Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAWIESZONY][1.5.2][24/7][Prison] JailBreakers od craftek.pl - ZAWIESZONY - ZAPRASZAMY!

ISIpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety są teleporty, ale za to reszta jest w 100% połączona ze sobą. ( Nie licząc jeszcze teleportów na pokoje VIPów)

Sekcje nie są połączone ze spawnem ponieważ bardzo trudno by było odpowiednie premisie oraz flagi zrobić. I tak dużo pluginów musieliśmy sami pisać żeby wszystko działało.

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety sa na teleportacje, za to reszta jest w 100% połączona ze sobą. ( Nie licząc jeszcze teleportów na pokoje VIPów)

Sekcje nie są połączone ponieważ bardzo trudno by było odpowiednie premisie oraz flagi zrobić i tak dużo pluginów musieliśmy sami pisać.

nie rozumiem co napisałeś

Dobra juz wiem o co kaman

kiedy start serwera?

Opublikowano

nie rozumiem co napisałeś

Dobra juz wiem o co kaman

kiedy start serwera?

Jak już mówiłem, postaramy się w sobotę.

ISI a masz już jakiś ts?

A czy będzie grać Laxus?

Oby nie :)

nawet go nie pamiętam.

ts jest craftek.pl

Opublikowano

WAŻNE !
Start serwera się nieco przedłuży, a jest na to kilka powodów:
- Dużo nauki, przygotowania do matury, poprawianie ocen,
- Chcemy wprowadzić jeszcze na serwerze questy oraz inne rzeczy
- Chcemy stworzyć jeszcze parę niezbędnych pluginów np. narkotyki ^^
- Małe problemy z stroną do płatności
- I najważniejsze, trochę głupi termin na start serwera, dużo osób teraz własnie zalicza w szkole różne przedmioty i nie ma czasu na grę, a chcieli byśmy aby
grało jak największe grono ludzi.

Myślę, że będziecie cierpliwi i wyrozumiali. Poczekacie jeszcze z tydzień. Chyba lepiej, żeby serwer był bardziej dopracowany, było więcej rozrywek oraz grało więcej osób prawda ?

Opublikowano
Siema ISI i Gabcio, pamiętacie mnie z serwera Krakersa?

Nie mogę się doczekać startu. Dobrze, że jest on za niecały tydzień bo akurat wracam z wycieczki :).

825b42588f9928146b66da847103a9a2.jpg

Opublikowano

Siema ISI i Gabcio, pamiętacie mnie z serwera Krakersa?
Nie mogę się doczekać startu. Dobrze, że jest on za niecały tydzień bo akurat wracam z wycieczki :).

No pewnie, że Cię pamiętam. Cieszę się, że będziesz grał :D

Opublikowano

Dzisiaj robiliśmy testy, praktycznie wszystko skończone :) Jeszcze drobne problemy, ale powinnismy się do piątku wyrobić, tym bardziej, że później wyjeżdżam na 2 tygodnie.

Opublikowano

Jak wiecie, serwer miał wystartować dzisiaj. Jednak z przyczyn technicznych nie będzie to możliwe. Co było przyczyną?
Od kilku dni hosting chodził troche słabo, były częste braki z połączeniem, restarty w serwerowni. Do wczoraj mysleliśmy że to chwilowe problemy, które zostaną zażegnane (tak tez zapewniano nas). Dzis rano okazało się, że wczoraj w nocy kilka dysków padło...

Utraciliśmy nasze pliki. Jednak, na szczęście, nasz serwer jest zbackupowany. Mimo to, obecnie nie mamy mozliwości wgrania go na inny hosting, na którym postawimy nasz serwer.
(tak, mamy zamar zmienić hosting, nie chcemy kolejnej wpadki)
Z tego powodu start naszego serwera opóźni się o tydzień, lub dwa (jako że twórcy nie są osiągalni w weekend majowy).

Za utrudnienia przepraszamy, zapewniamy że serwer zostanie tym samym bardziej dopracowany!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Świeże info:

Jakoś leci, ale problemy z anty-cheatem i dopracowaniem opcji fastbreaka, co jest bardzo ważne na tym serwie ;p..

Opublikowano

Jesteśmy na dobrej drodze do ukończenia serwera :)

Zapraszam do dyskusji ? - Pytać śmiało NIE GRYZĘ ;x (połykam w całości)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...