Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

stan wojenny

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A teraz pobawię się w gimba.

Tak, kurwa, bo w armiach U.S.A są grubasy. Dowiedzcie się jaki tam jest trening, a potem się wypowiadajcie. W Polsce też jest pełno grubasów, ale tego jakoś nikt nie widzi. Skończcie z tymi pierdolonymi stereotypami, bo mi przypominacie "typowego polaka", co to gówno wie, a się wypowiada.

U.S.A posiada jednostki, które są jednymi z najlepiej wyszkolonych jednostek na świecie.

Korea za to ma jakichś pojebanych i ślepych żołnierzy, którzy zrobią wszystko w imię ojczyzny. Oni mają tam od dziecka wpajane że ojczyzna jest najważniejsza, dlatego nie wątpię żeby ktokolwiek się u nich zawahał. Ogólnie władze Korei są jakimiś pojebańcami, co to by nie cofnęli się nawet przed użyciem bomb atomowych.

Ale nie mam wątpliwości, że gdyby Rosja brała udział w tym konflikcie, rozjebała by wszystkich w pył.

Game Over

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A teraz pobawię się w gimba.

Tak, kurwa, bo w armiach U.S.A są grubasy. Dowiedzcie się jaki tam jest trening, a potem się wypowiadajcie. W Polsce też jest pełno grubasów, ale tego jakoś nikt nie widzi. Skończcie z tymi pierdolonymi stereotypami, bo mi przypominacie "typowego polaka", co to gówno wie, a się wypowiada.

U.S.A posiada jednostki, które są jednymi z najlepiej wyszkolonych jednostek na świecie.

Korea za to ma jakichś pojebanych i ślepych żołnierzy, którzy zrobią wszystko w imię ojczyzny. Oni mają tam od dziecka wpajane że ojczyzna jest najważniejsza, dlatego nie wątpię żeby ktokolwiek się u nich zawahał. Ogólnie władze Korei są jakimiś pojebańcami, co to by nie cofnęli się nawet przed użyciem bomb atomowych.

Ale nie mam wątpliwości, że gdyby Rosja brała udział w tym konflikcie, rozjebała by wszystkich w pył.

No dokładniee. Weźmy chociażby SEALsów i operacje Trójząb Neptuna(z Osamą bin Ladenem)

Jak to wyglądało u SEALsów: Nie stracili nikogo z zespołu, Nie zabili nikogo poza Osamą(zranili żonę bo użył jej jako żywej tarczy)

Jak by to wyglądało w Korei: Stracili by wszystkich no bo przecież nieważna taktyka, trzeba bronić państwa, nie zabli by Osamy najwyżej jego ochroniaży(nie wiem jak to się piszę :) )

Opublikowano

Wojna Atomowa. Mówicie tak o tych atomówkach, jakby to było nic, a po wybuchu bomby atomowej może napromieniowana warstwa chmur przelecieć nad pobliskimi obszarami i spaść w postaci radioaktywnego deszczu. A co potem? Może zginąć wiele ludzi od promieniowania.

Broń Geofizyczna nie powinna zostać w ogóle stworzona, wpadnie w niepowołane ręce i cała rasa ludzka jest zagrożona.

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

No dokładniee. Weźmy chociażby SEALsów i operacje Trójząb Neptuna(z Osamą bin Ladenem)

Jak to wyglądało u SEALsów: Nie stracili nikogo z zespołu, Nie zabili nikogo poza Osamą(zranili żonę bo użył jej jako żywej tarczy)

Jak by to wyglądało w Korei: Stracili by wszystkich no bo przecież nieważna taktyka, trzeba bronić państwa, nie zabli by Osamy najwyżej jego ochroniaży(nie wiem jak to się piszę :) )

Możemy do tego dolożyć inne jednostki JSOC, Delta Force, ISA itp. T Tak czy siak wątpie czy w ogóle Chiny by pomogły Korei, nnie chcieliby ryzykować pewnie.

Korea jedyne co potrafi to robić te tandetne filmiki i grozić, aż w końcu spadnie na nich bomba i ich rozwali.

Opublikowano

Jedno jest pewne.

Wygra Korea.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

To nie jest pewne :3 Ich technologia jest taka przestarzała że jak rakiete próbowali wypuścić w kosmos to potem wariowała i nie wiadomo było gdzie spadnie :3 Tak samo może być z bombą :3 Będzie miała polecieć do USA a spadnie do oceanu :3

Opublikowano

To nie jest pewne :3 Ich technologia jest taka przestarzała że jak rakiete próbowali wypuścić w kosmos to potem wariowała i nie wiadomo było gdzie spadnie :3 Tak samo może być z bombą :3 Będzie miała polecieć do USA a spadnie do oceanu :3

albo spadnie na nich XDD

Jak się kupuje pewnie od Chin bomby to się nie ma co dziwić, tam bomby są pewnie w tym samym stanie co zabawki i ubrania :D :D

Opublikowano

Blef i nic więcej.

Może na początku nie był to blef ale gdy zobczyli że Amerykanie nie boją się (np. latanie nad Półwyspem Koreańskim mśliwcami B-52) zaczeli blefować próbują zastraszyć resztę świata :3

Opublikowano

Chuj z armią żółtków z kałachami z przed 2 wojny swiatowej którzy ledwo się na nogach trzymają bo dostają miske ryżu na tydzień;)

90% armi skośnookich nie jest zdatna do jakiejkolwiek wojny a tymi swoimi rakietami mogą sie podetrzeć co najwyżej.Chiny i Rosja zapewne będą mieli wyjebane, po co mają pomagać idiotom?Robić niepotrzebne wojny bo jakiś popierdolony żółtek który wgl. nie powinen mieć prawa życia se coś ujebał?srsly?Ten świat jest serio taki pojebany?

Opublikowano

te smieszne bomby wodorowe? Wystarczy uzyc broni geoficznej i tsunami zmiecie wszyatkich zoltkow

Masz kurwa łeb ze stali.

Niby taki znawca a wiadomości z wikipedii cię zaginają.

Ten cytat co podałem to jest ośrodek Rosyjski który jest odpowiednikiem ośrodka USA w sprawie tej broni... (geofizycznej).

Opublikowano

ich znowu pojebało z taką biedą kurwa usa ich granatnikem rozjebie z palcem w dupie

Właśnie tak ! Korea wcale lepsza nie jest, nie dość, że biedna to jeszcze wojny chcą ze sobą.

Jak Polske w to zamieszają to ja , otwieram baze kotów przeżyjemy .XDD

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

kolejne gimbiarskie gowno zeby zrobic szum

leci raport,

Narazie cos ucichlo w mediach

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

W koncu zacznie sie cos dziac w tym smutnym jak pizda swiecie. Poza tym w Polsce zyje a nie w korei wiec mnie to nie interesuje

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

@Up

ale gdy będzie wojna, to światowa.

tak tylko ze to bedzie trwalo 3 dni, ale odbije sie to na wszystki h.

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

to po co się przejmować? Bomby rzucą i po nas.

Dalsza kontynuacja tego tematu nie ma sensu, co będzie to będzie.

1364585759-U275536.png

Opublikowano

Boże jedyny! Z tych wypocin można napisać jakiś scenariusz do lichej komedii. Niektórzy co pierdzielą tu o bombach "genealogicznych" (WTF?Co ma tu genealogia wspólnego z uzbrojeniem?), inni o tym, że zawalą atomówki na cały świat i tyle: ta, na pewno, żeby tylko zniszczyć cały świat i siebie. Ktoś chyba wspomniał o tym, że Północ grozi nonstop Południu i tu się zgadzam, bo cały czas grożą, że zajebią ich i teraz ktoś mógłby wyskoczyć, że teraz Korea Północna grozi poważnie. Poważna groźba? Zaglądając w karty historii to takich "poważnych gróźb" było z kilkadziesiąt i nie sądzę, żeby coś poważniejszego by się stało. Oto moje własne zdanie i jestem otwarty na hate.

258101b92660b.png
Opublikowano

Chiny przyłączą się do K. płn. Dlaczego? Bo jak im pierdolną atomówkę, to ciała chinoli będzie można na allegro kupić.

Jeżeli dojdzie do wojny, Japonia na tym ucierpi. Na amerykę pierdolną atomówkę, po czym będzie powtórka z 1940, tylko, że zamiast polski, "wudz i bug" wjedzie sobie na terytorium K. PŁD. PŁN jest tak pojebana, że po przegraniu w nogę, piłkarze + trener poszli ćwiczyć bajcepsy z łagrach. Na końcu wkraczają polaczky, swat i francuzi z białą flagą, po czym europa wyrywa atomówkę, przyłącza się nato i na całym globie latają kamikadze z korei płn.

Potem Wkracza rosja, Przejmując k. płn zabierze te tereny / odda je amerykanom / dla korei płd

Ależ żartowałem. Nie będzie wojny. Koreańcy napierdalają tak od dawna... Teraz tylko podały to media

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...