Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LaFaR

Czy Zagrasz na Serwerze?  

800 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Oczywi??e ?e Tak.
      657
    • Nie.
      143
  2. 2. Zostawi? 20% Absy czy zmieni? na 15%?

• Zostawi? 20%
      159
    • Zmieni? na 15%
      180
  3. 3. Chcecie reset kont i od pocz?tku rano?

• Tak..
      176
    • Nie..
      73

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do kosza z tym syfem.

Syf to ty wiesz gdzie masz ... Serwer Jest fajny ale te ataki ddos wszystko zepsuly . Administracja sie starala , teraz czeka do czwartku lub piatku na nowa maszyne. .

Ps. Niechcesz nie graj . Nikt Cie na sile nie trzyma.

Edit. Starajcie sie ogarnac zbedny SPAM

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

o co chodzi? temat byl cls teraz otworzone ale nadal mam off.

Jest szansa że dziś będzie serwer czy ten obiecany piątek?xD

Serwer naprawde jeśli chodzi o gre jest pro ale strona techniczna to lekko mówiąc lipa

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Ja tam nic nie mam do administracji. Kontakt jest z Nimi bardzo dobry. Na TS, zawsze pogadają, i dają info.

Dla mnie może nawet za 2tyg startować od nowa.

Serwer jest godny uwagi, więc ja czekam !.

Naprawdę mówię Wam, że opłaca się zagrać na tym serwerze .

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Opublikowano

Serwer działa, tylko wiele osób próbuje się zalogować na raz i logowanie muli.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Nie rozumiem, może się wypowiedzieć tutaj jakiś GM?

Serwer ON, czy OFF?! A poza tym, licznik na str. głównej działa, czy nie? Bo 30 osób on-line, jak 600 ludzi z samego MPC chciało pograć.

77771909559090086048.gif

Opublikowano

Nie rozumiem, może się wypowiedzieć tutaj jakiś GM?

Serwer ON, czy OFF?! A poza tym, licznik na str. głównej działa, czy nie? Bo 30 osób on-line, jak 600 ludzi z samego MPC chciało pograć.

600 osób nie gra na pewno, bo w m1 shinsoo pustki ;)

Opublikowano

Serwer zamykamy do Piątku, na nowszej maszynie, prosze o zamknięcie tematu.

to jak mozna grac czy nie ? reje on serwer on :] czy w piatek bedzie znowu reset ?

@DOWN

nie wkurwiaj mnie juz ok ? tutaj administracja jest jakas popierdolona... niby serwer off do piatku a ludzie powbijali 100 + lvl... a zapewnie wieksza polowa graczy nawet nie wiedziala ze serwer on ... :s

Opublikowano

Up. Niewqiem ja kta mgram serwer fajny jakich malo :0 Przyznam ataki ddos byly lub sa niewiem , I przezto duzo osob odchodzi. Ale serwer jak bd na lepszej maszynie to na serwie bedzie ludzi po 1K+ (Wedlug mnie).

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...