Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LaFaR

Czy Zagrasz na Serwerze?  

800 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Oczywi??e ?e Tak.
      657
    • Nie.
      143
  2. 2. Zostawi? 20% Absy czy zmieni? na 15%?

• Zostawi? 20%
      159
    • Zmieni? na 15%
      180
  3. 3. Chcecie reset kont i od pocz?tku rano?

• Tak..
      176
    • Nie..
      73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer naprawdę nadaje się fajny ale kiedy w Administracji ujżałem taki nick jak "Crime" od razu chciałem wyjść z prezentacji, nie zrobiłem jej tylko dlatego, żeby się zapytać ile ten serw postoi? daje 3 miechy max :) z panem Crime to pewnie nawet mniej.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolego UP A co , znasz pana Crime z jakiej strony?

BĘDZIE RESET POSTACI, KONTA
ZOSTANĄ I STARTUJEMY NA NOWO RANO JUŻ, BEZ PADAJĄCYH CHANNELI DOBRANOC I
MAM NADZIEJĘ ZE WIEŻYCIE W NAS I ZOSTANIECIE Z NAMI. BĘDZIE 50% EXPA!

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

Kolego UP A co , znasz pana Crime z jakiej strony?

BĘDZIE RESET POSTACI, KONTA

ZOSTANĄ I STARTUJEMY NA NOWO RANO JUŻ, BEZ PADAJĄCYH CHANNELI DOBRANOC I

MAM NADZIEJĘ ZE WIEŻYCIE W NAS I ZOSTANIECIE Z NAMI. BĘDZIE 50% EXPA!

W Takim razie zagram ponownie, LaFaR, porozmawiaj jeszcze z Administracją. Pamiętasz pw ? Przekaż im to, że mam czas .

Opublikowano

HAHAHAHAHAHA, PIATY START?

NIE WIERZE, NIE WIERZE.

+ ADMINISTRATOR TO ANALFABETA, NAWET Z BLEDEM PISZE 'WIERZYCIE'

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Opublikowano

Kolego, myślisz że to tak łatwo ogarnąć ataki włamy bugi itd?? Serwer włączamy jutro rano.

BĘDZIE RESET POSTACI, KONTA ZOSTANĄ I STARTUJEMY NA NOWO RANO JUŻ, BEZ PADAJĄCYH CHANNELI DOBRANOC I MAM NADZIEJĘ ZE WIEŻYCIE W NAS I ZOSTANIECIE Z NAMI.

Chyba z nas jaja robicie,jak teraz nie wystartuje to to jest fake@@!!!!

jkj31c.jpg

Teraz GramBezNicku lub TesTerowy

Opublikowano

HAHAHAHAHAHA, PIATY START?

NIE WIERZE, NIE WIERZE.

+ ADMINISTRATOR TO ANALFABETA, NAWET Z BLEDEM PISZE 'WIERZYCIE'

Jak masz zamiar poprawiać to poprawiaj.... Prawdiłowo to WIERZYCIE...

Nie wiem co począć z tym serwerem... Znowu strona nie działa....

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Nie no to jest po prostu śmieszne co tu się wyprawia. Jeśli za 2h nie podacie godziny (do 12 jest "rano") to ja nie mam zamiaru się tu więcej produkować. I będę liczył czas co do sekundy kuźwa.

Opublikowano

Ja też , cierpliwość mam do czasu . Obiecujecie że na 100% wszystko cacy i co ? Kolejna gafa . Poczekam do max 10-11 .

qolJA1e.png

Opublikowano

Słuchaj. Już od 2 dni słucham "mamy ataki". Powiem Ci, że mnie to jakoś średnio obchodzi. Mogli start wyznaczyć na za tydzień, żeby mieć ten tydzień na przygotowanie zabezpieczeń.

A ataków nie ma bo Cocaine mówił wczoraj na TSie, że maszyna nie wytrzymuje jak wszyscy na raz chcą wejść. No to ja się kurde pytam czy ona dzisiaj wytrzyma jak wczoraj ledwo stała?!

@DOWN: Może i masz rację. Dlatego mówie - czekam do 12. Jak cokolwiek będzie nie tak jak być powinno - papa.

Opublikowano

Niestety poopieram CoToZa4Nicku ja chciałem zagrać na serwie ale trzeba sie pogodzić ze serwer zaraz Bedze off na zawsze bo startów tego serwera bylo w ch** zaden serwer tak nie startował

Opublikowano

Ku*wa jak patrzę na wasze wypowiedzi to mnie coś strzela... Płaczecie jakbyście świata poza tym serwerem nie widzieli. Wstaliście w Niedziele o godzinie 6 aby pospamić i wypłakać się że to jest kpina jakbyście to wy płacili za ten serwer. Brawo...

Nick: Zawsze PeS
Gildia: Zawsze OnlySkill (Lider)

Opublikowano

Ku*wa jak patrzę na wasze wypowiedzi to mnie coś strzela... Płaczecie jakbyście świata poza tym serwerem nie widzieli. Wstaliście w Niedziele o godzinie 6 aby pospamić i wypłakać się że to jest kpina jakbyście to wy płacili za ten serwer. Brawo...

Nie chodzi o to ,że płaczemy tylko administracja jest tak pier***** ,że ciągle na nowoo. Bo kogoś to obchodzi ,,że jedni mogę grać a 2 nie ?. Pff trzeba było clienta pobrać 2 dni wcześniej to byście dzieci grali a nie , przez wasze żalenia znów na nowo. I tak znów dzisiaj cielnta nie bd mieć i znów na nowo ??

sygna1.gif

Opublikowano

Weszłem i się śmiać zacząłem :D Ale byłem też ucieszony xD ( nie grałem nocki )

Ja w sumie też jak zobaczyłem twoją ortografie :D

Serwer chyba porażka, aczkolwiek pogram jak będzie on :D

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mogli ku*wa godzine podac. DObrze ze startuje dzisiaj bo wczoraj wrocilem o 24 i bylby ch*j z exepa xD Kciuk w góre dla administracji , że rozumieją melanżowiczów !

kyolkushinaki.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...