Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.7][Survival][Non-premium][No-WL][Mody] Lixium IndustrialTech [IC2][BC][RP][RC][Forestry][GregTech][AE][TC][CC]

MaxiTris

Ankieta informacyjna - nie wpłynie na obecność moda  

171 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz mod GregTech?

• Dobrze
      90
    • ?le
      52
    • Nie mam zdania
      29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego server nie działa ?

W związku z awarią serwera i crashem mapy na skutek ataku hakerskiego serwer jest tymczasowo wyłączony.

Aktualnie pracujemy nad naprawą. Prace idą w dobrym kierunku.

Dodatkowo zostaną poprawione zabezpieczenia i dodany brak możliwości wejścia na serwer ze skonfigurowanym proxy lub TOR.

Prosimy o cierpliwość, wracamy niedługo.
  • Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ruszył. Przywróciliśmy wszystko do poprzedniego stanu. W razie, gdyby coś nie zostało przywrócone lub zniknęło prosimy o natychmiastowy kontakt z adminem lub moderatorem ;)

Opublikowano

Czyli co ... tak szybko po serwerze??? :/

Zróbcie rekrutację na Mod'a / KidModa / Mini Admina to może ten kto zostanie rekrutowany

bardzo pomoże :)

mca.png
Opublikowano

Znowu ataki mieliśmy a technika nie ma

Wgrajcie na maszynę jakiegoś porządnego firewalla z anty-ddos np. fortguard chyba ma triala może pomoże :)

znudzi im się to przestaną..

Opublikowano

2@up serwer nie upadnie bedziemy walczyć z ddosami mamy dobrego technika . Serwer nie padnie tak szybko bo nie jest na kase postawiony tylko dla przyjemnosci wiec szybko z rynku nie zniknie chyba ze cala serwerownia padnie lecz jest to maloprawdopobne. Technika narazie nie ma ale jak bedzie napewno szybko to naprawi i zabezpieczy ;)

Opublikowano

Ludzie mam problem ... a mianowicie mam Jave 64 bit i Minecraft 64 bit , nie pojawiła mi się ikonka na pulpicie więc wchodzę tam gdzie zainstalowałem i mam takie pytanie czy aplikacja VoidLauncher powinna być otworzona za pomącą Javy czy za pomocą WinRAR ???

@edit

odpaliłem za pomocą Javy i pojawia się konsola i po połowie sekundy znika co robić ???

A jeśli odpalam za pomocą WinRAR to co tam mam kliknąć ???

Klikam Start - nic się nie dzieje .

Klikam JFXVWL pojawia mi się okno z Javy i pisze :

This applications requires a newer version of the Java runtime . Please download and install the latest Java runtime from java.com Then restart the applications .

Pobrałem i co i nic !!!

Dajcie jakiś bezpośredni link :/ Bo bardzo chce zagrać na tym serwerze .

Albo powiedźcie co robię źle

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...