Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2.3]RedLight Chaos

RedLight-Chaos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanownych userów działu LastChaos!

Mam dla was do zaprezentowania nowy server LastChaos... Jest nim RedLight.

Server jest aktualnie beta, każdy gracz dostaje 100.000 Cash.

Raty nie zostaną już zmienione.

EXP x50
SP x90
GOLD x40
DROP x40

Affinity: 20x

Nowości :

Patchlog 2013-03-24:

-Send Error zostało naprawione!.
-Nowości w ItemShop.

Patchlog 2013-03-28(Ogromny):

- Nowości w ItemShop zostały dodane.
- Nowe Sety 175/200/225/240 zostały dodane.
- Tytul [ LastChaos Newbie ] uzyskał nowe opcje.
- Zostały zmienione raty exp,sp.
- Nowy Lvl cup = 240 =.

Patchlog 2013-03-29:

-Shops with armors and weapons added in juno
-Tairan mobs level raised to 240
-Karuntas(In Tairan) drops jewels level 7
-Startowy quest u Estelli ! Daje on 200.000 PU,200kk Gold, 90 Lvl.
-"You are wrong level to use this" Problem został naprawiony
-Skille zostały przetłumaczone na język angielski.

Patchlog 2013-03-30:

- Zostały naprawione questy 180/200/225/240 na zbroje/bronie.

Patchlog 2013-03-31:

-Dodano nowe seale 180-200-225-240 do broni i zbroji.
-Naprawione Questy.
-Naprawiony drop tokenów.

Patchlog 2013-04-01:

-Wszystkie questy zostały naprawione !.

Team :

Administrators :

Administrator - W Grze: [ADM]xCrankyShane!

GameMasters :
W tej chwili nie mamy GameMaster'ów.

GameSages :

xDayEnd (Polish) - W Grze: [GS]xDayEnd

xBangerx (German) - W Grze: [GS]xBangerx

Relantz (English,Dutch,French) - W Grze: [GS]Relantz

Download

http://83.136.252.82/RLClient.7z

http://83.136.252.83/RLClient.7z

Strona + Forum

http://83.136.252.76/

http://http://83.136.252.84/

Screen z gry

169953d1364586830-ep2-redlight-chaos-sho

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nawet screen z ****. Server jest taki łatwy, ze szkoda tracić czasu. Dla wszystkich newbie polecam.

ubh6c.png
Opublikowano

Ile serwer stoi? Jest stabilny? Nie padnie z dnia na dzień? :)

4-5 dni, Max rekord online był już 21. Zapewniam Ci, że będzie stać. :)

PheZ, dnia 01 Kwie 2013 - 22:49, napisał:

Nawet screen z ****. Server jest taki łatwy, ze szkoda tracić czasu. Dla wszystkich newbie polecam.

Jakbyś czytał uważnie serwer jest w fazie beta, a wyszystko sie zmieni po jej zakonczeniu. Jedyna rzecza, która się nie zmieni to upgrade rate. Poza tym ten serwer nie bedzie taki łatwy jak to mówisz, a wręcz przeciwnie. Będzie trzeba poświęcić troche czasu żeby osiągnąć maksymalny poziom i zbroje na wyższych poziomach.

Opublikowano

4-5 dni, Max rekord online był już 21. Zapewniam Ci, że będzie stać. :)

Jakbyś czytał uważnie serwer jest w fazie beta, a wyszystko sie zmieni po jej zakonczeniu. Jedyna rzecza, która się nie zmieni to upgrade rate. Poza tym ten serwer nie bedzie taki łatwy jak to mówisz, a wręcz przeciwnie. Będzie trzeba poświęcić troche czasu żeby osiągnąć maksymalny poziom i zbroje na wyższych poziomach.

Mogłeś to od razu napisać. Nie rozumiem tego po co takie raty na becie? To wiadomo ze połowa odpadnie jak będzie bardziej hard , bo na dzień dzisiejszy testuje z 4 + Privy i maja więcej do zaoferowania.. Ale nie krytykuje daj Boże może będzie ktoś tam grać.

ubh6c.png
Opublikowano

Mogłeś to od razu napisać. Nie rozumiem tego po co takie raty na becie? To wiadomo ze połowa odpadnie jak będzie bardziej hard , bo na dzień dzisiejszy testuje z 4 + Privy i maja więcej do zaoferowania.. Ale nie krytykuje daj Boże może będzie ktoś tam grać.

O ilość graczy się nie martw ;)

Opublikowano

Ile beta najprawdopodobniej potrwa.? Gdyż szukam priv'a typu medium // hard, na którym jest pay 2 win :D

Szczerze to jeszcze nie wiem ile potrwa, jak wiadomo pare bugów jest, ale pracujemy nad nimi :) Zapraszam do pobrania i wspólnej zabawy. Jutro exp rate zostanie zmniejszony dwukrotnie, więc śpieszcie się z poziomem! :)

Opublikowano

No dobrze, ale po becie postacie będą skasowane, czy zostaną? :P Bo jak zostają to chętnie wbiję. xD

Coś zostanie, ale co to nie moge powiedzieć :) Powiem jedynie tyle, że gracze z bety będą mieli lepiej na starcie *chyba się wygadałem* :(

Opublikowano

A mogłabym się dowiedzieć dlaczego wcześniej miałam transfer 2mb/s, a teraz ledwo ciągnie 200kb/s?

Spróbuj inny mirror, może to wina twojego internetu. Osobiście na każdym mirrorze wyciąga mi 11.8MB/s nie wiem dlaczego u Ciebie wystąpił taki mały transfer. :(

Opublikowano

jak masz internet 2mb's to pobiera z maksymalną prędkością 256 kb's

Proszę Cię, nie wypowiadaj się, jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia. Czy ja gdziekolwiek napisałam, że mam internet 2mb/s? Nie. Napisałam, że pobierałam wcześniej plik z prędkością 2mb/s, a wieczorem transfer spadł do 200kb/s, mimo, że w nocy moje łącze jest szybsze.

Poza tym. Nie mogę się zalogować na stronie. Założyłam konto i kiedy się loguję pisze, żeby odświeżyć stronę. Odświeżam i nic. Nie mogę pobrać klienta, ani wejść na swoje konto. ;_;

Opublikowano

Proszę Cię, nie wypowiadaj się, jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia. Czy ja gdziekolwiek napisałam, że mam internet 2mb/s? Nie. Napisałam, że pobierałam wcześniej plik z prędkością 2mb/s, a wieczorem transfer spadł do 200kb/s, mimo, że w nocy moje łącze jest szybsze.

Poza tym. Nie mogę się zalogować na stronie. Założyłam konto i kiedy się loguję pisze, żeby odświeżyć stronę. Odświeżam i nic. Nie mogę pobrać klienta, ani wejść na swoje konto. ;_;

Musi się dać zalogować ;_; a jak odświeżasz strone? Klikasz na napis refresh czy F5? Jeżeli to drugie to zrób tym pierwszym sposobem. Clienta nowego wrzuce za jakies 20-30 minut, nie będzie 500MB update więc i tak troche czasu się zaoszczędzi.

hCyvqf1.png

U mnie u innych ludzi normalnie pobiera :O

EDIT: Linki zupdateowane!

Opublikowano

Musi się dać zalogować ;_; a jak odświeżasz strone? Klikasz na napis refresh czy F5? Jeżeli to drugie to zrób tym pierwszym sposobem. Clienta nowego wrzuce za jakies 20-30 minut, nie będzie 500MB update więc i tak troche czasu się zaoszczędzi.

hCyvqf1.png

U mnie u innych ludzi normalnie pobiera :O

EDIT: Linki zupdateowane!

U mnie na razie w ogóle nie pobiera, a co więcej dalej nie mogę się zalogować. Nie ważne czym odświeżam stronę. A pisało wczoraj, że konto zostało utworzone. ;_; Więc może macie jakiś błąd na stronie? Czy tylko ja mam taki problem?

Opublikowano

Rejestracja na stronie ok działa zasysam clienta zobaczymy czy zadziała

Nie zasysaj, zmarnujesz transfer, o ile owy masz limitowany. Tamte clienty są stare za 15 minut się skończy upload i będa nowe clienty! :P

EDIT: Link zupdateowane!

RATY SERWERA ZOSTAŁY ZMNIEJSZONE!

Opublikowano

Rejestracja na stronie ok działa zasysam clienta zobaczymy czy zadziała

Nie zasysaj, zmarnujesz transfer, o ile owy masz limitowany. Tamte clienty są stare za 15 minut się skończy upload i będa nowe clienty! :P

EDIT: Link zupdateowane!

RATY SERWERA ZOSTAŁY ZMNIEJSZONE!

Nie mam limitu transfera :) mam nadzieje ze teraz wszystko będzie ok pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...