Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] XenoXMT2 -Bot do Wypłacania SM

beton321

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może ktoś mi pomóc ok mam wszystko mam tego bota a jak daje wyplac sm nic sie nie dzieje moze ktos mi pomóc kontakt do mnie czy coś
Będe bardzo wdzieczny

Opublikowano

Nie wkurwiaj ludzi dobra? Jak chcesz sie udzielić to przeczytaj np. moje ostatnie posty.

Pokaż mi ku*wa gdzie jest w instrukcji napisane Co należy zrobić gdy po Kliknięciu Datei suchen nic się nie wyświetla?

No dalej cwaniaku.

nie wkurwiaj ludzi dobra ? gościu dobrze napisał nawet gotowcem nie umiecie sie obsłużyć,uzyj mh od kamera i w zakładce "python" wklej skrypt który jest w pliku botdosm...rusz kurwa głowa troche ..

Opublikowano

nie wkurwiaj ludzi dobra ? gościu dobrze napisał nawet gotowcem nie umiecie sie obsłużyć,uzyj mh od kamera i w zakładce "python" wklej skrypt który jest w pliku botdosm...rusz kurwa głowa troche ..

Multihack od kamera na xenoxie nie działa.

58127451730374025416.jpg

Opublikowano

mh od kamera na serwery priv działa :> sam korzystam sporadycznie ^^ na xenoxie mod nie działa a mh tak -.-

Karton66 a cokolwiek ci działa?

Nie pisz bzdur radze poczytać tematy odnośnie xenoxa na forum i co tam działa czy nie -.- i nie wprowadzaj innych użytkowników w błąd .

Opublikowano

mh od kamera na serwery priv działa :>

Ale na xenoxie nie działa , czaisz?

:)

Opublikowano

łeb CI chyba nie działa:> pierdolisz jak nie wiesz:)

Pojebało mi się z Modem dla twej świadomości

PS

opanuj słówka chłopcze.

:)

Opublikowano

Pojebało mi się z Modem dla twej świadomości

PS

opanuj słówka chłopcze.

opanowałem..tylko człowieka szlak trafią jak coś działa ale oczywiście ludzie wiedza lepiej ze nie działa :>

Opublikowano

beton, wszystko pięknie działa:) Nie przejmuj się tymi inteligentami bo nie potrafią poprawnie się posługiwać tak prostym botem.. (oczywiście pod względem odpalania i używania)

Aktualnie udało mi się wypłacić całą stronę EQ + jakieś 5k SM wywalalem dla ludzi :P

kupie kuszę 95lvl i ząbki 50sr+ :D

photo261314.png

Opublikowano

Od czego zależy szybkość wypłacania ? napewno nie od ilości graczy... bo wstałem o 4:00 niebyło nikogo i tak samo mi nie dawało ;/

Let's play....

Opublikowano

Mam takie dość nie typowe pytanie ;d Co mam zrobić jeśli nie widzę tego npc? ... bot dziala wszystko ladnie sie wyswietla ale nie widze u mnie npc, patrzylem na filmiku itp ale u mnie go nie ma, heh. Proszę o pomoc ;)

Opublikowano

Lata jak szalone na XP :D

Jak ktoś all dobrze odpala i się all pojawia to znaczy ze server ma lagi.

Np ja klikałem przez 30sekund bez przerwy nic nie przyszło i po 1minucie mnie logło, loguje się i 3x255 sm :D a miałem 0 więc server ma lagi :P a nie wy.

Opublikowano

Mam takie dość nie typowe pytanie ;d Co mam zrobić jeśli nie widzę tego npc? ... bot dziala wszystko ladnie sie wyswietla ale nie widze u mnie npc, patrzylem na filmiku itp ale u mnie go nie ma, heh. Proszę o pomoc ;)

Niestety nasz ukochany bot też ma skutki uboczne zbyt dużo ludzi wypłaca sm i serwer laguje mnie osobiście wywala co chwile ;D

Może to spowodowane lagiem serwera :> ... spr wyłączyć wyświetlanie nicków + włączyć w oknie na minimalnej rozdzielczości jak to nie pomoże hmm może reinstal pomoże :>

paker331 ja tak robię tylko że ustawiam na moim klikaczu predkość klikania na max + przy nagrywaniu klikam najszybciej jak mogę i też mam podobnie sm w plecaku ;D raz nawet 1k w 1 minute dało ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...