Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

stan wojenny

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem to tylko strachy na lachy , zauważcie ze żadna ze stron nie atakuje mimo wszystko . A Kim tez nie jest samobójca zdaje sobie sprawę z potęgi przeciwnika i zapewne nie zaatakuje o ile sile sprzymierzone nie wykonają pierwszego ruchu. W końcu głównym celem rezimu Kima jest utrzymanie się przy władzy a nie samobójstwo !!

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Dużo mówią mało robią, potrafią tylko mówić żeby świat myślał że są potęzni w rzeczywistości to jedno wielkie gówno.

Opublikowano

Dużo mówią mało robią, potrafią tylko mówić żeby świat myślał że są potęzni w rzeczywistości to jedno wielkie gówno.

No nie powiedziałbym ... To raczej Polska z porównaniu z nimi to militarne gówno !!

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Oni mają świadomość ,że nie mają szans ...

Tak jak Koera pd. w trakcie II wojny światowej, a jednak ameryka dostała po dupie troszkę.

Korea wydaje tylko kasę na wojsko, uzbrojenie i bomby.

Rozrzucą po całym świecie i tyle ;)

Polaczki szykujmy się ! ^^ Do szabli rodacy !

Opublikowano

No nie powiedziałbym ... To raczej Polska z porównaniu z nimi to militarne gówno !!

a w porównaniu do ONZ to kim oni są niby? Jeżeli rozpoczęliby wojnę to jakiego by mieli sjusznika? Chyba tylko Chiny i nic więcej, USA by ich rozwaliła i nie ma co zaprzeczać.

Opublikowano

Tak jak Koera pd. w trakcie II wojny światowej, a jednak ameryka dostała po dupie troszkę.

Masz świadomość, że właśnie obraziłeś sam siebie oraz resztę narodu pisząc "Polaczki" ?

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Przecież Korea Płn. nie da rady - Korea Płd. ma sojusz z USA także pozdro :F

Skąd wiesz że Korea PŁN. nie ma też sojuszu? W XX wieku już była wojna między obiema państwami, gdzie po jednej stronie stał ZSRR, a po drugiej USA.

Taaaa... Wy z kosami na sztorc, a tamci z wodorówką.

a w porównaniu do ONZ to kim oni są niby? Jeżeli rozpoczęliby wojnę to jakiego by mieli sjusznika? Chyba tylko Chiny i nic więcej, USA by ich rozwaliła i nie ma co zaprzeczać.

Wiesz co to ONZ? To organizacja o charakterze pokojowym, mają własne wojska, ale są one do OBRONY, a nie atakowania, zapraszam na WOS. Masz w ogóle pojęcie co piszesz? Nie bądź taki pewny że USA jest taką potęgą, bo już dawno nie. USA już jedną wojnę prowadzi, więc rozpoczynanie drugiej na pewno dobrym pomysłem nie jest.

Opublikowano

Jak dla mnie to jest jakaś paranoja... żeby w cywilizowanym świecie załatwiać spory w ten sposób, narażając życie i zdrowie cywili.

to jest myslenie kobiet

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Taa... gimnazjaliści pokazuja tutaj swój poziom..

JAK USA MA SAMO WYGRAĆ WOJNĘ PRZECIWKO KOREI PÓŁNOCNEJ GDZIE WSZYSTKIE PIENIĄDZE INWESTUJĄ W UZBROJENIE?

USA + KOREA POŁUDNIOWA + załóżmy, że Japonia vs KOREA PÓŁNOCNA + ROSJA + CHINY

* - WYJEBANE NA PAŃSTWO, INWESTYCJA NA MAXA W UZBROJENIE

* - DBAJĄ O PAŃSTWA, INWESTYCJA W TO I TO PO TROCHU

Kraje na czerwono są o wiele lepiej uzbrojone

xxxxxxx

Opublikowano

Sam nie wiem co mam o tym myśleć :s To wszystko przez ten wasz gangnam style :s

HaHHAHAHA, raczej nic nie będzie z tego ;p

Opublikowano

Zgadzam się z @up.Może chodzę do gimnazjum ale gadałem z tatą . Rosja,Chiny i Korea najwięcej kasy wykładają na uzbrojenie,wojsko itd. ;) . Uwierzcie mi jeżeli Korea Północna mówi ,że jebnie atomówki na bazy wojskowe w USA , to tak zrobi ;)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Nie ma co się obawiać teraz w polsce szkoli się dużo wojskowych w BF3 i CoD'ach ^^

Topic@ raczej światowej nie będzie bo inne kraje to yebie tak jak sprawa Polski w czasie II wojny.

Opublikowano

Taa... gimnazjaliści pokazuja tutaj swój poziom..

JAK USA MA SAMO WYGRAĆ WOJNĘ PRZECIWKO KOREI PÓŁNOCNEJ GDZIE WSZYSTKIE PIENIĄDZE INWESTUJĄ W UZBROJENIE?

USA + KOREA POŁUDNIOWA + załóżmy, że Japonia vs KOREA PÓŁNOCNA + ROSJA + CHINY

* - WYJEBANE NA PAŃSTWO, INWESTYCJA NA MAXA W UZBROJENIE

* - DBAJĄ O PAŃSTWA, INWESTYCJA W TO I TO PO TROCHU

Kraje na czerwono są o wiele lepiej uzbrojone

i myślisz że usa by nie wygrało ? Jedna broń genealogiczna , nie ma ryżu nie ma chińczyków

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...