Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, w tym temacie możecie wyrazić swój ból dupy związany z sytuacją na forumku. Zakaz flame'owania, hejtowania, wyzywania, gównomowy, itd. Osoby niestosujące się do zasad tematu będę odpowiednio karane.

Dziękuję TCQ za usunięcie poprzedniego tematu.

Nad tematem patronat sprawuje Lord Makin, więc jakby się komuś zachciało usuwać/zamykać temat, to radzę się zastanowić 3 razy.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dlaczego tutaj nie ma wolności słowa? ja za każdą wypowiedź dostaje % + dostałem % za napisanie aplikacji

xxxxxxx

Opublikowano

Łamiecie polską konstytucję , łamiecie prawo , każdy obywatel ma prawo do wyrażania własnej opinii , poglądów na dany temat. Napisz coś co się nie podoba pseudo moderatorom i od razu 5% . wtf ?

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Admin Cienia
Opublikowano

Dziękuję TCQ za usunięcie poprzedniego tematu.

Skoro był w nim jeden wielki śmietnik.

1294477714-U1.png

Opublikowano

dlaczego tutaj nie ma wolności słowa? ja za każdą wypowiedź dostaje % + dostałem % za napisanie aplikacji

No właśnie z tego co wiem żyjemy w wolnym kraju, o wolnym słowie więc...a tutaj jest tak że powiesz co myślisz = promile, ban itp.

Opublikowano

Skoro był w nim jeden wielki śmietnik.

To dlaczego usunąłeś go bezpowrotnie, a nie wyrzuciłeś do kosza? Zresztą, chyba tylko to widziałeś w nim śmietnik.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Admin Cienia
Opublikowano

ja za każdą wypowiedź dostaje %

Gdyby tak było miałbyś 4345 pkt. (869 postów pomnożone przez 5%)

Po za tym tego co widzę, większość Twoich ostrzeżeń jest za obrazę.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jedno jest pewne. Ska nie powinien dostawać vip bo otrzymują go tylko osoby bardzo zasłużone dla forum takie jak gamus czy zavetti.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Po co było usunięte komentarze ? Moim zdaniem to nie był śmietnik, tylko realia .

Jest mi przykro, że inni mają ból dupy i mnie hejtujo :(

:(

Tak jasne, a pewnie za to % nie dostał.

byle bez spamu, niepotrzebnej napinki i konstruktywnie.

Słaby ten wasz żart, o ile jest to żart. Jeżeli nie to założę się, że połowa będzie chciała odejść .
Powiem jedno, ale nie wlepiajcie mi za to % bo to jest wolność słowa, i nie obrażam tylko stwierdzam fakty .
Skr. - Nie powinien otrzymać Vip`a robił reklamy, itd.. dostawał bany, nagle un ban i Vip ? Nic wielkiego dla forum nie zrobił , oprócz nagrania bez sensownego demka, w którym nic nie słychać. Vip. Ma być Osobą która zrobiła coś naprawdę wielkiego dla forum, a to raczej do niego nie pasuje. No chyba, że uważacie, że robienie reklam , dostawanie bana, wyzywanie userów, admin itd.. jest dla Was normalne.
Botanic. - Otrzymał podobno Globala dla jaj, chociaż nie wiadomo ? Powiem, że nie zasługuje nawet na KidModeratora , pokazał to nawet swoim dzisiejszym zachowaniem do użytkowników, a szczególnie nazywając mnie randomem, oraz innymi tego typu rzeczami, co można zobaczyć w statusie Shoguna . Nie potrafi nawet opanować emocji. Nie wiem skąd dostał rangę KidModeratora, ale powiem, że na nią nie zasługuje . Wysłałem raport, że mnie wyzywał, i co ? I pewnie nic, bo rezultatu nie zauważyłem.
Kokosz bodajże prosił, aby nie wyzywać nowych użytkowników od grzybów, randomów itd.. a On to robił. Chociaż to nie były jedyne wyzwiska w moją, jakże i w stronę innych userów.
Pozdrawiam . ;-)

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Za nagranie jakiegoś tracku dostał Vipa? jak się nie mylę rangę tą dostają osoby zasłużone na forum ,które duży wkład zrobili na forum a nie zrobienie tego czegoś.

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

o jakim ty kobieto mówisz honorze ?

Mianowicie o takim, że ja odwalając różne akcje działające na szkodę MPC, wyzywając i poniżając użytkowników oraz administrację, a na koniec reklamując swoje forum, na pewno nie przyjęłabym VIP-a, ot tak. Piosenka piosenką, była fajna, ale to jest jawna przesada. Nie mi to oceniać i nie mi podważać decyzje tych z góry, ale w końcu mamy temat to wyżalenia się na cały świat.

Opublikowano

Te całe żarty prima aprilisowe nie są wcale śmieszne. Poza tym każdy kto chociaż troche zna się na ipb, albo troche siedzi an forum może odkryć, że nie ma uprawnień poprzez moderatorzy i filtr użytkowników -> grupy.

Zamiast robienia jakiś bezsensownych żartów możecie w końcu ruszyć się, naprawić dużo rzeczy na forum, bo jak na razie to na forum panuje syf.

Co do sytuacji Skrandera nie komentuję, najpierw robił własne forum, potem je reklamował, dostal perma, nowe konto reklamował, nowe konto udzielał się nie dostał kida - nowe forum robi i reklamuje perm, potem kid i znowu perm, potem kid i mod i znowu perm, znowu kolejne forum i reklama, usunięcie konta, przywrócenie konta i VIP z Moderatorem praktycznie za nic.

VIP jeszcze ok.. niech będzie, ale dodatkowo Moderator Metin2? Przecież to już jest przesada.

Opublikowano

Łamiecie polską konstytucję , łamiecie prawo , każdy obywatel ma prawo do wyrażania własnej opinii , poglądów na dany temat. Napisz coś co się nie podoba pseudo moderatorom i od razu 5% . wtf ?

No tak, forum, gdzie sami oszuści przebywają jest zgodne z prawem i powinniśmy oszukiwać w grach jak najwięcej.

Nie masz prawa do wyrażanie swojej opinii? 5% to nie więzienie.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@TPikaczu tak zazdrościsz Skranderowi tego vipa, przynajmniej dużo pomagał w metku. A co ty zrobiłeś dla forum spamujescz tylko wszędzie beznadziejnymi postami.

Opublikowano

No tak, forum, gdzie sami oszuści przebywają jest zgodne z prawem i powinniśmy oszukiwać w grach jak najwięcej.

Nie masz prawa do wyrażanie swojej opinii? 5% to nie więzienie.

To po co forum istnieje jak jest nie prowadzone z zasadami ?

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

@TPikaczu tak zazdrościsz Skranderowi tego vipa, przynajmniej dużo pomagał w metku. A co ty zrobiłeś dla forum spamujescz tylko wszędzie beznadziejnymi postami.

Za krótko tutaj jesteś.

Zauważyłem już to dawno, gdy Mou odszedł a potem duds, że forum coraz bardziej się stacza. Pamiętam jeszcze te czasy, wtedy był na forum spokój, porządek, zawsze coś się działo ciekawego - konkursy/dodatki/cokolwiek. A teraz...

Opublikowano

Skr. - Nie powinien otrzymać Vip`a robił reklamy, itd.. dostawał bany, nagle un ban i Vip ? Nic wielkiego dla forum nie zrobił , oprócz nagrania bez sensownego demka, w którym nic nie słychać. Vip. Ma być Osobą która zrobiła coś naprawdę wielkiego dla forum, a to raczej do niego nie pasuje. No chyba, że uważacie, że robienie reklam , dostawanie bana, wyzywanie userów, admin itd.. jest dla Was normalne.

People change.

@btw aktualnie nie moderuję żadnego działu, macie złe info od "Boga"

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

definitywnie mpc na dnie ,bezsprzecznie

skrander vip za niewiadomo co ,botanic gm nie bede mowil bo jeszcze 3d za obraze dostane ,ale powiem nie nalezalo sie

chyba juz czas sie wylogowac

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...