Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LaFaR

Czy Zagrasz na Serwerze?  

800 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Oczywi??e ?e Tak.
      657
    • Nie.
      143
  2. 2. Zostawi? 20% Absy czy zmieni? na 15%?

• Zostawi? 20%
      159
    • Zmieni? na 15%
      180
  3. 3. Chcecie reset kont i od pocz?tku rano?

• Tak..
      176
    • Nie..
      73

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie sam spam przez to nie wiadomo co sie dzieje z serverm... zamknijcie to

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

Tak jak pisałem w grze, resetu kont nie będzie.

Ponieważ też traciliście czas i swoje nerwy,do tego wszystko jest do zdobycia w szybkim czasie, więc innym to nie powinno przeszkadzać.

Najdalej w piątek będzie maszyna 2x mocniejsza w porządnej serwerowni. Temat proszę zamknąć, aby uniknąć spamu. Dziękuję

Opublikowano

to zaje**** -,-

No tak, wiem teraz będzie wielkie oczernianie. Już bym kupił, ale to też kosztuje nie mało. Do tego w Teamie są 2 osoby, które dają na to wszystko pieniądze.

Opublikowano

Tak jak pisałem w grze, resetu kont nie będzie.

Ponieważ też traciliście czas i swoje nerwy,do tego wszystko jest do zdobycia w szybkim czasie, więc innym to nie powinno przeszkadzać.

Najdalej w piątek będzie maszyna 2x mocniejsza w porządnej serwerowni. Temat proszę zamknąć, aby uniknąć spamu. Dziękuję

Daleko czytać nie musiałeś.

Powodzonka Menshu. :)

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Chcecie reset kont i od początku rano?

Głosowano Tak.. (157 głosów [69.78%])

...

ODPOWIEDZ MAMY ! tak wiec bedzie reset : ) czy tego chcecie czy nie !

a ja tego chce

Opublikowano

Chcecie reset kont i od początku rano?

Głosowano Tak.. (157 głosów [69.78%])

...

ODPOWIEDZ MAMY ! tak wiec bedzie reset : ) czy tego chcecie czy nie !

a ja tego chce

to była ankieta z piątku, w sobote był reset kont. NIE PATRZCIE NA TO. ankieta nieaktualna

Opublikowano

to była ankieta z piątku, w sobote był reset kont. NIE PATRZCIE NA TO. ankieta nieaktualna

to nie zmienia faktu ze powinien byc reset kont. Ci co nie chcieli grać przy tych problemach czekali na start bez ataków i już na nowej maszynie. Nie grali... wiec dlaczego ktoś ma być gorszy drugi lepszy ? niech zacznie każdy od nowa ;/ bo to nie ma sensu
Opublikowano

to nie zmienia faktu ze powinien byc reset kont. Ci co nie chcieli grać przy tych problemach czekali na start bez ataków i już na nowej maszynie. Nie grali... wiec dlaczego ktoś ma być gorszy drugi lepszy ? niech zacznie każdy od nowa ;/ bo to nie ma sensu

to ich problem, mogli grać i expić, poziomu wcale nie jest ciężko wbić 100 lvl to około 20-30 minut, ja osobiscie nie chce resetu nadropiłem sobie ulepszaczy zamiast expic, troszke eq pobonowałem, zrobiłem biologa i nie mam zamiaru robic tego 3 raz !!

Opublikowano

ludzi nie spammy już tutaj jest strona serwa która działa jest forum serwera tam info każdy znajdzie a to zamknąć bo do piątku 200 stron będzie :D

Opublikowano

to ich problem, mogli grać i expić, poziomu wcale nie jest ciężko wbić 100 lvl to około 20-30 minut, ja osobiscie nie chce resetu nadropiłem sobie ulepszaczy zamiast expic, troszke eq pobonowałem, zrobiłem biologa i nie mam zamiaru robic tego 3 raz !!

Ok Koniec Teamtu nie spamujmy :)
Opublikowano

No to jeżeli dla was taki problem z resetem kont to grajcie sami ( ci co mają 100lvl) bo pewnie tak sie namęczyliście biedactwa. Ja sam mam 80+ ale chce resetu z tego względu, ze większość ludzi czekało na stabilizacje serwera. Więc jesli nie bedzie resetu to grajcie sobie sami. Ilu was tam bedzie? 10? 20? Prosze bardzo :) Albo zaczynamy od zera z równymi szansami albo sobie tam pykajcie, bando nerdów :)

Edit. Proponuje wywalic ten temat do kosza i zrobic nową zapowiedz serwa, który wyjdzie w piątek :) Nowy start, równe szanse bez żadnych przerw z powodu DDoSów

19481.png
Opublikowano

No to jeżeli dla was taki problem z resetem kont to grajcie sami ( ci co mają 100lvl) bo pewnie tak sie namęczyliście biedactwa. Ja sam mam 80+ ale chce resetu z tego względu, ze większość ludzi czekało na stabilizacje serwera. Więc jesli nie bedzie resetu to grajcie sobie sami. Ilu was tam bedzie? 10? 20? Prosze bardzo :) Albo zaczynamy od zera z równymi szansami albo sobie tam pykajcie, bando nerdów :)

Edit. Proponuje wywalic ten temat do kosza i zrobic nową zapowiedz serwa, który wyjdzie w piątek :) Nowy start, równe szanse bez żadnych przerw z powodu DDoSów

Bedzie 10-20 tak tylko że to my graliśmy jak były ataki mój drogi i co bedzie reset i osoby 90+ już nie będą grać i wtedy pewnie znowu dossy i ci co nie zostali na serwei co byly dosy to pójdą znów i kto zostanie nikt DLATEGO NIE CHCE RESETU :). pozdrawiam

Opublikowano

Ale tam pierdoły gadasz :D Tera będzie łatwiej nowym graczą, bo co tam lv, będą stalki dawać za grosze, bo im nie będą potrzebne.... Ja 9 broni na 65lv rozdałem (wywalałem w m1 ) a co tam że ktoś ma 100lv.... To łatwo nabić ale ja bym się zdenerwował gdyby mi znowu kazali expić.... Bo już +70lv mam i full eq wybonowane a to już coś....

PS. straciliście dużo graczy ale pewnie wrócą ^^ Ja już się nie mogę doczekać piątku i startu serwera :D Tak mi się podoba że czekałem odkąd pojawiła się zapowiedź :) Nie ma tylu nowości, nowe i fajne eq oraz nie ma sztabek ^^ A za spota piesków nawet 5-10kk dostaniesz (bardziej opłacalne moim zdaniem bo potem po 1kk w red lesie za mobka leci nawet :D )

Opublikowano

Zmniejszcie ten drop kasy około 5 krotnie,

exp jest ok, nie róbcie priv ZUO, wchodze ostatnio do m1 a tam tylko 1 osoba bije 2 ripy i nieb. śmierć na poli.

CO to ma być?! Oczywiście poleciało jej kilka broni na 75 i szkat. Na serwie zapewniam że są i będą RÓWNI I RÓWNIEJSI

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Wiecie co ? ja mam to głęęęęęęęęboko gdzieś czy będzie ten restart czy nie wali mnie to że będę tyrać od 1 a ktoś ma 100. Niech oni po prostu porządnie zrobią ten serwer. Będzie stabilny i będzie git grałem na becie 100lv to godzina expienia może troszkę więcej więc spokojnie idzie topke dogonić. Z drugiej strony jak ktoś wyżej pisał nowi bd mieć łatwiej bo już nie będzie problemu za stalką czy bronią zagada się do ziomka jednego drugiego ktoś nam dropnie.

Ale zakładam że zrobią ankiete reset czy nie ;p

@UP. Kiedy to było ? może na becie wtedy adm dawał różne bossy do m1 ale tak to nie widziałem takiej akcji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...