Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] XenoXMT2 -Bot do Wypłacania SM

beton321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gówno prawda :P bo ja mam zbugowany bank i mam to samo wykonano, wykonano i po jakimś czasie ok 1 min dostaje 100 sm bo takie lagi ;]

Jak zbugowałeś bank bo ja wpłaciłem yang i klikałem na dziadka cały czas i sie nie zbugowało?!?!?!????!??!?!

ravia4.gif

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak zbugowałeś bank bo ja wpłaciłem yang i klikałem na dziadka cały czas i sie nie zbugowało?!?!?!????!??!?!

1. Klikam na dziadka

2. Klikam Bank

3.Wpłacam kase

4. Klikam szybko bank i wykonaj przelew (bo anuluj jak klikniesz to wyskakuje Ci okno do wykonania przelewu bo to boty zmieniły)

5. i po jakimś czasie mam sm :)

PS. Nie przejmujcie się że nie macie konta albo tym gównem że wyskakuje Ci Witaj xxx i ok bo to mi też wyskakiwało :)

kozakreggae.jpg

Opublikowano

ej jak zakładam konto na xenox to czemu mi nie dochodzi link aktywacyjny bo chiałem przelać te sm

Nostale DE

DonPedro

LeveL=40

Job=25 na sp 14

chcesz zemną pograc pisz na pw

Opublikowano

Musisz tak, na okrągło wpłacać yang do banku, za którymś razem się zbuguje, tylko radze wpłacać i bugować na innym koncie, bo jak przelejecie na inne konto to np 200kk sm zbugowanych, to na tym co zbugowaliście macie -200kk sm

ja tak wpłacałem,

1. wymieniałem 1 sm na yang

2. wpłacałem do banku to 1kkk yang

3. i za 23 i 46 razem zbugowało się

4. i mam 46 kkk sm [ w banku ] ;)

Opublikowano

Proszę to drugi film z tym drógim bot`em do xenoxmt2

Instalacja + odpalenie link

Proszę beton przyczep drugi film ale jako drugi tut :)

p.s Proszę o moderatorów nie usuwanie linku ze względu na instalacje i odpalenie bot`a :)

Opublikowano

Proszę to drugi film z tym drógim bot`em do xenoxmt2

Instalacja + odpalenie link

Proszę beton przyczep drugi film ale jako drugi tut :)

p.s Proszę o moderatorów nie usuwanie linku ze względu na instalacje i odpalenie bot`a :)

nie bede nic dodawał bo każdy mądrzejszy potrafi to odpalic...a to jest wersja misiekantos253 & beton321;] odpala sie dokładnie tak samo jak v1 wiec nie wiem w czym problem.kto nie potrafi tego odpalic nie powinien wcale bocic:)

Opublikowano

nie bede nic dodawał bo każdy mądrzejszy potrafi to odpalic...a to jest wersja misiekantos253 & beton321;] odpala sie dokładnie tak samo jak v1 wiec nie wiem w czym problem.kto nie potrafi tego odpalic nie powinien wcale bocic:)

Dobrze rozumiem :).
Opublikowano

Bez bugowania banku tez dziala, starczy zmniejszyc czas w skrypcie i bedzie szybko wyplacalo (optymalnie bez kickania jest 0.25s).

W niedalekiej przyszlosci moze uda sie zrobic bota ktory bedzie wykrywal kiedy mamy zbugowana ilosc sm w banku i bedzie przelewal na okrenlony nr konta wszystkie zbugowane sm.

Opublikowano

Bez bugowania banku tez dziala, starczy zmniejszyc czas w skrypcie i bedzie szybko wyplacalo (optymalnie bez kickania jest 0.25s).

W niedalekiej przyszlosci moze uda sie zrobic bota ktory bedzie wykrywal kiedy mamy zbugowana ilosc sm w banku i bedzie przelewal na okrenlony nr konta wszystkie zbugowane sm.

Tylko powiedz w której linijce zmienić czas <3

kozakreggae.jpg

Opublikowano

Pomożecie bo mam problem jak włączę hack to nie połączy mi z kontem przy logowaniu.

A jak od pale go po logowaniu to nie działa ??

Opublikowano

SPAM_CHECK_DELAY = 1

z 1 zmieniacie na np. 0.25 i jest szybciej.

Hack nie wplywa na polaczenie z kontem, to wina serwera (administracja nie radzi sobie z bugiem)

Dzięki Misiek, może szybciej poleci :P

kozakreggae.jpg

Opublikowano

;o działa xD

29894490875723101955.jpg
"Żużel to nie tylko sport. To jest sposób na życie, które uzależnia, kaleczy i zabija"
Dla wielu żużel to bezsensowna jazda w kółko, dla Nas to całe życie

Opublikowano

SPAM_CHECK_DELAY = 1

z 1 zmieniacie na np. 0.25 i jest szybciej.

Hack nie wplywa na polaczenie z kontem, to wina serwera (administracja nie radzi sobie z bugiem)

Misiek gdzie mogę to zmienić, bo nie zbyt na ty się znam... Napisz mi na pw jeśli możesz, byłbym bardzo wdzięczny.

Opublikowano

otworz notatnikiem plik hax.py i pierwsza linika pod importami,spam_check_delay=tu prędkosc,jeśli chcesz 1s to wpisujesz 1jeśli 0.5s to wpisujesz 0.5 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...