Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LaFaR

Czy Zagrasz na Serwerze?  

800 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Oczywi??e ?e Tak.
      657
    • Nie.
      143
  2. 2. Zostawi? 20% Absy czy zmieni? na 15%?

• Zostawi? 20%
      159
    • Zmieni? na 15%
      180
  3. 3. Chcecie reset kont i od pocz?tku rano?

• Tak..
      176
    • Nie..
      73

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak w piatek zmieniaja maszyne i ataki gówno zrobią i będzie ładnie chodziło :)

Daj Like jak pomogłem

też macie za co dawać ostrzeżenia ...

Opublikowano

w piatek startuje PRAWDOPODOBNIE Qua*ron wiec slaby moment na start dla serwera ktory odwalal takie jajca ;p

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

w piatek startuje PRAWDOPODOBNIE Qua*ron wiec slaby moment na start dla serwera ktory odwalal takie jajca ;p

zrozum to że jeżeli ktoś chce tu grać to zagra wtedy kiedy będzie okej . i se może wyjsc 100 innych serwerów :D ja akurat czekam na ten serwer;)

Daj Like jak pomogłem

też macie za co dawać ostrzeżenia ...

Opublikowano

Jeżeli w piątek startuje, to wyłączcie go a w piątek zrobi sie reset kont i wszyscy zaczną od nowa na stabilnym hostingu bez DDoSów. A do piątku macie czas na wszelkiego typu poprawki tak, aby w piątek było wszystko dopięte na ostatni guzik. Bo bez sensu trzymac otwarty serwer, który co 5 minut wywala. Niech w piątek wszyscy zaczną od zera bo nowych graczy moze zrazic to, ze niby serwer nowy a juz ludzie po 100 lvl + maja :) Taka moja propozycja. Pozdrawiam

19481.png
Opublikowano

Jeżeli w piątek startuje, to wyłączcie go a w piątek zrobi sie reset kont i wszyscy zaczną od nowa na stabilnym hostingu bez DDoSów. A do piątku macie czas na wszelkiego typu poprawki tak, aby w piątek było wszystko dopięte na ostatni guzik. Bo bez sensu trzymac otwarty serwer, który co 5 minut wywala. Niech w piątek wszyscy zaczną od zera bo nowych graczy moze zrazic to, ze niby serwer nowy a juz ludzie po 100 lvl + maja :) Taka moja propozycja. Pozdrawiam

Haha, chyba sobie kpisz. Niektórzy już tam sporo osiągnęli. Reseet będzie to nikt nie wróci, a jeśli chodzi o DDoS to tam wróce nawet jeśli im miesiąc z tym zejdzie ;>

Opublikowano

Haha, chyba sobie kpisz. Niektórzy już tam sporo osiągnęli. Reseet będzie to nikt nie wróci, a jeśli chodzi o DDoS to tam wróce nawet jeśli im miesiąc z tym zejdzie ;>

Na zdrowe myślenie.Przecież usuwali juz dwa razy konta, i gdybys byl i sluchal na ts'ie i czytał mpc dokładnie to bys nie wbijał 100+

Opublikowano

a chciałbyś expić do piątku a w sobotę na nowo zaczynać i znow expic?:P po za tym co to za gra jak wchodzisz na 1min a poznie czekasz 5 zeby sie zalogowac (5min jak dobrze pojdzie :D)

Opublikowano

a chciałbyś expić do piątku a w sobotę na nowo zaczynać i znow expic? :P po za tym co to za gra jak wchodzisz na 1min a poznie czekasz 5 zeby sie zalogowac (5min jak dobrze pojdzie :D)

koles, nie bedzie resetu kont...

Opublikowano

pff piegielo ich doslownie ze do piatku mam czekac zeby sobie zagrac . ZAMKNIJCIE TEMAT . jak zacznie normalnie dzialac to moze wejde... paranoja checi narobili i tylko przedluzaja ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...