Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

stan wojenny

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie jest myslenie kobiet, tylko osob myslacych

Czy jak by Ciebie ktoś wyzwał na pojedynek uciekł byś jak baba ? Przepraszam za to słowo bo mogłem dziewczyny obrazić .

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Nie ucieklbym, ale z nim porozmawial. STOP PRZEMOCY !!

człowieku w jakim ty świecie i w jakim czasie żyjesz .

Opublikowano

Podnosicie kwestię różnicy w procentowym udziale wydatków państwa na uzbrojenie/armie itp., a ja dodam jeszcze tylko, że państwa takie jak przedmiotowa Korea Północna mają w nosie wszystkie konwencje, rezolucje i inne tego typu dokumenty. Oni pierniczyć się na pewno nie będą.. ani też myśleć czy czasem nie zginą amerykańscy (tudzież innej narodowości) cywile. To dziki kraj, z dziką i chorą psychicznie kastą prominentów zaślepionych komunizmem. Niemniej jednak, nie wdając się rozważania na temat eskalacji obecnego konfliktu, zawsze uważałam Koreę Płn. za małego pieska, który na arenie stosunków międzynarodowych potrafi jedynie szczekać. Specjalnie nie interesowałam się ostatnimi doniesieniami, bo po prostu nie mam czasu na śledzenie informacji, ale czy aby przypadkiem Rosja nie wzywała ich do zaprzestania tych działań (ergo ewentualnie potępiłaby realne działania zbrojne)?

#don't care

Opublikowano

człowieku w jakim ty świecie i w jakim czasie żyjesz .

w tym co ty, ale nie jestem tak prostym człowiekiem jak ty, który nie myśli, nie próbuje zrozumieć osób trzecich.

1364585759-U275536.png

Opublikowano

w tym co ty, ale nie jestem tak prostym człowiekiem jak ty, który nie myśli, nie próbuje zrozumieć osób trzecich.

Może jestem prostym człowiek , (każdy człowiek jest taki sam ) , obrażasz mnie i innych ludzi . Ciekawo jak by była wojna pierwszy byś uciekł /.

Opublikowano

Może jestem prostym człowiek , (każdy człowiek jest taki sam ) , obrażasz mnie i innych ludzi . Ciekawo jak by była wojna pierwszy byś uciekł /.

Ludzie nie są tacy sami, nie obrażam wszystkich ludzi.

Widzisz, ja jestem inny.

Nie toleruje przemocy, to nie jest dobry sposób na rozwiązywanie problemów.

1364585759-U275536.png

Opublikowano

Ludzie nie są tacy sami, nie obrażam wszystkich ludzi.

Widzisz, ja jestem inny.

Nie toleruje przemocy, to nie jest dobry sposób na rozwiązywanie problemów.

Jak by ci tzw "Nasrał na głowę " to byś "strzępnął" i poszedł dalej ? Ja na pewno bym tak nie postąpił , Trzeba mieć swój honor . Przepraszam że użyłem takiego określenia .

Opublikowano

Jak by ci tzw "Nasrał na głowę " to byś "strzępnął" i poszedł dalej ? Ja na pewno bym tak nie postąpił , Trzeba mieć swój honor . Przepraszam że użyłem takiego określenia .

Jesteś jeszcze za młody, to nie twój temat. (Przemoc)

Proszę już nie cytuj moich postów, dalsza dyskusja z tobą nie miałaby sensu.

1364585759-U275536.png

Opublikowano

Wojna nachodzi, idę wywalić eq w Metinie.

Nie fyfalaj ;___; . Zostaw to na wojne ze mną się podzielisz, hehehe. jebaniec

potrenuje w csie troche zeby heady lepiej wchodziły :D

+1

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Wg. mnie do niczego nie dojdzie. Wy wszyscy patrzycie krytycznie na Północ, a to Ameryka i Południe odstawiają teatrzyk.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Korea północna nie ma najmniejszych szans z potęga jaką jest USA. Najgorsze jest to że nie wiadomo do czego się żółtki posunął, bo jak wiemy władze w korei północnej są nienormalne a swoim obywatelą robią pranie mózgu. Nawet gdyby korea użyła bomby atomowej to zanim by ona doleciała do celu usa już dawno by ją zniszczyło.

Jeżeli naprawdę dojdzie do wojny to będzie ona trwała może max 2 dni, korea ją przegra i niestety zginie najprawdopodobniej kilka milionów ludzi.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Korea północna nie ma najmniejszych szans z potęga jaką jest USA. Najgorsze jest to że nie wiadomo do czego się żółtki posunął, bo jak wiemy władze w korei północnej są nienormalne a swoim obywatelą robią pranie mózgu. Nawet gdyby korea użyła bomby atomowej to zanim by ona doleciała do celu usa już dawno by ją zniszczyło.

Jeżeli naprawdę dojdzie do wojny to będzie ona trwała może max 2 dni, korea ją przegra i niestety zginie najprawdopodobniej kilka milionów ludzi.

watpie ze doczegos dojdzie chucza w radiu i telewizji, ale nie wiadomo co zoltki kombinuja

Opublikowano

Jak czytam wasze komy "USA to potęga rozpierdolą cały świat i nawet się nie zmęczą" ludzie Ameryka to państwo grubasów i fast foodo żerców, że w 3/4 filmach Amerykańce to koksy, które wpierdalają na śniadanie suple i proteiny to marny procent społeczeństwa, gdzie w Korei od dzieciaka mają wpajane "Wódź, Honor, Ojczyzna" . Korea ma 1mln wojska może są gorzej uzbrojone ale zawsze ich jest 2 razy więcej, a gdy zacznie się wojna na serio to Chiny dołączą i pewnie Rosja, chociaż młody Kim nie ma takiego poważania jak ojciec u Rosjan wraz z Chinolami. Kto myśli, że to będzie wojna typy kto pierwszy naciśnie guzik ten lepszy to jest w błędzie bo po jakiego kija skażona ziemia ? Toć wojny są o terytorium a nie "4 fanu". Amerykańce w każdej chwili gdy zrobi się za gorąco wrócić do siebie i zostawić gdzie Chiny do Korei mają rzut kapeluszem.

1.jpg

Opublikowano

Nie kłócić się ! . Każdy by chciał aby problemy były rozwiązywane rozmową ale to nie jest bajka tu się walczy o stanowisko .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Jak czytam wasze komy "USA to potęga rozpierdolą cały świat i nawet się nie zmęczą" ludzie Ameryka to państwo grubasów i fast foodo żerców, że w 3/4 filmach Amerykańce to koksy, które wpierdalają na śniadanie suple i proteiny to marny procent społeczeństwa, gdzie w Korei od dzieciaka mają wpajane "Wódź, Honor, Ojczyzna" . Korea ma 1mln wojska może są gorzej uzbrojone ale zawsze ich jest 2 razy więcej, a gdy zacznie się wojna na serio to Chiny dołączą i pewnie Rosja, chociaż młody Kim nie ma takiego poważania jak ojciec u Rosjan wraz z Chinolami. Kto myśli, że to będzie wojna typy kto pierwszy naciśnie guzik ten lepszy to jest w błędzie bo po jakiego kija skażona ziemia ? Toć wojny są o terytorium a nie "4 fanu". Amerykańce w każdej chwili gdy zrobi się za gorąco wrócić do siebie i zostawić gdzie Chiny do Korei mają rzut kapeluszem.

więc powiedz jaką potęgą są np. chiny? To że mają pewnie 2x więcej ludzi w wojsku nie znaczy że są lepsi, spójrzcie na osiągnięcia w broni itp. USA , a na inne, USA ma najnowocześniejsze urządzenia czołgi, myśliwce itp. Kto wie co mają jeszcze w strefie 51 o ile wiecie co to jest bo pewnie nawet nie macie pojęcia co to jest. USA jest potęgąi taka jest prawda. Korea próbuje tylko nastraszyć aż w końcu dojdzie do wojny u nich i ich rozwalą, a rosja będzie na to lała i im nie pomoże.

Opublikowano

Kurwa gimnazjaliści pokazuja zajebisty poziom w tym temacie

"USA WYGRA BRON GENEALOGICZNA"

" USA I TAK ICH POKONA"

PLIS UŻYWAJCIE MÓZGU I POMYŚLCIE ŻE CHINY MIAŁYBY TAKIE COŚ PRĘDZEJ NIŻ USA

xxxxxxx

Opublikowano

Kurwa gimnazjaliści pokazuja zajebisty poziom w tym temacie

"USA WYGRA BRON GENEALOGICZNA"

" USA I TAK ICH POKONA"

PLIS UŻYWAJCIE MÓZGU I POMYŚLCIE ŻE CHINY MIAŁYBY TAKIE COŚ PRĘDZEJ NIŻ USA

idź do tematu w dziale sport i sprawdź swój poziom, bo jest poniżej gimbazy. Podaj mi jakieś osiągnięcia Chin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...