Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak dużo ludzi mówi tu o wolności słowa, a tak naprawdę w naszej kochanej... "Wolnej Polsce" Jej nie ma.

Bo gdyby była wolność słowa, to założyciel strony antykomor, nie byłby doprowadzony do odpowiedzialności karnej. Fakt faktem do naszego prezydenta nic nie mam, ale witryna widać była satyryczna, ale ktoś nie umiał tej satyry przyjąć do siebie i zgłosił do prokuratury.

Tak prawdę mówiąc. Demokracja w polsce nie istnieje.

Nie opowiadam się po żadnej z stron, bo po co mam sobie biedę robić?

Czyli jesteś przykładem: nie mieszać się bo mi rangę zabiorą.

76561198001815076.png
  • Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha, co za prawda .

Ten co się nie boi wymawia własne zdanie. A Osoby które są na posadzie itd.. to nawet się nie wypowiedzą , bo nie chcą wylecieć. Bo myślą, że dłużej się utrzymają. Jak któryś z administratorów, zapragnie sobie, aby kogoś wypierdolić. To Go wypierdoli, co za problem.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Możliwe. Ale nauczyłem się, by nie bruździć sobie na tak dużych forach jak MPC. Lata robią swoje, i można coś wywnioskować z swych poczynań. Problem tylko w tym, że w jednym przypadku działa to na plus, a w innym na minus.

To że jestem modem, nie ma w tej kwestii znaczenia. Dlaczego? Nie biorę udziału w sporach, i jakoś nie zależy mi na awansie na forum. Jeśli miałbym dostać vipa, to tylko za ciężką pracę nic więcej. Nie przyjąłbym vipa tylko dlatego, że mam znajomości.

Opublikowano

nie z przymiotnikami piszemy razem pierdolony znawco polszczyzny.

ahh no tak, przeraszam ;)

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

ahh no tak, przeraszam ;)

Ty też mnie 'przeraszasz' - "przerażasz" xD.

@top

Dzisiaj zbyt dużo userów zostało zbanowych, wielu niesprawiedliwie według mnie,a jak wy na to się zapatrujecie drodzy userzy?

@

ITroLLu

Dokładnie Bo DEBILIZM xD.

@SKRANDER DO CIEB IE NIE ROZMAWIAM.

Opublikowano

Ty też mnie 'przeraszasz' - "przerażasz" xD.

@top

Dzisiaj zbyt dużo userów zostało zbanowych, wielu niesprawiedliwie według mnie,a jak wy na to się zapatrujecie drodzy userzy?

lemonek obawam sie ze to nie koniec kwesti "debilizmu na dziś"

­

Opublikowano

Nie byłoby hejtów tylko konstruktywne przemyślenia to nie byłoby banów. Proste jak przysłowiowy drut.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

pytanie do administracji - co wpływa na wybór globali? Xamizo siedzi tutaj w chuuuuuuuuuuuuuj długo i dajecie tą range jakimś przygłupom

xxxxxxx

Opublikowano

sorden, przecież ten Global Botanic'a to fake...

Opublikowano

pytanie do administracji - co wpływa na wybór globali? Xamizo siedzi tutaj w chuuuuuuuuuuuuuj długo i dajecie tą range jakimś przygłupom

Botanic to nei przygłup, tylko odpowiednia osoba na to stanowisko. #BOTANIC_NA_ADMINA

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Nic na forum nie dzieje się bez przyczyny

Opublikowano

Beka w chuj, z osób które gówno wiedzą, a się tak spinają że ja pierdolę. Co do SkrandeR`a, jeśli za chujowe rapsy, dostałeś VIP`a, to beka. Do reszty nie wnikam, bo za dużo nie wiem.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

muszę sam nakręcić swój chujowy kawałek na vip'a :D

@topic

nie ma to jak po powrocie do domu zobaczyć że administracja vipy za nic

1330007971-U359964.png

Opublikowano

No to żeś wywiązał dyskusję. Może mnie to nie spotkało, ale tutaj nie ma wolności słowa.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Wiadomo, układy z wyższymi rangami to mnie najbardziej wkurwia. Że są równi i równiejsi, a to jest chory system.

Rozumiem że na forum nie ma demokracji, ale jak ktoś dostaje vipy, blacki, itp. za lizanie no to przesada.

Radzę administracji zainteresować się tym co tu się dzieje bo niedługo zrobi się tu jeszcze większy burdel i stracicie wielu ,,starych" użytkowników.

Tu już nie ma starych użytkowników, są same randomy 2k11/12/13 :c

Opublikowano

Szczerze to mam wyjebane kto za co dostaje plakietki,na forum wchodzę tylko dla beki,szkoda mi jedynie takich którzy zapierdalają 24/7 robiąc raporty itp po czym zostają wyrzuceni na zbity pysk bez żadnego wynagrodzenia.

Opublikowano

Wiadomo, układy z wyższymi rangami to mnie najbardziej wkurwia. Że są równi i równiejsi, a to jest chory system.

Rozumiem że na forum nie ma demokracji, ale jak ktoś dostaje vipy, blacki, itp. za lizanie no to przesada.

Tu już nie ma starych użytkowników, są same randomy 2k11/12/13 :c

taka Miyoshi. Za co ona dostala tego moda? Pamietam jak sie pojawila kazdy serduszka, numerek, pomoc w grze i od razu mod jeszcze tyle tytuow, chyba kazdy wie o cochodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...