Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3][CUSTOM!] MEGA Last Chaos

hiowcaheh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czesc mam problem bo ja nie mam skype a tez mi dawnload nie dziala co zrobic ?

Zrób reseta, wyczyść historię i pobierz od razu jak włączas stronę bez przechodzenia

w zakładkę download (na głownej masz link do pobierania [[ bynajmniej mi to pomoglo])

alishia.jpg

Opublikowano

czesc mam problem bo ja nie mam skype a tez mi dawnload nie dziala co zrobic ?

Usuń historię , i wyczyść cash .

Moze by ktoś wrzucił na inny host ?

Instalujemy :)

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

A ja w ogóle tego pobrać nie mogę. Ani od linoskoczka, ani ze strony. Nie dość, że antywirus mi to usunął, to po jego wyłączeniu nadal nie da się ściągnąć klienta, a co śmieszniejsze nie mogę go w ogóle usunąć.

Opublikowano

A ja w ogóle tego pobrać nie mogę. Ani od linoskoczka, ani ze strony. Nie dość, że antywirus mi to usunął, to po jego wyłączeniu nadal nie da się ściągnąć klienta, a co śmieszniejsze nie mogę go w ogóle usunąć.

usun skype albo wylacz zeby nie wlaczal sie jak kompa wlaczysz i resetujesz kompa i pobierasz.

zajebisty serw♥

Opublikowano

Wg mnie serv nastawiony na kase... na głupiego nowego p2 trzeba wydać sporo kasy gdyż ajk zauważyliście cena donate jest masakrycznie duża....

Oczywiście mało ludzi (to jest wg. mnie wielki plus)

92% na 100 lvl'u za pudinga na koxie? o.O mała przesada

alishia.jpg

Opublikowano

Wg mnie serv nastawiony na kase... na głupiego nowego p2 trzeba wydać sporo kasy gdyż ajk zauważyliście cena donate jest masakrycznie duża....

Oczywiście mało ludzi (to jest wg. mnie wielki plus)

92% na 100 lvl'u za pudinga na koxie? o.O mała przesada

A co jest dostępne 'za free'?. Przy logowaniu wywala mi SE... to jest spowodowane tym, że mam włączonego Skype? -.-

Nie, jednak nie przez Skype. Więc po wybraniu postaci i logowaniu się okna tego pierwszego podziemia wywala mi SE. Co z tym zrobić?

Opublikowano

najprościej ponownie zainstaluj ,mnie bezproblemowo działa

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Dziwaczny serwer. Za zloto mozna kupic tylko ubranka i chyba nic wiecej. Jak nie wprowadza mozliwosci zdobycia cashu przez glosowanie to chyba bedzie to serwer dla malej ilosci graczy. Wszystko bardzo drogie jest w IS. Te nowe mapy jak dlamnie to za kolorowe jak pisanki. Bardzo nierealne. Potwory wielkie na polowe ekranu, Wlasciwie nic nowego. Ale najlepiej samemu sie przekonac.

Opublikowano

Dziwaczny serwer. Za zloto mozna kupic tylko ubranka i chyba nic wiecej. Jak nie wprowadza mozliwosci zdobycia cashu przez glosowanie to chyba bedzie to serwer dla malej ilosci graczy. Wszystko bardzo drogie jest w IS. Te nowe mapy jak dlamnie to za kolorowe jak pisanki. Bardzo nierealne. Potwory wielkie na polowe ekranu, Wlasciwie nic nowego. Ale najlepiej samemu sie przekonac.

a co ty mysllles ze wszystko za free dostaniesz? To jest serw typu destiny

|

Edit@

Cień nie ma pakietu startowego za hujnia;/

Opublikowano

Czy ja pisalem ze chce wszystko za darmo? Nie wiem po co taki komentarz z twojej strony. Zobacz na inne serwery i ich sklepy dla przykladu podam generic czy fantasy. Kto bedzie tam chcial grac i wydawac znaczna kase zeby lewelowac. Mysle ze napewno wprowadza zmiany bo tak to bedzie to serwer 10 graczy.

Opublikowano

Czy ja pisalem ze chce wszystko za darmo? Nie wiem po co taki komentarz z twojej strony. Zobacz na inne serwery i ich sklepy dla przykladu podam generic czy fantasy. Kto bedzie tam chcial grac i wydawac znaczna kase zeby lewelowac. Mysle ze napewno wprowadza zmiany bo tak to bedzie to serwer 10 graczy.

Generic to taka lipa , co tam masz ? ep 2 chyba , hah , Tutaj masz ep3 + ep 4,

Opublikowano

Na forum admin pisał że IS jest narazie zbugowany i dlatego tak to wygląda. Wkrótce mają to poprawić więc powinno być lepiej.

Opublikowano

Wpadł ktoś już na pomysł jak poradzić sobie z uciążliwym SE? Nie mogę wejść do gry. Nic nie pomaga.. ani wyłączony Skype, ani reset kompa... jakieś pomysły?

Opublikowano

server jest nastawiony na kase...

Admin?Choppa (EG) Tera zobaczył że na jego serverku mało zarobi,to otwożył sobie drugi.Ah ten choppa,mu zawsze kasy bylo malo.:D

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

Generic to taka lipa , co tam masz ? ep 2 chyba , hah , Tutaj masz ep3 + ep 4,

ep3 + ep4

nie ma czegoś jak ep3 ani ep4 - istnieje ep1 i ep2...

Wpadł ktoś już na pomysł jak poradzić sobie z uciążliwym SE? Nie mogę wejść do gry. Nic nie pomaga.. ani wyłączony Skype, ani reset kompa... jakieś pomysły?

Twoja wina, a nie serwera.

I już żebyś nie odpowiadała tak jak przystało: Bo węgla do kompa nie dorzuciłaś. To że inne serwery działają, a ten nie działa, nie znaczy, że wina serwera.

Opublikowano

Jeżeli ktoś będzie miał problem z SE tak, jak ja, musi wejść w folder z zainstalowaną grą -> Bin -> Nksp.exe i ustawić zgodność z systemem Windows 2000. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...