Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2.3]RedLight Chaos

RedLight-Chaos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu tak słaby macie upload plików z serwerem ?

Czasami może być mniejszy, bo nasze datacenter jest dopiero wlaczone krótki czas i codziennie wprowadzaja jakies ulepszenia, a co za tym idzie maintenace i wtedy predkosc moze byc mniejsza.

Opublikowano

Stróz prawa Monika xD

Polecam bardzo goraco serwa :)

No i dzisiaj mcs :>

Ps NocnyLowca o kilka razy za duzo jebneles sie leb jak byles maly chyba :O

sygnamoja1.png

Opublikowano

Ok,pytanie mam. Pobrane ... OK / Zarejestowane konto na www. ... OK / Patche pobrano ... OK / i przy próbie zalogowania go gry ,niestety wyskakuje że złe hasło :( mimo ze na tym samym loginie i haśle normalnie loguje na strone ... I NEED HELP ,please :D

Opublikowano

Ok,pytanie mam. Pobrane ... OK / Zarejestowane konto na www. ... OK / Patche pobrano ... OK / i przy próbie zalogowania go gry ,niestety wyskakuje że złe hasło :( mimo ze na tym samym loginie i haśle normalnie loguje na strone ... I NEED HELP ,please :D

Musisz uzywac jedynie małych liter! Zrob konto bez duzych liter i powinno dzialac w porzadku. ;)

Opublikowano

cyt: Musisz uzywac jedynie małych liter! Zrob konto bez duzych liter i powinno dzialac w porzadku. ;) ...i to wlasnie zadzialalo :D dziekuję sedecznie :D

p.s. czy Wam też po wciśnięciu "I" albo "alt + I " nie dziala okno ekwipunku ?

Opublikowano

Serwer jak najbardziej przyjemny , pomimo szybkiego level-owania jest to przyjemne .

Pytanko do Admina tego serva , co z klubem w Tarian? acek nie ma opcji , a handlarz nie działa pomimo full pkt

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Serwer jak najbardziej przyjemny , pomimo szybkiego level-owania jest to przyjemne .

Pytanko do Admina tego serva , co z klubem w Tarian? acek nie ma opcji , a handlarz nie działa pomimo full pkt

Klub w tairan działa normalnie, musisz wbić te 50kk punktow zeby miec sklep :p Accek wiem ze nie dziala pobawie sie pozniej :p

Btw. co do szybkiego levelowania, to sie zmieni po fazie beta ;p

Opublikowano

Klub w tairan działa normalnie, musisz wbić te 50kk punktow zeby miec sklep :P Accek wiem ze nie dziala pobawie sie pozniej :P

Btw. co do szybkiego levelowania, to sie zmieni po fazie beta ;p

A co z tymi coverkami ? Będą dodane? ^_^

Opublikowano

Musisz używać jedynie małych liter, było to już napisane w postach powyżej.

Kiedy Koniec bety

Czy bd donate w pln

Czy gra bedzie "pay to win"

Czy IS bedzie drogi

Czy czy czy ? :D

alishia.jpg

Opublikowano

Kiedy Koniec bety

Czy bd donate w pln

Czy gra bedzie "pay to win"

Czy IS bedzie drogi

Czy czy czy ? :D

1. Jeszcze nie wiadomo, ale jak będe miał czas do końca tygodnia to może już nawet w sobote-niedziele serwer ruszy pełną parą

2. Będzie :)

3. W większości to nie, jedynie takie itemki na boosty na hp,expa bedą w IS + covery takie tam.

4. Myśle, że nie

5. No nie wiem, ty mi powiedz ;)

Opublikowano

do admina

czy po starcie już serwera(po zakonczeniu bety) czy rzeczy na postaciach, postacie i gold/cash , lev zostaje ? czy jest resetowane wszystko i nikt nie ma nic.???

"Nie uważam się za najmądrzejszego dlatego jak mówię coś źle popraw nie obrażaj, każdy uczy się na własnych błędach."

Opublikowano

mam to samo,wiec chyba to nie po twojej stronie, wina serwera coś robią ;)

"Nie uważam się za najmądrzejszego dlatego jak mówię coś źle popraw nie obrażaj, każdy uczy się na własnych błędach."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...