Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2.3]RedLight Chaos

RedLight-Chaos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogę pobrać..... ciegle dochodzi do 80% próbowałam ściagać normalnie przez mozille, interner explorer, google chrome, utorrent i nic....

Ja ściągałem przedwczoraj i download ładnie działał,nie wiem czemu nie możesz ściągnąć ;p

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Jeszcze bardziej skopanej wersi nie widzialem .Dlamnie to ep1 po liftingu. Expienie przez 140 lvli na 2 rodzajach mobkow to jakas pomylka. Pelno bugow . Wlasciwie nic nie dzial tam dla przykladu kamyki 7lvl , bonusy ze zbroi nie dzialaja( po co je dawac skoro nie dzialaja ) ,rozszerzenie hp nie dziala itd .Ulepszanie to droga przez meki tak jak na Gamigo .Arena to paranoja szelmy wszystkich maja na 2 skille. Totanie niedopracowana (jesly ryckiem mam 30k ataku a max hp co mozna miec to 65k to jasna sprawa ze to beda 2 do 3 skill i po HP). Nie wiem po co startowac z takim serwere. Nic nie jest przemyslane w tej wersi totalny mess. Nic nowego nic co by roznilo ten serwer od ep1(mimo ze to ep2). Wiem ze to niby beta wersja ale odrazu widac ze nic dobrego tutaj nie bedzie.

Opublikowano

Wypowiem sie w 2 slowach o serw : serw zajebisty . Ogarniety sdmin jak i reszta teamu , milo sie gra lecz moby troche duzo ciachaja nawet te w tower itp procz tego nie mam zastrzezen :) POLECAM

sygnamoja1.png

Opublikowano

Jeszcze bardziej skopanej wersi nie widzialem .Dlamnie to ep1 po liftingu. Expienie przez 140 lvli na 2 rodzajach mobkow to jakas pomylka. Pelno bugow . Wlasciwie nic nie dzial tam dla przykladu kamyki 7lvl , bonusy ze zbroi nie dzialaja( po co je dawac skoro nie dzialaja ) ,rozszerzenie hp nie dziala itd .Ulepszanie to droga przez meki tak jak na Gamigo .Arena to paranoja szelmy wszystkich maja na 2 skille. Totanie niedopracowana (jesly ryckiem mam 30k ataku a max hp co mozna miec to 65k to jasna sprawa ze to beda 2 do 3 skill i po HP). Nie wiem po co startowac z takim serwere. Nic nie jest przemyslane w tej wersi totalny mess. Nic nowego nic co by roznilo ten serwer od ep1(mimo ze to ep2). Wiem ze to niby beta wersja ale odrazu widac ze nic dobrego tutaj nie bedzie.

Sam nawet stwierdziłeś, że to faza beta, więc nie oczekuj tutaj cudów. Jak ty wolisz sewery high-rate to idź tam a nie zaśmiecaj mojego tematu, upgrade rate to droga przez mękę? No to ciekawe jakoś ludzie maja weapy i armory +15. Co do bugów, pracuje i nie mam czasu 24/7 siedzieć i naprawiać wszystko co źle działa.. Jak jestem w domu to też jak wiadomo mam swoje zajęcia i całego wolnego czasu nie będe poświecał na komputer i serwer, również jestem człowiekiem i chce odpocząć. Bugi staram sie naprawiać, toć z nie którymi jest wiekszy problem nie jest to takie łatwe. Komu się podobają serwery low/middle rate to zapraszam, a jak sie takie coś nie podoba to po co w ogóle komentować? W sprawie areny, tak to jest jak się nie umie grać. Tyle ode mnie. PISSSSS

BTW: Teraz na weekend będę miał troche więcej czasu, miejmy nadzieje, że wieksze bugi zniknął z gry! :)

Opublikowano

Nie ma, ale możesz zrobić choć narazie to nie jest za bogato :D

JA NIE BĘDĘ ROBIŁ BO NIE MAM POBRANEGO , WŁASNIE DLATEGO CHCE FILMY BO NIE WIEM CO TAM EJST :)

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Nie mogę pobrać..... ciegle dochodzi do 80% próbowałam ściagać normalnie przez mozille, interner explorer, google chrome, utorrent i nic....

Jakim cudem, przecież na stronie nie ma linku do torrenta xD

@topic

Da się dropić futra małpoluda, żeby mieć broń Randol?

Opublikowano

Dobry trolling <3

@top

Gdzie expic od 175-240?.

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

Od 100 lvlu do 240 lvlu expi sie na tych samych mobkach w Tarian czyli Bizonach. Swietna rozrywka.

Taaak? To nawet ja nie wiedzialem, że można ubić potwora w tairan na 100 lvlu :O interesujące kontynuuj.

Opublikowano

Jeżeli nie mają zmienionej tabeli życia (czyli tyle ile na gamigo mają) to tak samo jak bić skrzeka....

Nie o to chodzi, ten kolega wyżej coś plecie głupoty. Pewnie nawet nie wbił 165 poziomu. Questy jak narazie sa do 165-170 później sie idzie do tairan i expi do 240, niedługo sie to troche zmieni.

UPDATE 2013-04-06:

-Tokeny z akcesoriami dropia w tairan. Mozna odkrywać całkiem ciekawe akcesoria od 200 poziomu

-Siła ataku potworów w tairan została zmniejszona o 2 razy

Opublikowano

Specialnie dla nooba admina tej gry (90 lvl rycek bron 85+16 zobacze jeszcze ewentem czy sie uda ). I kto bredzi ?

Tairan bedzie zmienione dopiero od 200 poziomu a od 165 do 200 bedzie sie expic na innej mapie. Poza tym kto Ci KAŻE isc do tairan na 100 lvlu? Nawet nie wbiłeś większego poziomu... dajcie spokój.

UPDATE:

-Potki na hp i mp już zostały włączone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...