Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] XenoXMT2 -Bot do Wypłacania SM

beton321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzymajcie zautomatyzowana wersje, tutaj tylko klikacie ON i robi samo. Zeby wylaczyc - OFF.https://mega.co.nz/#!IoQiXTCI!FGBIx0A7lxgCa8fEveBJdWwedaIze8IyNrE9BLLGEes

Świetne :P
  • Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

U mnie to wgl nie działa nic mi nie wypłaca a robie wszystko tak jak na filmiku i w instrukcji .... Prosze o pomoc

Opublikowano

Jednak z automat lepiej działa nie ma urywków tylko słabo wypłaca ^^ gdyby nie było tego ok i otworzenia nowego konta było by mniej lagu na serwie i wypłacał by przyzwoicie ale pewnie kamera zaprzegną do pracy nad zablokowaniem bota a nie usunięciem bugów z dziadkiem ^^

drugi edit :

I wielkie dzięki za automata nie muszę klikera zostawiać i mogę co innego robić na komputerze :> + leci

Opublikowano

Mam takie ogłoszenie do których

WIECIE ŻEBY DZIAŁAŁO MUSICIE MIEĆ ZBUGOWANY BANK WIECIE O TYM NIE ?
niektórzy nie wiedzą i się dziwią że daje raz na 30 min :) to tyle z mojej str ..

Let's play....

Opublikowano

U mnie nic nie działa dałem tą automatyczną wersje i tylko spamuje "Wykonano"

Mam takie ogłoszenie do których

WIECIE ŻEBY DZIAŁAŁO MUSICIE MIEĆ ZBUGOWANY BANK WIECIE O TYM NIE ?
niektórzy nie wiedzą i się dziwią że daje raz na 30 min :) to tyle z mojej str ..

Niby jak to zbugować?????????

Opublikowano

Mi daje co okolo 30 sek po 4sm :( A jak wezme auto to pisze wykonano i nic nie daje

ravia4.gif

Opublikowano

Bardzo dobre ale jak robię automatycznego to SM mi nie leci a jak ja naciskam to muszę odczekać 30 sekund potem dostaje 4SM potem znowu 30 sekund itd. ;/

Opublikowano

Boże pierwsze co musicie zrobić to zbugować sm

http://www.mpcforum....banku-xenoxmt2/

Potem pobrać bot`a i jechać na pełnym gazie . I jesteście bogaci

A tacy co 4sm na 30 minut wypada jest względem tego że sm nie macie w banku :)

Gówno prawda :P bo ja mam zbugowany bank i mam to samo wykonano, wykonano i po jakimś czasie ok 1 min dostaje 100 sm bo takie lagi ;]

kozakreggae.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...