Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wkurwia mnie jak taki farex może sobie mnie zbanować bo mu się tak podoba i nikt się tym nie zainteresuje, boli mnie że taki farex później nie pójdzie na 1v1 w lolu, bo wie że dostanie po dupie.

Wkurwia mnie ten hoolly cały(kto to właściwie kurwa jest?pojawił sie nagle nie wiadomo skąd), pajac liżacy dupe do potęgi.

Wkurwiają mnie globale którzy mogą wszystko i nikt ich z tego nie rozlicza, robią co chcą

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wkurwia mnie jak taki farex może sobie mnie zbanować bo mu się tak podoba i nikt się tym nie zainteresuje, boli mnie że taki farex później nie pójdzie na 1v1 w lolu, bo wie że dostanie po dupie.

Wkurwia mnie ten hoolly cały(kto to właściwie kurwa jest?pojawił sie nagle nie wiadomo skąd), pajac liżacy dupe do potęgi.

Wkurwiają mnie globale którzy mogą wszystko i nikt ich z tego nie rozlicza, robią co chcą

globale za to wszystko co mają płacą w naturze

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

taka Miyoshi. Za co ona dostala tego moda? Pamietam jak sie pojawila kazdy serduszka, numerek, pomoc w grze i od razu mod jeszcze tyle tytuow, chyba kazdy wie o cochodzi.

Za co mam moda wyjaśnił Ci Zav. :) Nie jestem jedyną dziewczyną na forum, ale przypuszczam, że nie ma za co mnie hejtować, bo raczej staram się być miła. Może dlatego chcą mi pomagać? Tytuły, hmm... dwa są funkcyjne. Więc wiesz. Golda mam za konkurs 'wymyśl swoje zakończenie gry Single Player', Blue mam za konkurs 'poradnik jak wytresować smoka', a championa za konkurs 'kreatywny konkurs Silkroad'. :) Jeszcze jakieś pytania, wątpliwości?

Opublikowano

Co mi się nie podoba w mpc? Ludzie którzy płaczą bo ktoś dostał plakietkę "za nic" a nawet jeśli za nic to co z tego? Może nie napisze, że admin daje bo to "jego forum" ale ma władze to może.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Co mi się nie podoba w mpc? Ludzie którzy płaczą bo ktoś dostał plakietkę "za nic" a nawet jeśli za nic to co z tego? Może nie napisze, że admin daje bo to "jego forum" ale ma władze to może.

Chodzi o to baranki borze, że jeśli kogos to jara to musi na tą posraną plakietke sobie bardzo zapracować.A taki holly wyliże pupę i ma wszystkie plakietki za free

Opublikowano

Chodzi o to baranki borze, że jeśli kogos to jara to musi na tą posraną plakietke sobie bardzo zapracować.A taki holly wyliże pupę i ma wszystkie plakietki za free

boże*, tę* (taki edukacyjny bonus)

Mimo tego, że Skrandera znam, to tak samo ja (jak i pewnie on, gdzieś tam w głębi) wie, że ten VIP nie był zasłużony i pozostaje nam zadać sobie pytanie, co jest prawdą? Czy to, że podarowanie mu vipa było żartem prima(...), czy to, że administracja wykorzystała po zobaczeniu reakcji użytkowników znaczenie tego dnia, jako wymówkę, że "o ho ho daliście się nabrać, ble, ble, ble i teraz, to Wy jesteście winni za swoją naiwność, a my jesteśmy geniuszami dowcipu".

Z tego, co łatwo idzie zauważyć, to podarowanie mu vipa przekroczyło granicą dobrego smaku. xD Walczycie tutaj o "wolność słowa" jakkolwiek dziwnie to nie brzmi w tym miejscu, bo sam kokosz (i ja to świetnie pamiętam) napisał ponad rok temu:

...na mpc nie ma i nie będzie wolności słowa

...ale czemu mamy się dziwić? W końcu (jakby nie patrzeć), to jego pole i może robić tutaj to, co żywnie mu się podoba, ale jeżeli uznamy, że te wszystkie posady moderatorów, administratorów, te poradniki, działy itd. są zarysem jakiejś internetowej społeczności, którą kokosz wykreował, to trzeba tej społeczności nadać jakieś zasady, których sam kokosz powinien przestrzegać (chyba, że bawi się w boga, ale to już by było chamstwem).

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Kiedy zrozumiecie czopki, że to był żart ? Nikt nikomu dupska nie lizał. Jeden pierdolnął, że wylizałem i wszyscy polecieli. Beka, elo

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

boże*, tę* (taki edukacyjny bonus)

To również mnie wkurwia.Każdy popełnia literówki a ten Cie poprawia chamskimi tekstami jakby twoje zdanie wyglądało like:

"ja pfierdole lirzom mu dópe jak nje wjem czo, kóhrwa jag tag morzna"

Opublikowano

To również mnie wkurwia.Każdy popełnia literówki a ten Cie poprawia chamskimi tekstami jakby twoje zdanie wyglądało like:

"ja pfierdole lirzom mu dópe jak nje wjem czo, kóhrwa jag tag morzna"

pier*olę*, liżą*, dupę*, nie*, wiem*, co*, ku*wa*, jak*, tak*, można* (ewentualnie "moszna")

Jeżeli jesteś tak wrażliwy na poprawki ortograficzne, to bez trudu idzie zauważyć, że padłeś ich wielokrotną ofiarą. Proponuję nauczyć się pisać, a nikt nie będzie mieć takich problemów : ) Gdzie Ty widzisz tam chamstwo? Aż się prosisz o taką soczystą, chamską ripostę, ale ni mogie, no ni mogie!

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

Opublikowano

Tu już nie ma starych użytkowników, są same randomy 2k11/12/13 :c

No co ty pierdolisz, a ja? :(

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jeżeli jesteś tak wrażliwy na poprawki ortograficzne, to bez trudu idzie zauważyć, że padłeś ich wielokrotną ofiarą. Proponuję nauczyć się pisać, a nikt nie będzie mieć takich problemów : ) Gdzie Ty widzisz tam chamstwo? Aż się prosisz o taką soczystą, chamską ripostę, ale ni mogie, no ni mogie!

Chłopcze jeśli jedyne co masz do powiedzenia to chore poprawianie cudzej ortografii to coś jest z tobą nie tak;/

Nerd, huh?

Przeczytaj to co napisałem wyżej jeszcze raz, powiedz mamie że zaraz skończysz i pomyśl co napisałem a nie próbujesz za wszelką cenę dogryźć komuś kto jak tylko będzie chciał może cie zbesztać jak psa;*

Opublikowano

To jest chyba ostatnie forum gdzie gimbusy (czyt.trolling,hejt) nie są karani.

Poziom osób spadł na samo dno potrafią sprzedać kumpli lizać dupe by tylko otrzymać jakieś jebane piksele.

Tu już nie ma starych użytkowników, są same randomy 2k11/12/13 :c

Gówno prawda.

Jest dużo użytkowników którzy siedzą od 2k9 ale mają nowe konta ;)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Chłopcze jeśli jedyne co masz do powiedzenia to chore poprawianie cudzej ortografii to coś jest z tobą nie tak;/

Nerd, huh?

Przeczytaj to co napisałem wyżej jeszcze raz, powiedz mamie że zaraz skończysz i pomyśl co napisałem a nie próbujesz za wszelką cenę dogryźć komuś kto jak tylko będzie chciał może cie zbesztać jak psa;*

Kto chce ci dogryźć? Kur*a chłopie weź Ty rozbieg i barana w ścianę, bo chyba rozmawiam z jakimś kretynem. Jesteś analfabetą, to się podszkol, a nie gryziesz szczeniaku kogoś, kto Cię dobrze poprawia i w ten sposób nawet Ci pomaga, by inni nie postrzegali Cię w przyszłości za wroga słownika. No i mnie te dziecię sprowokowało i pewnie %'nty się posypią, ale było warto. Wszędzie widzi wrogów, jakiś schizofrenik.

PS: Czekam na besztanie jak psa, to się będziemy produkować, tylko nie zapomnij przepuścić swoich wypocin przez (przynajmniej) taką przeglądarkę jak Chrome, żebyś błędy poprawił.

Opublikowano

Najbardziej wkurwiajace na tym forum jest to ze gdy znasz jakiegos admina po kolezensku albo poprostu siedzisz na forum juz dobre pare lat to mozesz wylizac wszystkie rangi od kida do admina ...

nostaleh.png
Opublikowano

Najbardziej wkurwiajace na tym forum jest to ze gdy znasz jakies admina po kolezensku albo poprostu siedzisz na forum juz dobre pare lat to mozesz wylizac wszystkie rangi od kida do admina ...

Nie odróżniasz lizania dupy od 6 letniego stażu i znajomości z adminami.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nie odróżniasz lizania dupy od 6 letniego stażu i znajomości z adminami.

Sory moze zle sformulowane zdanie ale chodzi mi oto ze gdy ktos zna admina.Moze wszystko od niego dostac od kida do admina.

nostaleh.png
Opublikowano

a w ogóle siedzi ktoś tu na serio?

myślałem, że wszyscy dla beki

That's the point.

Km5iG.png

Opublikowano

Głupoty.

Nie takie znowu głupoty.

Co dają znajomości z adminami/gmami/modami?

- unbany

- tytuły

- nagrody

- poparcie, m.in. w aplikacjach (kiedyś nawet samą rangę moda)

- unwarny

- większą swobodę w przebywaniu na forum

- fejm

- lans

- bany/warny dla tych co za bardzo skaczą

I nie wynika to z lizania dupy, a z dłuuuuugiej znajomości. Tak, macie rację, na tym forum nie ma równości, jak się zna kogo trzeba, to jest się ponad szaraczkami. Zresztą wystarczy nawet przesiedzieć tu 6 lat i też każdy na ciebie inaczej patrzy, nie trzeba mieć od razu znajomości, a też się jest ponad innymi.

Km5iG.png

Opublikowano

W tym wszystkim najlepsze jest to, że wypowiadają się osoby na temat spraw o których nie mają zielonego pojęcia. Byle bo popieprzyć głupoty.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Od siebie dodam tyle, że nawet nie potraficie korzystać z takiego tematu... Napiszecie coś, tylko i wyłącznie, by nawiązać polemikę sami z sobą, którą to potem łapią "hejterzy" - którzy notabene, nie mają o niczym pojęcia. Tylko tyle, co wyłapią "słowo klucz" ze statusów czy jakiegoś tematu na fejmie. I obsmarują nim potem całe forum. Dla mnie to żenada. Chciałbym się doczekać kiedyś konstruktywniej opinii. Z taką można by w normalny sposób porozmawiać, najlepiej przy wódce ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...