Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3][CUSTOM!] MEGA Last Chaos

hiowcaheh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To widać oparty na is troszkę ten serwer. Zostało mi 600 mb to za jakieś 10 min wbije. Jest jakaś dobra gildia z ts'em ? I czym polecacie zagrać bo się nie mogę zdecydować :D

Gildii Polskiej jeszcze nie widziałam.... Sama jestem w angielskiej gildii gdyż Polaków jest tyle co kot napłakał...

A co do IS tam prawie nic nie ma :D Boost'y na hp i mp masz u special NPC :D

alishia.jpg

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobry. Chciałbym się zapytać z klubami chaosu jak to jest normlanie jak na Pl' u czy więcej ?

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

czy ta instrukcja to to ze jak sie lagasz i otwiera Juno to send eror jest ,bo ja tak mam

Opublikowano

Gildii Polskiej jeszcze nie widziałam.... Sama jestem w angielskiej gildii gdyż Polaków jest tyle co kot napłakał...

A co do IS tam prawie nic nie ma :D Boost'y na hp i mp masz u special NPC :D

Ja założyłem polską gildię Extaza. Narazie jestem sam bo miało dojść kilka osób ale gdzieś pouciekali. :P Co do ts'a to będzie już niedługo jak tylko dojdzie kilka osób :D Serdecznie zapraszam :)

73383320936140824091.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak długo maxymalny sie bije? Ciężko z eq? Jakieś fajne acc? ;p

592041432922042226939.jpeg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a jak tam się dostać?

Pozdrawiam!

Ogólnie to musisz zrobić questy na wejście do Mooraski. Jak już zrobisz to idziesz do Strayany i tam masz taki teleport (kropki, bąbelki, jak zwał tak zwał, w ścianie). Opcjonalnie możesz wejść TP Hackiem. ;-) Niemniej na 133 powinieneś raczej robić jeszcze Nairat. ;o

Opublikowano

no jeden z najlepszych prywatnych serwerów, ludzi nie jest strasznie dużo, lagów nie ma, rózne nowości i nowe lokacje :), levele spoko się wbija....

Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...