sobie temat z helperem by banjo i odpal przez to i bot smiga ;p

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Wez spatchuj ale tylko do tego jak masz rozpocznij gre ;p Pozniej poszukaj sobie temat z helperem by banjo i odpal przez to i bot smiga ;p

Dzieki masz 5* ;)

c3e3677f25827.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...