Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAWIESZONY][1.5.2][24/7][Prison] JailBreakers od craftek.pl - ZAWIESZONY - ZAPRASZAMY!

ISIpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NOWA REKLAMA GRAFICZNA JUŻ WKRÓTCE.

PRACE NAD SERWEREM CIĄGLE TRWAJĄ, MUSICIE JESZCZE CHWILĘ POCZEKAĆ.

ISI - 30.05.13

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz ile było takich projektów? Ja bardzo jestem sceptycznie nastawiony do robienia serwerów jail break, to już tak bardziej pod Counter Strike. Po prostu na minecrafcie wygląda to banalnie i zalatuje nudą. Ale cóż..życze ci żeby ten serwer jednak wypalił :)

2dhww8h.png

Opublikowano

Wiesz ile było takich projektów? Ja bardzo jestem sceptycznie nastawiony do robienia serwerów jail break, to już tak bardziej pod Counter Strike. Po prostu na minecrafcie wygląda to banalnie i zalatuje nudą. Ale cóż..życze ci żeby ten serwer jednak wypalił :)

Już kiedyś miałem podobny serwer, nie "zalatywało nudą" i nie wyglądało

"banalnie". Serwer cieszył się sporą popularnością - grało 50/50 osób,

ale niestety "kolega", z którym to prowadziłem nawalił i po miesiącu

przygoda się skończyła :(.

Ale zebrałem kilka osób, które grały na tamtym serwerze i popytałem czy

by chcieli "reaktywacje" w nowym lepszym składzie, wszyscy byli

zadowoleni, więc myślę, że wypali. Mówisz, że "wiele było takich

projektów", wiesz nie ocenia się książki po

okładce (chociaż nasza w sumie nie jest taka brzydka ;D), my nie robiliśmy tego serwera 2,3 dni jak niektórzy. Dziękuje Ci, za dobre życzenia. Mam nadzieje, że się spełnią ^^. Pozdrawiam.

Opublikowano

Super pomysł ! Czekam,raz grałem na jednym profesjonalnym serwerze jail gdzie było 50 slotów (zawsze full), padł no i więcej nie zagrałem na tym typie ponieważ lepszego nie znalazłem mam nadzieję że ten serwer wypali.

Opublikowano

Super pomysł ! Czekam,raz grałem na jednym profesjonalnym serwerze jail gdzie było 50 slotów (zawsze full), padł no i więcej nie zagrałem na tym typie ponieważ lepszego nie znalazłem mam nadzieję że ten serwer wypali.

Hehe, cieszę się, że czekasz. Możliwe, że właśnie grałeś na moim starym serwerze, o którym wyżej wspomniałem.

Opublikowano

Już kiedyś miałem podobny serwer, nie "zalatywało nudą" i nie wyglądało

"banalnie". Serwer cieszył się sporą popularnością - grało 50/50 osób,

ale niestety "kolega", z którym to prowadziłem nawalił i po miesiącu

przygoda się skończyła :(.

Ale zebrałem kilka osób, które grały na tamtym serwerze i popytałem czy

by chcieli "reaktywacje" w nowym lepszym składzie, wszyscy byli

zadowoleni, więc myślę, że wypali. Mówisz, że "wiele było takich

projektów", wiesz nie ocenia się książki po

okładce (chociaż nasza w sumie nie jest taka brzydka ;D), my nie robiliśmy tego serwera 2,3 dni jak niektórzy. Dziękuje Ci, za dobre życzenia. Mam nadzieje, że się spełnią ^^. Pozdrawiam.

Może i masz rację że oceniam książke po okładce , ale sam kiedyś pracowałem z kolesiem ok 20 lat. który miał wielkie plany, mape którą robił 2 miesiące z całą maszynerią. No i co? Po 2 tygodniach napisał że serwera nie będzie i lipa.. no i właśnie może przez to oceniam tak te projekty ;) Mam nadzieję że twój wypali a nie jak te " Fox River" ^^

2dhww8h.png

Opublikowano

Może i masz rację że oceniam książke po okładce , ale sam kiedyś pracowałem z kolesiem ok 20 lat. który miał wielkie plany, mape którą robił 2 miesiące z całą maszynerią. No i co? Po 2 tygodniach napisał że serwera nie będzie i lipa.. no i właśnie może przez to oceniam tak te projekty ;) Mam nadzieję że twój wypali a nie jak te " Fox River" ^^

No w 100% Cię rozumiem, miałem też takiego gościa też ok. 20 lat. jakiś serwer z klasami srami robił, mapę ja budowałem i też po miesiącu się dowiedziałem, że wszystko na marne - bywa ;d

Opublikowano

A tak na oko przewidywalny jaki jest czas uruchomienia serwera ? ;)

Nie chce nic obiecywać, ale chcieli byśmy w przyszłym tygodniu w weekend. Jednak wszystko zależy....

Opublikowano

W sumie, ciekawy jestem jaką macie koncepcje na sVip i Vip na tego typu serwerze ;)

Dowiesz się w swoim czasie Hehe :D

Opublikowano

Serwer jest już prawie skończony myślę, że na 99% w sobote ruszy. Co do filmiku to właśnie jesteśmy w trakcie tworzenia :]

Opublikowano

Skoro no-premium to go skreślam z listy serwerów, na których bym zagrał.

Ciekawe czy serwer będzie przynajmniej dorównywał serwerowi prison od bodajże Sheo.

Screeny mapy nie wyglądają za ciekawie :/

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

"no-premium to go skreślam z listy" no cóż, nie każdego stać na premium .Ja miałem już serwer Prison dużo wcześniej od Sheo. Potem wystartował Sheo i jakoś dużego spadku ludzi grającym na moim serwerze nie odczułem, owszem na pewno ktoś poszedł z premium tam ale nie dużo,ludzie też mówili, że u mnie jest ciekawiej bo jest np. więcej sekcji itp. ale jak kto lubi :]. Mimowszystko zapraszam ^^

Opublikowano

Dokładnie co s tego ze jest non-premium?

Też kiedyś nie miałeś premium i grałeś na serwerach non-premium.

Jest to serwer publiczny a nie dla tych co maja premium.

Nie podoba Ci się to nie graj.

Up

ISI znasz mnie już pewien czas.

Czy będę mógł mieć range np. Młody Strażnik?

Opublikowano

Dokładnie co s tego ze jest non-premium?

Też kiedyś nie miałeś premium i grałeś na serwerach non-premium.

Jest to serwer publiczny a nie dla tych co maja premium.

Nie podoba Ci się to nie graj.

Up

ISI znasz mnie już pewien czas.

Czy będę mógł mieć range np. Młody Strażnik?

@up

Żadnych modów strażników innych dupereli działamy na razie sami. Pozatym sam wiesz, że jesteś trochę za młody ;)

Opublikowano

Mam pytanie

czy sektory będą połączone ze spawnem i celami ?

czy trzeba sie tepać lub w portale wchodzić

jeżeli sektory będą połączone to oznacza ze na 100% zagram i polecam serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...