Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3][CUSTOM!] MEGA Last Chaos

hiowcaheh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Takie pytanie: co jeśli gdy ładuję się gra, po wybraniu postaci, zatrzymuje się na czarnym ekranie i wyskakuje okienko "zamknij program" ? :p Na forum serwera pisano, że trzeba uruchomić jako administrator ale to nie pomaga ;s

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Takie pytanie: co jeśli gdy ładuję się gra, po wybraniu postaci, zatrzymuje się na czarnym ekranie i wyskakuje okienko "zamknij program" ? :p Na forum serwera pisano, że trzeba uruchomić jako administrator ale to nie pomaga ;s

Spróbuj uruchomić w trybie zgodności z win 2008 (o ile dobrze pamiętam). Jeśli nie, popróbuj innych systemów z listy. :D

zSCFQrN.png

Opublikowano

Spróbuj uruchomić w trybie zgodności z win 2008 (o ile dobrze pamiętam). Jeśli nie, popróbuj innych systemów z listy. :D

Spróbuję ^^ Dzięki :P Za chwilę napiszę, czy pomogło :P

@Jesteś Bogiem <3 Weszło ze zgodnością z Win 2000 :>

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jeśli ktoś by potrzebował pomocy to piszcie, można mnie złapać pod nickiem DeviS. :)

Troche za późno piszesz. Pisalam tutaj czy ktoś gra, pisałam na forum serwera to nikt nie odpowiedzial i usunęłam serwer.

A co zdążyłam zauważyć, to bardzo ciężko się wybić komuś, kto zaczyna od zera (chyba że ładujesz tony cashu)... Serwer totalna klapa (JAK DLA MNIE).

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie trzeba ładowac cashu :) Ja bez cashu zaczynałem. Jak narazie sprowadzam znajomych na serwer i wspomagam ich. Golda farmie na duszkach na ch4 i w 1h z lsb wpada 6-7kkk

Opublikowano

Nie trzeba ładowac cashu :) Ja bez cashu zaczynałem. Jak narazie sprowadzam znajomych na serwer i wspomagam ich. Golda farmie na duszkach na ch4 i w 1h z lsb wpada 6-7kkk

Żeby tam bić trzeba mieć lepszy set - próbowałam i za każdym razem ded. A wbiłam 120+ jakoś/

k1hvCVp.gif

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Kilka pytań:
1. Jest napisane, że lvl startowy to 100, ale nigdzie nie mogłem znaleźć tego q na wbicie od razu 100 z 1lvla, także gdzie to jest?

2. Na jakim lvlu można już zrobić sobie 100% cast bez IS?

3. Czy buffki gildyjne działają?

4. Jakieś rady?

Opublikowano

Odpowiem tylko na pierwsze pytanie, bo na resztę nie znam odpowiedzi.

Ostatnio wprowadzany był 'Revamp Project'. Level startowy to teraz 1 (nie ma questa, by wbić 100 lvl).

zSCFQrN.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuje pomocy. Wbilem sobie 105 lvl healerem i mam spory porblem z expem, tzn. gdzie nie pojde to padam na 2-3 hity od mobkow. Moglby ktos cos doradzic co do expowisk? Z gory dziekuje.

Opublikowano

Odpowiem tylko na pierwsze pytanie, bo na resztę nie znam odpowiedzi.

Ostatnio wprowadzany był 'Revamp Project'. Level startowy to teraz 1 (nie ma questa, by wbić 100 lvl).

Czyli zaczyna się od 1-ego? -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...