Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.7][Survival][Non-premium][No-WL][Mody] Lixium IndustrialTech [IC2][BC][RP][RC][Forestry][GregTech][AE][TC][CC]

MaxiTris

Ankieta informacyjna - nie wpłynie na obecność moda  

171 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz mod GregTech?

• Dobrze
      90
    • ?le
      52
    • Nie mam zdania
      29

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Syf a nie serw ;) Administracja i moderatorzy h***** tylko jeden admin : Porky jest fajny ... a taki MrFexus nie umie zabezpieczyc domu i kur** ryczy caly czas .. a admini mu dupe liza ..

76561198058318404.png

Opublikowano

Syf a nie serw ;) Administracja i moderatorzy h***** tylko jeden admin : Porky jest fajny ... a taki MrFexus nie umie zabezpieczyc domu i kur** ryczy caly czas .. a admini mu dupe liza ..

Administracja nie lize dupy tylko pomaga graczom . Widocznie nie jesteśmy administracja która graczy traktuje jak powietrze i ma wszystko gdzieś . Jeżeli serwer lub administracja ci się nie podoba nie graj .

Ps Tak na przyszłość zapytaj brata, siostrę nwm kogo kolwiek kto zna pojecia "lizanie dupy" a "pomaganiem" z checia bym ci wyjasnil ale nie bd lizal ci dupy jak ty to powiadasz

Opublikowano

Uwaga ! komus na permissionie mozecie wbic z turtle mining cos takiego taka maszyna z kilofem diaxowym i tylko wpisujecie do niej komendy np "turn left / rigt" tunnel 10/20 i wszystko bd rozwalac ! rozwalajcie puki mozecie :D

76561198058318404.png

Opublikowano

Działa bug z redstone:D

@up bugi moze nie ktore dzialaja ,zauwaz ze serwer jest swiezotki ale tak staramy się blokowac kazdy bug a ty cmf wyjazd z swoja gimbusiarnia na swojego serwa a nie najpierw sie lizesz potem hejtujesz turtle sa zablokowane a jesli nawet mozna griefowac prosze bardzo zawsze jest opcja przywrocenia cuboida wiec zaden problem

co do technika , technik jest ogarniety jezeli brak przykladow ze pluginy sa zle ustawione to brak jakich kolwiek argumentow co do zlej pracy technika

Opublikowano

Serwer nie jest po prostu ogarniety... Bug na bugu:P

Moglem nie dawac Ci kawalka kodu jak usunac bug z plecakami z forestry :P Moj blad;)

@EDIT Nie polecam.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mogę prosić o odbanowanie ;? Wkur*iłem się, że zniknęły mi itemy...

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Serwer nie jest po prostu ogarniety... Bug na bugu:P

Moglem nie dawac Ci kawalka kodu jak usunac bug z plecakami z forestry :P Moj blad;)

@EDIT Nie polecam.

Jeśli ci się nie podoba to ok, nikt nie zmusza do grania. Bugi może i są, nic nie jest idealne.

Co do tego kodu, twoja sprawa. Mam doświadczenie i znając dokładnie bug potrafię napisać poprawkę w takiej czy innej postaci.

Na koniec dodam, że napuszczanie na nas "straszaków" jest zachowaniem poniżej wszelkiej krytyki.

Tyle mam do powiedzenia w temacie...

Opublikowano

LoL ???? Nie da się dołączyć do serwera bo jakiś błąd mi wyskakuje?? o co chodzi???????!??

Bo nudy a ja chce zagrać na nim.

Zrobicie ktoś coś??? bo sie niecierpliwie.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...