Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] XenoXMT2 -Bot do Wypłacania SM

beton321

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa to komuś na windows 8?

Właśnie, okno do wyboru sie nie otwiera na win 8 .. ;/ Lipa totalna :/

:)

Opublikowano

siemka... mam problem

1. odpalam metka i wyskakuje okienko dll-loader by padmak©

2.klikam datei suchen i szukam bot do sm- nie ma go bo jest w formacie ptt czy jakos tak, probuje zmienic na dll ale to nic nie daje bo wyskakuje error, ze nie odnaleziono takiego pliku

3. na tym konczy sie moj problem

prosze o wyjasnienie.

thx z gory. bedzie + za podpowiedź/naprawienie bledu

dodam ze mam windows xp sp3

Opublikowano

Mi też nie wypłaca wezcie to gówno usuncie ...

i bardzo dobrze ze Ci nie wypłaca;] nie potrafisz docenic kogos pracy to i wypłacac nie bedzie;]

Opublikowano

beton zasługa tobie na 100% będzie cofka xD ale przynajmniej jestem bogaty. Wczoraj o 24 zrobiłem własny event monetowy na shinsso całe było w monetach

Opublikowano

Jak odpalam bota (po zainjectowaniu .py) to nie mogę otworzyć menu Seon Hae. A jak prawym go zaznaczę i wcisnę ten guzik to nic mi nie dodaje. Czy muszę mieć nabugowane SM w banku aby coś mi dawało?

photo261314.png

Opublikowano

Dobry bot, szkoda że nie ma w nim jakiejkolwiek pomocy, ze strony autora.

dać wam gotowca przed nos to jeszcze problemy z odpaleniem są ^ ^

Jak odpalam bota (po zainjectowaniu .py) to nie mogę otworzyć menu Seon Hae. A jak prawym go zaznaczę i wcisnę ten guzik to nic mi nie dodaje. Czy muszę mieć nabugowane SM w banku aby coś mi dawało?

Tak..
Opublikowano

Ehh no to lipa bo raczej już nie da rady zbugować banku abym miał z 30k SM :/

Edit: wszystko pięknie działa:) sm nabugowałem to bot działa:P

photo261314.png

Opublikowano

dać wam gotowca przed nos to jeszcze problemy z odpaleniem są ^ ^Tak..

Problemy są, skoro jesteś autorem programu który stworzyłeś sam, powinieneś wiedzieć o nim wszystko co trzeba i w razie problemu pomóc, wyjaśnić co nie działa.

Opublikowano

Autorze, jeśli potrafisz to zrób coś a'la pętlę. Bo jak wciśniemy "Wyplac SM" to pojedyńczo wypłaci. Gdybyś dodał pętlę to po wciśnięciu tego napisu ciągle by nam dodawało monetę. Tak przynajmniej w teori.

PS Nie radzę wciskać szybko bo wtedy lag i kick.

photo261314.png

Opublikowano

Problemy są, skoro jesteś autorem programu który stworzyłeś sam, powinieneś wiedzieć o nim wszystko co trzeba i w razie problemu pomóc, wyjaśnić co nie działa.

dlacego mam Ci pomagacc? skoro pobrałeś a nawet + nie zostawiłeś :>
Opublikowano

dlacego mam Ci pomagacc? skoro pobrałeś a nawet + nie zostawiłeś :>

+ i pochwały daje za coś co sprawnie działa :)

--

Nie tylko ja z tym jestem więc wiesz, troche jest osób z ósemką. :)

Opublikowano

Lepiej zamknąć ten temat bo się gotowcem nie umiecie nawet obsłużyć -.- to jest już żałosne -.-

Wszystko jest dobrze opisane w instrukcji ja odpaliłem i zacząłem wypłacać sm po 1 min -.-

Opublikowano

Lepiej zamknąć ten temat bo się gotowcem nie umiecie nawet obsłużyć -.- to jest już żałosne -.-

Wszystko jest dobrze opisane w instrukcji ja odpaliłem i zacząłem wypłacać sm po 1 min -.-

Nie wkurwiaj ludzi dobra? Jak chcesz sie udzielić to przeczytaj np. moje ostatnie posty.

Pokaż mi ku*wa gdzie jest w instrukcji napisane Co należy zrobić gdy po Kliknięciu Datei suchen nic się nie wyświetla?

No dalej cwaniaku.

Opublikowano

Mi to niby wyplaca ale coś szwankuje mialem 90 sm mam 100 szybko to jakos nie wyplaca :( mógłby ktos mi w tym pomóc ?

O jeszcze dodam ze mi to 10 wyplaciło ale już dalej nie działa :( pomoże ktoś lub da jakąs rade?

Dobra teraz musze powiedzieć że w ogóle nie dziala niby ok jestem przy banku robie jak w instrukcji klikam wyplac nic

???????????????????????????????????????????????????pomoże ktoś ??????????????????????????????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...