Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAWIESZONY][1.5.2][24/7][Prison] JailBreakers od craftek.pl - ZAWIESZONY - ZAPRASZAMY!

ISIpl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Staramy się jak najszybciej, jak już mówiłem goober miał jeszcze matury - chyba już skończyły mu się i nie mamy pluginu dobrego na FastBreaka.

Strona też prawie skończona, mapa w 95%

Opublikowano

Grałem na tym serwerze wcześniej, znam administracje. Ogolnie patrząc serwer dobrze rozbudowany, jestem beta testerem serwera. Dobrze dobrane plugin, jest cos czym bedzie mozna handlować ''Marichuaną". Ogolnie ogarniety serwer POLECAM :)

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

Może i tym razem na obietnicach się skończy a po kilku miesiącach znów napiszą, że znów tworzą serwer . ;3

O by nie!

server bedzie zaje***!!!

825b42588f9928146b66da847103a9a2.jpg

Opublikowano

Może i tym razem na obietnicach się skończy a po kilku miesiącach znów napiszą, że znów tworzą serwer . ;3

Nie no wątpię, że tak się stał, hosting już jest w pełni sprawny serwer prawie skończony, dopracowujemy szczegóły. Damy rade

Nie wątp we mnie ! ;c

Opublikowano

No ciekawie sie zapowiada a kiedy przewidywany start :D

planujemy najpozniej w ten weekend, ale zobaczymy ja wyjdzie ;]

Opublikowano

Najnowsze informacje:

Pracujemy nad gangami, ale nie wiem czy jest sens je wprowadzać. gangi by były za jakaś ustaloną kwotę (nie za dużą, nie za małą), dołączyć można by było za darmo, była by ograniczona ilość graczy, na mapach pvp nie można było by bić swojego i takie tam. Chcielibyście ?

Opublikowano

Najnowsze informacje:

Pracujemy nad gangami, ale nie wiem czy jest sens je wprowadzać. gangi by były za jakaś ustaloną kwotę (nie za dużą, nie za małą), dołączyć można by było za darmo, była by ograniczona ilość graczy, na mapach pvp nie można było by bić swojego i takie tam. Chcielibyście ?

Hmm był by to dobry pomysł można by było dodać jeszcze jakieś siedziby gangów które też wykupywało by się za drobną opłatą a siedziby gangów mogły by służyć do nielegalnych interesów ;)

Opublikowano

Hmm był by to dobry pomysł można by było dodać jeszcze jakieś siedziby gangów które też wykupywało by się za drobną opłatą a siedziby gangów mogły by służyć do nielegalnych interesów ;)

Ta tylko się nie wyrobimy bo nie mamy pluginu :P

Opublikowano

No to na cholere piszesz czy ktos chce jak nie macie pluginu? ;x

Bo myśleliśmy, że użyjemy gotowy ale jest wadliwy a poprawiać nie ma sensu... A po za tym proszę mi się tu nie denerwować :D.

Po starcie serwera jakiś dodamy :)

Opublikowano

ISI ile to jeszcze będzie trwac?

Jutro chce wystartować, czy będzie wszystko gotowe czy nie :)

Opublikowano

kiedy ten start ? jutro ? jeśli tak to powiedz o której :D

Czy ja musze 15 razy dziennie odpowiadać na te same pytanie :D?

TAK POSTARAMY SIĘ JUTRO :X Nie powiem dokładej godziny ale jakoś po południu

Opublikowano

Szczerze ? TAK :P

To dziękuje Ci bardzo :X. Tak samo dostaje 15 dziennie pytań czy będzie rekrutacja + jakies podania śmieszne :X

Opublikowano

Nie mogę się doczekać startu serwera

Mam nadzieje że bdz dziś :3

też mam nadzieje, że goober się wyrobi ;D

Opublikowano

@Edit

I jak tam idzie z serwerem ?

Dobrze DZISIAJ o 18 godzinie postaramy się wystartować!!!

Zapiszcie sobie IP : jail.craftek.pl

Niedługo IP będzie też podane na reklamie :]

Na START czeka was kilka eventów, do wygrania będą m. in. VIPY :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...