Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.7][Survival][Non-premium][No-WL][Mody] Lixium IndustrialTech [IC2][BC][RP][RC][Forestry][GregTech][AE][TC][CC]

MaxiTris

Ankieta informacyjna - nie wpłynie na obecność moda  

171 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz mod GregTech?

• Dobrze
      90
    • ?le
      52
    • Nie mam zdania
      29

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie, kiedy na serwerze będzie ranga VIP?

I czy będzie tylko jedna ranga czy kilka?

Serwer bardzo ciekawy przyjemnie się gra zapraszam i polecam

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Witam jestem nowym graczem dopiero pobieram paczke i mam pytania takie

Czy jest na serwerze coś w stylu G i tam sa wszystkie craftingi opisane ?

Jakie polecacie poradniki do tych modów ( głównie mi chodzi o ic i bc )

CO to jest to Gregtech

zu439g.jpg

Opublikowano

W paczce znajduje się CraftGuide oraz NEI, także można wybierać.

Craftguide otwiera się po wciśnięciu G, NEI widoczne jest w equ.

Poradników na razie jeszcze nie mamy, ale już jest ktoś, kto się tym zajmie ;)

Gregtech to addon do IC2 dodający cała masę nowych maszyn, rozszerza możliwości zwykłych maszyn, dodaje nowe substancje, elementy reaktorów oraz nowy reaktor fuzyjny. Co prawda utrudnia on trochę grę, ale przynajmniej gra się szybko nie nudzi.

Opublikowano

Kurcze obejrzał bym jakiś DOKŁADNY i dobry poradnik z podstawami dla zielonych :D

zu439g.jpg

Opublikowano

@up na yt jest pelno filmikow wystarczy wpisac dany mod ...Industrial crafta dobrze tlumaczy kwinto93 polecam ;]

Opublikowano

Taaa.... może Mody fajne i administracja ogarnięta ale gracze nie mają żądnej chęci do gry.... a zwłaszcza wspólnej ,po dostaniu się na serwer po 10 minutach poszukiwania os. do wspólnej gry zostałem zhejtowany od dziecka z niedorozwojem .

Ja stanowczo odradzam Gry!!!

kb8.png

Opublikowano

W takim wypadku należy złożyć skargę, ponieważ takie zachowanie jest nie na miejscu i taka osoba powinna zostać ukarana.

Nie trzeba wiele, żeby dobrze się grało ;)

Opublikowano
Witam , jesteśmy z wami już 1 miesiąc , czas na konkurs.Będzie polegał na stworzeniu systemu operacyjnego w modyfikacji computer craft. System operacyjny ma posiadać rejestrowanie się/logowanie , musi być zabezpieczony oraz zawierać przydatne funkcje (zależy to już od was ). Do wygrania jest unikalna grupa która będzie miała uprawnienia tj. SUPER-VIP oraz wiele więcej przydatnych bajerów.Właściciel najlepszej pracy zostanie nagrodzony skrzynia niespodzianka i grupą Informatyk.Każdy ciekawy projekt będzie nagrodzony autora MiniInformatykiem.Tych grup nie zdobędziesz w innych konkursach.Informatyk oraz MiniInformatyk zostają na zawsze !!!! Każdą pracę należy zgrać na dyskietkę i przekazać Administratorowi serwera Lixium.

Macie czas do końca maja.

Dziekuję za uwagę

Vivx

Opublikowano

Taaa.... może Mody fajne i administracja ogarnięta ale gracze nie mają żądnej chęci do gry.... a zwłaszcza wspólnej ,po dostaniu się na serwer po 10 minutach poszukiwania os. do wspólnej gry zostałem zhejtowany od dziecka z niedorozwojem .

Ja stanowczo odradzam Gry!!!

Spamowałeś: "szukam kolegi do gry","admin plis nie wywalaj za spam","plis szukam kolegi do gry","Ale tu idioci grają, ze nie chca ze mna grac","[...]Nie mam kolegów(dziwisz się)?" =,=

Dziwisz się że nikt nie chcial z tb mieszkać, bo ja nie.

Witam , jesteśmy z wami już 1 miesiąc , czas na konkurs.Będzie polegał na stworzeniu systemu operacyjnego w modyfikacji computer craft. System operacyjny ma posiadać rejestrowanie się/logowanie , musi być zabezpieczony oraz zawierać przydatne funkcje (zależy to już od was ). Do wygrania jest unikalna grupa która będzie miała uprawnienia tj. SUPER-VIP oraz wiele więcej przydatnych bajerów.Właściciel najlepszej pracy zostanie nagrodzony skrzynia niespodzianka i grupą Informatyk.Każdy ciekawy projekt będzie nagrodzony autora MiniInformatykiem.Tych grup nie zdobędziesz w innych konkursach.Informatyk oraz MiniInformatyk zostają na zawsze !!!! Każdą pracę należy zgrać na dyskietkę i przekazać Administratorowi serwera Lixium.
Macie czas do końca maja.
Dziekuję za uwagę
Vivx
Jest jakiś limit osób które nie oddają os, to się konkurs nie odbędzie ?
Opublikowano

Każdy, kto uczestniczy w konkursie, a konkurs się odbędzie nawet, gdyby tylko 1 gracz się zgłosił.

Informujemy, że w godzinach 22:00-4:00 będzie trwała przerwa techniczna. Wprowadzimy kilka poprawek na serwer i zoptymalizujemy go troszkę.

Opublikowano

mam pytanie czy jest możliwość aby admin usuną cpivate z maszyn i skrzynek kolegi który już nie gra

Opublikowano

Do uruchomienia wystarczy launcher od Mojanga lub każdy inny współpracujący z tą wersją Minecrafta. Jeżeli jednak gra się nie uruchamia, może to oznaczać zbyt małą ilość pamięci RAM albo, że gra została zainstalowana w innym niż %appdata/.minecraft katalogu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...