Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2.3]RedLight Chaos

RedLight-Chaos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm wybaczcie, ale bawilem sie z IPTABLES no i niestety zablokowalem sie totalnie, a żeby było mało teraz nie mam dostepu do serwera. Już napisałem e-mail do supportu i odpowiedzieli, że administrator się tym zajmie jak najszybciej to możliwe. Przepraszam za taki błąd, za to będą eventy od razu jak dostaniemy sprawną maszyne :) Jak narazie ustawiam drugi serwer więc będziecie mogli grac na innym, lecz z nowymi postaciami. :) Nowy update wkrótce :)

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ech, to może ,można by tak rozwiązać kwestię pieczątek :P bo szkoda że dopiero od 200 lv. :(

p.s. Co się stanie jak upływa czas Tytułu Newbie (cast/mana) można nowy dostać ? czy jak to jest rozwiązane ?

Opublikowano

ech, to może ,można by tak rozwiązać kwestię pieczątek :P bo szkoda że dopiero od 200 lv. :(

p.s. Co się stanie jak upływa czas Tytułu Newbie (cast/mana) można nowy dostać ? czy jak to jest rozwiązane ?

Narazie nie ma co jak nie mam najnowszej bazy danych :P Jakbym miał to mogłbym się pobawić.

EDIT: nowe update zrobione, mozna grac itemshop mozliwe ze nie bedzie dzialal. :x

Opublikowano

Hmmm chciałem pobrac niestety wyskoczyl mi komunikat "blad pobierania " nie wiem czemu sie tak stało wiele innych lc pobieralem i nie bylo żadnych problemow ;c

Opublikowano

Cześć

Dziś po uruchomieniu lc pobrała się nowa paczka z aktualizacjami , mozna się dowiedzieć co zostało dodane/zmienione?

Znacie juz może termin zakończenia bety ?;d

"Nie uważam się za najmądrzejszego dlatego jak mówię coś źle popraw nie obrażaj, każdy uczy się na własnych błędach."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...