Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@TPikaczu tak zazdrościsz Skranderowi tego vipa, przynajmniej dużo pomagał w metku. A co ty zrobiłeś dla forum spamujescz tylko wszędzie beznadziejnymi postami.

Ale czy ja Cie chłopczyku, o zdanie pytam ? Gdzie ja ci kur** napisałem, że coś wielkiego dla forum zrobiłem ? Ten idio** nic nie zrobił i dostał Vip`a , o Twoich postach nic nie mówię. Wyjdź z Mpc.I nie zazdroszczę Skr. jak by zasłużył na niego normalnie, jak inni Vip`owie traktował bym go normalnie. Oraz z wielkim szacunkiem. Ale On niczym wielkim się nie wykazał, więc nie będę dla niego klaskać. I też mało mnie interesuje , gdzie pomagał. "pomagał" haha to dobre słowo. Bo przed to szopki odstawiał .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

People change.

@btw aktualnie nie moderuję żadnego działu, macie złe info od "Boga"

Za ile powstanie nowe forum? Pewnie jak nie dostaniesz kida.

76561198001815076.png
Opublikowano

To po co forum istnieje jak jest nie prowadzone z zasadami ?

Co Ty za brednie gadasz? Mam wrzucić tutaj link do tematu oraz postu, za którego dostałeś 5%? Niech każdy jeden się wypowie, czy był to spam, czy nie, ok? :) Z resztą mówiłam - oddaj tę sprawę administracji.

People change.

Masz rację, zmieniają się. Ale z ogólnie zaobserwowanych zmian u ludzi, widać tylko te, na gorsze.

So sad.

Opublikowano

Nie czaicie, że Botanic nie ma GM'a? To zwykły fejk.

Co do VIPa, nie wypowiem się.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Myślisz, że nie wiemy ? Tutaj także chodzi o jego zachowanie. Przecież On ma KidModeratora, na którego nawet sobie nie zasłużył. Wyzywa użytkowników i ubliża sobie, jedynie na co zasłużył to na perfidnego bana .

People change.

Może i się zmieniają. Ale sorry koleś, nie Ty .

Opublikowano

Każdy to wie, jednak to nie zmienia faktu, że te "żarty" nie są śmieszne, a ten news to kontrola moderatorów i sprawdzanie ich zachowania w obecnej sytuacji.

Zamiast zrobić coś ciekawego na forum, próbujecie robić jakieś brednie z moderatorami i nic więcej, jak tutaj brakuje @Mounthains i @dudsonowa.

Opublikowano

Tu raczej chodzi o tego "wypa"

76561198001815076.png
Opublikowano

Ale czy ja Cie chłopczyku, o zdanie pytam ?

Chłpoczyku to możesz do swoich koleżków z gminazjum mówić, zdanie każdy tutaj może wyrazić.

Ten idio** nic nie zrobił i dostał Vip`a

Na jakiej podstawie go obrażasz.
Opublikowano

Chłpoczyku to możesz do swoich koleżków z gminazjum mówić, zdanie każdy tutaj może wyrazić.

cytuje "zdanie każdy tutaj może wyrazić."

Masz odpowiedź .

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

FACEPALM? No kurczę. Koleś zrobił chyba największy b**del na MPC, a jeszcze mu za to sowicie podziękowano. Pozdro.

Opublikowano

No właśnie z tego co wiem żyjemy w wolnym kraju, o wolnym słowie więc...a tutaj jest tak że powiesz co myślisz = promile, ban itp.

W tym kraju nie ma wolności, a ty pierdolisz o forum...

Po co było usunięte komentarze ? Moim zdaniem to nie był śmietnik, tylko realia .

Tak jasne, a pewnie za to % nie dostał.

Słaby ten wasz żart, o ile jest to żart. Jeżeli nie to założę się, że połowa będzie chciała odejść .

Powiem jedno, ale nie wlepiajcie mi za to % bo to jest wolność słowa, i nie obrażam tylko stwierdzam fakty .

Skr. - Nie powinien otrzymać Vip`a robił reklamy, itd.. dostawał bany, nagle un ban i Vip ? Nic wielkiego dla forum nie zrobił , oprócz nagrania bez sensownego demka, w którym nic nie słychać. Vip. Ma być Osobą która zrobiła coś naprawdę wielkiego dla forum, a to raczej do niego nie pasuje. No chyba, że uważacie, że robienie reklam , dostawanie bana, wyzywanie userów, admin itd.. jest dla Was normalne.

Botanic. - Otrzymał podobno Globala dla jaj, chociaż nie wiadomo ? Powiem, że nie zasługuje nawet na KidModeratora , pokazał to nawet swoim dzisiejszym zachowaniem do użytkowników, a szczególnie nazywając mnie randomem, oraz innymi tego typu rzeczami, co można zobaczyć w statusie Shoguna . Nie potrafi nawet opanować emocji. Nie wiem skąd dostał rangę KidModeratora, ale powiem, że na nią nie zasługuje . Wysłałem raport, że mnie wyzywał, i co ? I pewnie nic, bo rezultatu nie zauważyłem.

Kokosz bodajże prosił, aby nie wyzywać nowych użytkowników od grzybów, randomów itd.. a On to robił. Chociaż to nie były jedyne wyzwiska w moją, jakże i w stronę innych userów.

Pozdrawiam . ;-)

Beka:

1364815912-U847602.png

@TPikaczu

tak zazdrościsz Skranderowi tego vipa, przynajmniej dużo pomagał w

metku. A co ty zrobiłeś dla forum spamujescz tylko wszędzie

beznadziejnymi postami.

Żebyś mu w dupę nie wlazł...

Te

całe żarty prima aprilisowe nie są wcale śmieszne. Poza tym każdy kto

chociaż troche zna się na ipb, albo troche siedzi an forum może odkryć,

że nie ma uprawnień poprzez moderatorzy i filtr użytkowników ->

grupy.

Zamiast robienia jakiś bezsensownych żartów możecie w końcu

ruszyć się, naprawić dużo rzeczy na forum, bo jak na razie to na forum

panuje syf.

Co do sytuacji Skrandera nie komentuję,

najpierw robił własne forum, potem je reklamował, dostal perma, nowe

konto reklamował, nowe konto udzielał się nie dostał kida - nowe forum

robi i reklamuje perm, potem kid i znowu perm, potem kid i mod i znowu

perm, znowu kolejne forum i reklama, usunięcie konta, przywrócenie konta

i VIP z Moderatorem praktycznie za nic.

VIP jeszcze ok.. niech będzie, ale dodatkowo Moderator Metin2? Przecież to już jest przesada.

Może śmieszne nie są... śmiech jest z tych co się dali w chuja zrobić.

Co do syfu to się zgodzę, ale czego oczekujesz po średniej wieku userów #14

BTW wkurwiające jest to że usunęli poprzedni temat... ale będąc od 2k10 to było oczywiste.

Opublikowano

Haha up , już podał , a dokładnie to :

cytuje "zdanie każdy tutaj może wyrazić."

Masz odpowiedź .

Wielki internetowy kolega Skr. ahaha beka . Obrońca się znalazł. <--- odpowiedź do Krzyśka .

Opublikowano

Wolno Tomku w swoim domku ;)

@topic

ALE SIE K*RWA SPAM ZROBIŁ

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Ci, którzy mają na forum plecy mają wylewkę na wszystko z tego co widzę... Botanic to idealny przykład, Makin go lubi, więc aktualnie jeździ po każdej osobie... idiotyzm.

Opublikowano

dlaczego tutaj nie ma wolności słowa? ja za każdą wypowiedź dostaje % + dostałem % za napisanie aplikacji

masz racje...

może ktoś napisać za ile postów jaka jest ranga ;d please.. daje + ;d

mroczek.png

Opublikowano

masz racje...

może ktoś napisać za ile postów jaka jest ranga ;d please.. daje + ;d

Brakuje Ci jeszcze 54 postów do ProUser'a, od 800 jest PostMaker a od 2000 PostWriter.

Opublikowano

@TPikaczu Nawet nie potrafisz odróżnić wyrażania własnego zdania od obrazy, omg.

Uraziłeś mnie, naprawdę. Nie wiem co powiedzieć, chyba będę musiał popełnić samobójstwo, to takie straszne :(

Opublikowano

@TPikaczu Nawet nie potrafisz odróżnić wyrażania własnego zdania od obrazy, omg.

Jesteś głupkiem . - to jest obraza , i własna opinia .

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Tak sobie wchodzę i mówię do siebie kur*a ktoś usunął mi posta, a to 2'gi temat xD

@TPikaczu tak zazdrościsz Skranderowi tego vipa, przynajmniej dużo pomagał w metku. A co ty zrobiłeś dla forum spamujescz tylko wszędzie beznadziejnymi postami.

Przeszłość się liczy kolego. Na Vip'a pracuje się miesiącami, jak nie latami.

Opublikowano

Tak sobie wchodzę i mówię do siebie kur*a ktoś usunął mi posta, a to 2'gi temat xD

Przeszłość się liczy kolego. Na Vip'a pracuje się miesiącami, jak nie latami.

W niektórych przypadkach długim jęzorem :)

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...