Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LaFaR

Czy Zagrasz na Serwerze?  

800 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Oczywi??e ?e Tak.
      657
    • Nie.
      143
  2. 2. Zostawi? 20% Absy czy zmieni? na 15%?

• Zostawi? 20%
      159
    • Zmieni? na 15%
      180
  3. 3. Chcecie reset kont i od pocz?tku rano?

• Tak..
      176
    • Nie..
      73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe widziałem że tak będzie ;D Musicie się naprawdę postarać żeby choć część graczy do was wróciła bo wątpię że znów 300osób do czwartku będzie czekać ale życzę wam powodzenia.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy sobie w kulki lecicie. Ja rozumiem, że mogą być ataki, ale tam jest dosłownie 0 zabezpieczeń. Widziałem wiele porażek startów serwerów ale nigdy takiego.

Epic Fail.

Opublikowano

znowu od nowa bedzie? hahhahaahhahaa

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Opublikowano

Dobra nie będę , obijał w bawełnę są Ataki maszyna OVH po prostu ma zlweka na nas, oraz na nasze Kontakty gdy dzwonimy piszmy nie odpisują nam, zero pomocy z ich strony , na 90% zmienimy maszynę na HostTeam gdzie są filtry itd i start będzie na nowej maszynie w Czwartek, lecz poczekajmy do 15 może ataki ustaną , ponieważ mamy Firewall ale OVH nie chcę nam pomóc nic na to nie poradzimy także o 15 , dokładne info co z serwerem Team Rescaria.

jesteś normalnie prze chuj

a tego Firewalla to sobie w Dupe wsadz -.-

OVH nie chcę nam pomóc - jak piszą/dzwonią do nich dzieciaki w wieku 15-16 lat i żalą się ze maszyna pada przez ddos to o czym oni mają z wami gadac ? o.O

Nima :rolleyes:

Opublikowano

Dobra nie będę , obijał w bawełnę są Ataki maszyna OVH po prostu ma zlweka na nas, oraz na nasze Kontakty gdy dzwonimy piszmy nie odpisują nam, zero pomocy z ich strony , na 90% zmienimy maszynę na HostTeam gdzie są filtry itd i start będzie na nowej maszynie w Czwartek, lecz poczekajmy do 15 może ataki ustaną , ponieważ mamy Firewall ale OVH nie chcę nam pomóc nic na to nie poradzimy także o 15 , dokładne info co z serwerem Team Rescaria.

Firewall z OVh jest mocniejszy niz hosteam, nie mozliwe ze go macie bo nawet by gra nie przycięła się ;-). to takie owijanie w bawełnę przez was. Nic nie poradzisz jak nie masz firewalla, jeszcze jak ktoś mocniej by zaje**ł to by odcieło wam cały dostęp do dedyka (znam ovh, wiem jak jest bez fw:P)

serwer pada co chwilę, ip z kimsufi ;o, nic wam nie da przekladanie startu,

//TEAM: zapraszam na gg

Opublikowano

Jaki zje*ny server kr*a stracilem caly weekend czekajac na ten syf ktory nawet nie ruszyl . Administracja ch*ja pomaga wszystko zlewa pisze do nich ze psotac mam zbugowana a nawet nie laska odpisac. n ie polecam servera syf jakich malo.

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Jaki zje*ny server kr*a stracilem caly weekend czekajac na ten syf ktory nawet nie ruszyl . Administracja ch*ja pomaga wszystko zlewa pisze do nich ze psotac mam zbugowana a nawet nie laska odpisac. n ie polecam servera syf jakich malo.

kurwa serwer nie chodzi co chwile off. I maja specjalnie tb kurwa konto odbugowac.. jest na tyle latwo ze w tym czsie co prosiles o odbugowanie mogles zrobic nowe i zapierdalac.

Opublikowano

Co robic? Niech wylacza ten jebany syf i bedzie spokoj .

Ludzie nie beda tracic czasu.

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Czy mi sie zdaje czy to administracja azarona i tuora? Tak dla oswietlenia was to tuor i azaron to Ci sami admini tyle, ze pod inna nazwa zeby nie odstraszac ludzi :) Mysle, ze tu jest to samo, stawiaja serwer co miesiac zeby zarobic na chleb czy chuj wie co.. Jakby raz nie mogli sie zabezpieczyc i przynioslo by to napewno dobry efekt jak i dobry pieniadz. No ale cóż, są ludzie i parapety :)

Opublikowano

Czy mi sie zdaje czy to administracja azarona i tuora? Tak dla oswietlenia was to tuor i azaron to Ci sami admini tyle, ze pod inna nazwa zeby nie odstraszac ludzi :) Mysle, ze tu jest to samo, stawiaja serwer co miesiac zeby zarobic na chleb czy chuj wie co.. Jakby raz nie mogli sie zabezpieczyc i przynioslo by to napewno dobry efekt jak i dobry pieniadz. No ale cóż, są ludzie i parapety :)

to nie oni Tuor i azaron przynajmniej nie padł 5 min po włączeniu serwer xD

ten "Team" po prostu wgrał gotowe pliki Tuora pliki ktoś kiedyś udostępnił na MPC (lekko edytowali NPC) wykupili maszyne za 300zł 0 zabezpieczeń i myśleli ze zarobią na cudzej pracy ale ktoś się postarał i serwer wypierdolił w Kosmos

Nima :rolleyes:

Opublikowano

gdyby to była administracja tuora lub azarona to server by nie miał takich problemów. Z tego co pamiętam tour też miał ddos a jakoś sobie z nimi radził a tu jak widzisz sobie nie radzą.

Opublikowano

Azaron a tuor to co innego po pierwsze.

tuor - proboszcz, 360, vasker, nismo - ktory przed startem zostal wyjebany

azaron - nismo - ktory skopiowal pliki tuora i postawił na "gotowcu"

a Rescaria to kopia tuora jak i azarona.

^ tak dla oświecenia Ciebie.

Więc jakby nie bylo nie ma tutaj nikogo z team azarona czy tuora.

Opublikowano

EscapeQ Wbij ts3.xxx )

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

Servera nie polecam.

[GA]Crime przezywa od dzieciakow jebanych itp.

Server ma straszne lagi co 5 min off...

sa ataki GA zamiast pracować gra sobie w HaxBalla z graczami..

beztytuudkt.png

Opublikowano

No to bierz sznurek i czyń swoją powinność , bo jakiś zjebany serw nie wystartował o czasie. Przejebane!

I tak tu wrócisz , jak wystartuje , więc ten bulwers jest nie na miejscu.

Opublikowano

Serwer zamykamy do Piątku, na nowszej maszynie, prosze o zamknięcie tematu.

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

Azaron a tuor to co innego po pierwsze.

tuor - proboszcz, 360, vasker, nismo - ktory przed startem zostal wyjebany

azaron - nismo - ktory skopiowal pliki tuora i postawił na "gotowcu"

a Rescaria to kopia tuora jak i azarona.

^ tak dla oświecenia Ciebie.

Więc jakby nie bylo nie ma tutaj nikogo z team azarona czy tuora.

Haha, kolego azaron i tuor to to samo :) Administracja wymyslila glupote ze ukradli pieniadze i spierdolili, a powiedz mi hmm jaki w tym sens? Jak za jakis czas mieliby wiecej hajsu, serwer dopiero sie rozwijal a mial juz duzo kwitu.

Tuor padł, bo administracja żydziła pieniedzy na dobre zabezpieczenia, pomysleli ze zrobia taki sam tylko ze z "innymi nickami adminow" a tak naprawde to byli oni :) I za drugim razem popelnili ten sam blad :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...