Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linares.pl [Dedyk] [Easy]

Jarexs™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogliście najpierw dodać te niekończące się pelerynki, autopty itp. (dopracować inne).

Dzięki temu wasz serwer wydawałby się lepszy, ciekawszy. Dlatego sama prezentacja powinna być tak rozbudowana, by zachęcić jak najwięcej graczy do gry (sporo osób właśnie zaczyna grę tylko ze względu na prezentacje. Zrobienie takiej prezentacji, to też nie jakiś straszny wysiłek. Skoro ktoś włożył wiele pracy w stworzeniu/edytowaniu serwera, to takie coś to powinna być dla niego pestka).

Pamiętajcie <<Reklama dźwignią handlu>> !!

Ale macie wielkiego plusa, za czytelność waszej prezentacji (często w innych jest tyle tego nawalone, z czcionkami na cała strone itp, że czytać się nie chce)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

• Odpowiedzi 516
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nareście jakis serwer Pvp na pewno zagram :)

Wrzucie tego clienta na inny hosting , 4 h ma mi pobierać clienta ? masakra jakaś

wolf.gif

Opublikowano

Dalbym perma bany tym co sie zmawiaja na " darmowe banowanie ludzi " na team speaku, takie to smieszne ze cala gimbaza sie usmiala z Was dzieciaczki.

Czekam na start , mial byc o 19...

Opublikowano

pozdro client sie pobiera 3h przy necie 100 mb/s ;/

mam neta 120 mb`s i sciaga mi sie okolo 1h :P tak ze masakra jak serwer wystartuje to moge wychostowac wam na multiupload :P jak cos to pw

Opublikowano

mam neta 120 mb`s i sciaga mi sie okolo 1h :P tak ze masakra jak serwer wystartuje to moge wychostowac wam na multiupload :P jak cos to pw

Proponuje pobrać program BitComet pobiera bez limitów.Sam pobieram 700kb/s przy necie 20mb/s

Opublikowano

ostro.. serwer nie wystartował a już są ataki na bazę no bez jaj zabezpiecz ten serwer a później go otwieraj !

51386897.jpg

Opublikowano

Niestety ale niektórzy nie moga grać bo klient zasysa się tak powoli że można dostać skrętu kich... już od 15 go zasysam i do tej pory pobralo sie nieco ponad 500 mb ...

Opublikowano

Proponuje pobrać program BitComet pobiera bez limitów.Sam pobieram 700kb/s przy necie 20mb/s

Czy to nie jest płatne ??

51386897.jpg

Opublikowano

Serwer po prezentacji przypominający Saeliana.

Ale wiem to nie kopia żadna Saeliana ;p.

Pobiorę clijenta zobacze jak mi wpadnie w oko to zagram :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...