Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] XenoXMT2 -Bot do Wypłacania SM

beton321

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boze widze ze jest duzo problemu z odpaleniem tego bot'a . A instrukcja jest prosta. Dzisaj zrobie film ja go odpalic i zainstalowac .

p.s pisze z telefonu

Opublikowano

Ehh no to lipa bo raczej już nie da rady zbugować banku abym miał z 30k SM :/

Edit: wszystko pięknie działa:) sm nabugowałem to bot działa:P

Jak nabugowałeś niby ?

Let's play....

Opublikowano

O to link do TUT`a !

Proszę o moderatorzy aby nie usuwali tego linku . Ten tut jest przeznaczony do dobrej instalacji i odpalenia :)

P.s

Czasami mi się zdarzały błendy ortograficzne proszę nie hejtować

Opublikowano

O to link do TUT`a !

Proszę o moderatorzy aby nie usuwali tego linku . Ten tut jest przeznaczony do dobrej instalacji i odpalenia :)

P.s

W filmie mówią że nie wolno kilkać prawym a ja zawsze prawym kilkałem i od czasu do czasu dawało :D

sprawdze jak zadziała teraz i dam edita

@edit

dupa nie działa ... prosze pomoże ktoś ? daje mi 4 sm na 10 min*_*

Komputer mam sprawny oraz całkiem dobry

-procesor i5

-karta GTX360

8 ram

wbiłem ok 3:00 i hoy nic nie dawało jak nie daje ;/

pomożesz beton ?

Let's play....

Opublikowano

@edit

dupa nie działa ... prosze pomoże ktoś ? daje mi 4 sm na 10 min*_*

Komputer mam sprawny oraz całkiem dobry

-procesor i5

-karta GTX360

8 ram

wbiłem ok 3:00 i hoy nic nie dawało jak nie daje ;/

pomożesz beton ?

Weź ch4 albo na ch6 . Potem klikaj na lewym . :)

. Jak widać ja klikam lewym i mi zawsze działa nawet jak jest dużo ludzi ;P

Opublikowano

U mnie również nie działa .. kompa mam takiego że bez problemu powinno smigać ..

musze miec jakies sm zeby móc wypłacać ? czy czyste konto 1 lvl takze może ?

@ Oj przez przypadek wypłaciło 4 sm, ale nie wiem dlaczego tak laguje .. ;/

2863366318.png

Opublikowano

Wszystko robcie dobrze tylko coś się nie wypłaca albo to wina kompa albo już nie wiem co :(

@edik

O to link do TUT`a !

P.s

Opublikowano

Jest to wina lagów .. na serwer ledwo się loguję a jak jestem to zanim odpali mi okienko od bankiera to minie dużo czasu .. wiec poczekam do wieczora może coś sie uda .

2863366318.png

Opublikowano

Jest to wina lagów .. na serwer ledwo się loguję a jak jestem to zanim odpali mi okienko od bankiera to minie dużo czasu .. wiec poczekam do wieczora może coś sie uda .

Jak klikniesz tego gostka od banku jak nawet ci się okieno nie otworzy to możesz wypłacać sm ale musisz na niego kliknąc nic więcej , I miałeś racje to wina lagów . Ja nie mam :P .. Przepraszam za spam

Opublikowano

Jak klikniesz tego gostka od banku jak nawet ci się okieno nie otworzy to możesz wypłacać sm ale musisz na niego kliknąc nic więcej , I miałeś racje to wina lagów . Ja nie mam :P .. Przepraszam za spam

XxzioloxX polecam usera !

dał mi w grze ponad 10 k sm xD

thx

P.W Sorry za spam

a co do tematu to już piszą że ma być coffka :D

Let's play....

Opublikowano

beton weź ten mój tut przyczep do pierwszej strony tam gdzie opisujesz bot`a . Bo zrobiłem dla ciebie tut`a i dla innych . jeszcze jedno JAKA KUR^^^^ COFKA NIBY ? :P

@edik przepraszam za spam

Opublikowano

beton weź ten mój tut przyczep do pierwszej strony tam gdzie opisujesz bot`a . Bo zrobiłem dla ciebie tut`a i dla innych . jeszcze jedno JAKA KUR^^^^ COFKA NIBY ? :P

@edik przepraszam za spam

już dodałem...myślę ze teraz juz nie bedzie problemów z uruchomieniem tak prostego skryptu..

Opublikowano

:) Jak będzie cofka to i tak będzie działać bot :P . Jedynym sposobem to sunięcie banku . A na ich forum główny administrator powiedział że nie usną tego banku :)

Opublikowano

Działa to na ExtremeMT2 ? Albo czy jest możliwość przerobienia tego tak by działało ? może nawet po 1 sztuce wypłacać .

2863366318.png

Opublikowano

Z jednej strony, dobry bot, zajebisty pomysł, ale też dzięki temu, połowa serwer od razu chce odkupować rzeczy, no i lagi...W m1 nie da się usiedzieć, z serwera wywala co chwile itp.

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...