Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angelbot By Xwaffeleisen V2.2 [Bot]

CreatiVe01

FB a ServicePack ...  

347 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Angelbot By Xwaffeleisen V2.2 dzia?a Ci je?eli masz ?

• Posiadasz SP3 i bot poprawnie dzia?a.
    • Posiadasz SP3 i bot niepoprawnie dzia?a.
    • Posiadasz starsz? wersje SP2 / SP1 i bot dzia?a.
    • Posiadasz starsz? wersje SP2 / SP1 i bot nie dzia?a.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeinstalowanie nic nie dało. Prosze zalezy mi na tym. Bo tak to nic nie moge robic na Kompie :(

[img]http://img641.imageshack.us/img641/2386/mrpacio.jpg[/img]

Jak dostac darmowe smocze monety!! (TO NIE ZART! MOJ FILMIK NA YT!)
[code]http://www.youtube.com/watch?v=uo4oBb5pRV8[/code]

Opublikowano

Odpalilem metka bez obejścia normalne przez głowny plik i pisze start i zatwierdzam enterem i wyskoczył mi następujacy błąd :

Error : Access volation at 0x1E506E9 (tired to read from 0x4B1E6F6A), program terminated.

// czyżby się porgram skończył? z czego może wynikać ten błąd?

Pomogłem daj Lubie to

Opublikowano

Kurde lipa, mam metina spatchowanego, netframework 3.5 zainstalowane, fisbota wypakowane do folderu z gra, gra uruchomiona na 800x600, eq otwarte>

właczam fishbota, pisuje polecienie setup> wciskam y enter> wciskam y enter> potem start i wyskakuje błąd:

Error: Access violation at 0x1E0506E9 (tried to read from 0x4B3614B9), program terminated

No i mam lipe :(

HELP :)

31734109939576215597.png

Opublikowano

Ja mam taki problem że w instrukcji nie napisali co pisać po tym jak się da 2x "y" wtedy nic nie pisze co robić wpisuje start bo myślałem że to koniec wyłącza metin2 i bota :/

U1U1

Kamil612 - Woj mental 93 lvl skille P eq +9 :)

PL

kamil612 - Woj body 54 lvl skille na M eq +7/8

10p. [x]

100p. [x]

200p. [x]

300p. [x]

400p. [x]

500p. [x]

600p. [x]

700p. [x]

800p. [x]

900p. [x]

1000p. [x]

p. - posty/postów

Opublikowano

umm mam mały problem chodzi oto że mi się konsola nie otwiera c omam zrobić?? niby wyskakują mi te 2 okienka ale dalej nic się nie dzieje i nie otwiera się ta cała konsola help me please!!!

Opublikowano

Witam. Mam problem a natomiast gdy włączam tego fb komendy wpisuje poprawnie. Wpisuje "start" i nic sie nie dzieje. Mam Viste 64 bity

Znawca
Opublikowano

tam na filmiku wez edytuj adnotacje i dopisz przy 9 pkt ze ja to wymyśliłem ^^ ;]

tumblr_mdlhpnMlgy1r5a70zo1_500.png
Opublikowano

Ja dostalem bana na mojego fishera ;/ i chcialbym zapytac czy ten cheat ma wbudowanego alarma?

Ze jak ktos przychodzi to on altomatycznie sie wylacza i alarmuje mnie o tym?

Bardzo prosze o odpowiedz na PW :P

Dziekuje

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/

Opublikowano

Siema. Mam taki mały problem z tym botem, mianowicie niby wszystko ładnie pięknie ale żeby go odpalić trzeba użyć obejścia a jak się otworzy to okienko wsadowe to czasami wywali w nim coś takiego: czy wyłączyć program w trybie wsadowym T/N :/ i w tym momencie bot się zacina, a czasami po prostu sam się zacina włączam wszystko zgodnie z instr a po jakichś 10 min się zacina, trzeba wejść w metka i kliknąć spacje (zarzucić wędkę) wtedy on wyjmuje i od nowa, ale potem dzieje się to samo :/

5 dla każdego który pomoże

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

a ja mam jeszcze jeden problem z tym fiszbotem robie wszysciutko tak jak w instrukcji wszystko ladnie pieknie stoje nad woda wlaczam fish bota pokazuje sie ustawiam wszystko tak jak powinno byc i wpisuje komende start i stoi i nie lowi ryb sam juz probowalem z wrzuceniem wedki do wody ale tez sam nie lowi ani nie zaklada przynety co robie zle hmm pomocySYSTEM XP PROFESIONAL SERVICE PACK2 2002 R

Gdy Wszystko Idzie Źle ? Pamiętaj!!! Może Być Gorzej!! xD Pomogłem Daj Plus To Nie Boli ^_#

Opublikowano

Ile ustawić na wedke +4 bo mam 2700 i cienko 1 h i 2 karasie;/ Same smieci i farby..A chce duzo karasi lapac prosze podac ile na WEDKE +4 !!!Bedze + :)

ja na wedce od +4 do +6 lowie z orginalnymi 2500

i zawsze mam w pip

prawie wszystko wyciąga

co do małzy tez jest spoko

nieraz mam 1 małze na godzine a ostani miałem w 45 minut 6 małzy z samych mandaryn xD

GANGIA 14_2.png

Opublikowano

Witam, otóż dziś odpalam bocika a wyskakuje taki sam błąd jak po tej konserwacji co była w któryś tam czwartek i wtedy bot nie działał.

PS. Mam obejście metka z 2009 i cały czas działał z obejściem a dzisiaj nagle nie ;/

Będą + jak ktoś pomoże

Obecnie Metin2PL ... S2 Artepas sie nazywas xD

Opublikowano

mam to samo co up wpisuje setup 2x y potem wpisuje te 2 komendy wpisuje start i to samo co up ?? ocb.

Opublikowano

A mi bot słabo łowi nie wiem czego to jest wina... przez 3h ani 1 małzy... mam ustawnione oryginalnie nic nie zmieniałem tylko daje setup potem 2x Y i wpisuje ''start''

Czemu mi tak słabo łowi?

(mam włączoną funkcje zabijaj odrazu ryby)

3h = 0 małzy.

Opublikowano

dziwne mi też w 4h żadnej małży co jest??

Dwa n3o F10 i dordo12

http://img52.imageshack.us/img52/1456/noobyn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...