Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angelbot By Xwaffeleisen V2.2 [Bot]

CreatiVe01

FB a ServicePack ...  

347 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Angelbot By Xwaffeleisen V2.2 dzia?a Ci je?eli masz ?

• Posiadasz SP3 i bot poprawnie dzia?a.
    • Posiadasz SP3 i bot niepoprawnie dzia?a.
    • Posiadasz starsz? wersje SP2 / SP1 i bot dzia?a.
    • Posiadasz starsz? wersje SP2 / SP1 i bot nie dzia?a.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o lol mam wentę +4 i w ciągu 2h=0 małży ŻAL !

już nie wiem na ile ustawić miałem 3000 nie wyciągało zbyt wielu karasi ma ktoś jakiś pomysł ile trzeba ustawić to żeby dobrze łowiło rybki będzie + z góry dzięki

Opublikowano

Nie załamujcie sie jak nie bedziecie miali małzy po przykladowych 2 godzinach. Czasami nie mam przez 5-6h ani jednej aby potem wciagu 1h wypadlo mi 5.

Na +3 najlepiej ustawić na 2750, jest przy tym mnostwo ryb podaje z autopsji. Na + 4 polecam rozwiazanie miedzy 2750 i 3000. Osobiscie używam 2850 i jest bardzo dobrze.

A i jeszcze jesli mozna podam informację, że bota można używać na kilku metinach na raz co bardzo ułatwi nam zarobek o ile mamy wbity 30 level.

Opublikowano

JEzeli wlanczam przez helpera by banjoo

i wlancza sie konsola too wyskkuja znaki zapytania (?????) i pisze TAK lub NIE jak klikne tak wyl sie wszystko jak wcisne NIE to tez wylancza.. POMoZCIE :rolleyes:

Opublikowano

gdy wpusuje start wylacza mi sie gra i wysakuje :Error : Access volation at 0x1E506E9 (tired to read from 0x4B1E6F6A), program terminated. co mam robic za pomoc daje +

/

Opublikowano

800X600 tak jak mówili i nie wiem odpaliłem przez obejscie i bez niego nic nie dziala mam to co kazali sciagnac no i zalamka,a potrzeba mi kasy w metinie...Dam + a najlepiej niech ktoś napisze na gg 4953934

Opublikowano

Ja mam problema...

Net. Framework 3.5 - zainstalowany

Visual C++ Express 2008 - zainstalowany

Włączam Metin'a loguje sie ustawiam nad rzeka, wlaczam injector, daje OK, OK, wpisuje Setup, daje y, y, wpisuje start i nic.. nie zaczyna łowic, nawet nie zakłada robaka...

CO jest? Na jakich klawiszach trza miec robaki i skill wedki?

Opublikowano

Ja mam problema...

Net. Framework 3.5 - zainstalowany

Visual C++ Express 2008 - zainstalowany

Włączam Metin'a loguje sie ustawiam nad rzeka, wlaczam injector, daje OK, OK, wpisuje Setup, daje y, y, wpisuje start i nic.. nie zaczyna łowic, nawet nie zakłada robaka...

CO jest? Na jakich klawiszach trza miec robaki i skill wedki?

Jak się Zalogowałeś i ustawiłeś wszystko tak jak być powinno to odpalasz ''Injector'' dajesz 2x ok czekasz na okno po czym wpisujesz SETUP potem y enter i potem znow y enter

po czym wpisujesz setfishdelay i np.. 2800 [wyciąganie wętki po pojawieniu sie chmurki] i enter i wpisujesz START i enter i bot łąwie rybki :D

LICZE NA +

Opublikowano

Jak się Zalogowałeś i ustawiłeś wszystko tak jak być powinno to odpalasz ''Injector'' dajesz 2x ok czekasz na okno po czym wpisujesz SETUP potem y enter i potem znow y enter

po czym wpisujesz setfishdelay i np.. 2800 [wyciąganie wętki po pojawieniu sie chmurki] i enter i wpisujesz START i enter i bot łąwie rybki :D

LICZE NA +

Dalej nie trybi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...