Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beka to miał być medium jeśli dobrze się dowiedziałem z prezentacji, a ludzie się męczą 30lvl wbijać..

Jaka jest binka 2012 czy nowsza?

@up To jest profesjonalny team to Ty o tym nie wiesz? Takie błędy to napewno nie u nich.. :D

Beka to jest w ich Cliencie, wystarczy wypakować wszystkie pliki typu Patch3/Patch4 itp. by zobaczyć coś co zwala z nóg:

pM8vjC1.jpg

Jak widać ktoś nie mógł sobie przypomnieć jak się nazywa ten folder. Nie wspomnę, że każdy mob/npc jest w tym Cliencie podwójnie.

I wy się kurcze dziwicie, że wywala co chwila clienta? Z daleka widać, że robił go jakiś nieogarnięty gość. :D

Opublikowano

Bug z systemem kostimów (laguje gre + ścinia skille) wg. jest pełno graficznych błędów i bodajże od nadmiaru obiektów na mapie są spadki FPS'ów.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Beka to jest w ich Cliencie, wystarczy wypakować wszystkie pliki typu Patch3/Patch4 itp. by zobaczyć coś co zwala z nóg:

pM8vjC1.jpg

Jak widać ktoś nie mógł sobie przypomnieć jak się nazywa ten folder. Nie wspomnę, że każdy mob/npc jest w tym Cliencie podwójnie.

I wy się kurcze dziwicie, że wywala co chwila clienta? Z daleka widać, że robił go jakiś nieogarnięty gość. :D

dobrze ze twoj rivendel byl pro.

Opublikowano

Licze na szybkie znalezienie przyczyny, tak czy tak z servera nie odejde.
PIĄTEK BEZ BUGÓW.

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Wasz "Profesjonalny" Team Nexanity : D

fajnie się gra ? heheh co 10 sec all ch kicka + cofka : D

to się nazywa Team z pro maszyna za 250zł

hah miłej gry : *

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich!!

1364681288-U509176.png

Super się gra zapraszam na serwer!

Nie ma mowy wlg o jakichkolwiek lagach!!

Tym bardziej bugach.

Właśnie zakończyłem grę na serwerze i dzięki, że straciłem przez Was 40h życia na czekanie.

Znacie jakieś fajne privki? Proszę wysłać na PW nazwę.

Antywarn super serwer polecam administracja ogarnia wszystko co się dzieje.

Opublikowano

dobrze ze twoj rivendel byl pro.

Rivendel był słaby, ale przynajmniej client działał jak powinien. Gdyby nie włamania to działałby nadal, pomimo, ze był moim zdaniem słabym serwerem :D. Tak czy inaczej serwera nie polecam.

Opublikowano

Dobra, ja dzisiaj odpuszczam sobie serwer, wrócę jutro, może coś zrobią przez tą noc.

Opublikowano

Pierdolicie farmazony , zawsze jest jakiś błąd na start.

Wszystko się ustabilizuje i wszyscy wrócą jebane hejty

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Rivendel był słaby, ale przynajmniej client działał jak powinien. Gdyby nie włamania to działałby nadal, pomimo, ze był moim zdaniem słabym serwerem :D. Tak czy inaczej serwera nie polecam.

Beka z typa udziela się i mądrzy u cIEBIE na serwie za to wpadła ekipa gringo i zrobili własną mapę do expa, szoruj stąd i nie kozacz.

Opublikowano

Dobra, ja dzisiaj odpuszczam sobie serwer, wrócę jutro, może coś zrobią przez tą noc.

Jutro to się dzień spędza z rodziną, admistratorzy też powinni je spędzić, wpieprzyć parę jajek to może trochę mózg im zlasuję i przejrzą na oczy ^^

Opublikowano

Zamknąć ten syf w pizdu... Serwer jak każdy inny tak zajebiście się zapowiadał i skończył jak reszta tych najlepszych najbardziej zabezpieczonych i bez bugów serwerów. Ja dziękuję poczekam na coś lepszego.

Opublikowano

WYPIERDALAJ

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

Nadal się wszystko buguje

nowe screeny z ostatnich 5min..

1364681769-U509176.png 1364681288-U509176.png

Od administracji 0 info..

Powodzenia w bijaniu lvli.

Na prawdę szkoda, że zepsuliście tak dobry projekt.

Chętnie bym pograł, ale dodatkowe cofki niestety mnie zniechęcają.

Opublikowano

Zamknąć ten syf w pizdu... Serwer jak każdy inny tak zajebiście się zapowiadał i skończył jak reszta tych najlepszych najbardziej zabezpieczonych i bez bugów serwerów. Ja dziękuję poczekam na coś lepszego.

masz racje zrobili chaos przy serwerze ( nexanity na androidzie ) xDDDDDDDDD

oni nie potrafią naprawić padających CH a co dopiero zrobic clienta pod androida

maja Ruskich w teamie i są koxami :D

Opublikowano

Serwer fajny, tylko te kicki przez co niektorzy traca eq a niektorzy sobie klonuja.OGARNA KICKI WTEDY RESET I NA PEWNO ZAGRAM.

Opublikowano

Nie pamiętasz jebany zjebie jak siedzieliśmy na twoim pro serwerze na gm w lochu małp nakurwialiśmy exp a gdy zalogowałeś się drugim gm na serwer i przeteleportowałeś do nas usłyszałeś "wypierdalaj"?

Próbuj dalej zjebie z kogoś debila robić

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...